Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן

ברצוני לרכוש רכב משומש. לאחר חיפושים מקיפים הגעתי לשני דגמים שאני מתלבטת בניהם:

פיאט פנדה שנתון 05 או 06 לבין טויוטה יאריס שנתון 01-02 שניהם ידניים

התקציב שלי הוא עד 30K

ידוע לי שהטויוה הוא רכב אמין ביותר וכמעט ולא רואה מוסך אבל האם זה מצדיק קניית שנתון כל כך נמוך לעומת הפנדה?

איך הפנדה מבחינת אמינות? הדבר האחרון שאני רוצה זה לגשת למוסך כל שני ומישי עם תקלות

הרכב אמור לשמש לנסיעות קצרות בעיקר ואשמח לשמוע אם ישנן המלצות על רכבי מני נוספים

תודה מראש :)

פורסם

היריס (סופר מיני לא מיני) בגרסת ה 1.3 תיהיה יותר זריזה,ועם איכות חומרים טובה יותר.הפנדה נחשבת לרכב אמין עם איכות הרכבה מעולה ומאוד חסכונית וזולה לתחזוקה.

במיוחד אם מדובר על נסיעות קצרות בעיר עדיפה הפנדה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

דווקא יש לי מדד להשוואה. יש לנו פנדה 05' בבית, ולחברה של אישתי יש יאריס 01'.

וזה הולך ככה:

מרחב פנים - הפנדה מנצחת (וגם שדה ראיה וכו')

צריכת דלק - הפנדה מנצחת בענק

תחושת פלסטיק - היאריס מנצחת. בפנדה הפלסטיקים קשים יותר. מצד שני לדעתי מבפנים הפנדה נראית יותר טוב.

אמינות - בינתיים היאריס מנצחת בהפרש קטן. בשתיהן היתה תקלה אחת. ביאריס - הלך רדיאטור, בפנדה היה צריך לשפץ את הגיר הרובוטי.

אחזקה - למרות התקלה היקרה בפנדה (6K) הן יצאו דומות. יש פער בביטוח ובצריכת הדלק.

תחושת כח - למרות המנוע החזק יותר ביאריס, הגיר האוטומאטי גורם לה להרגיש איטית יותר בתגובות שלה דווקא.

לסיכום - אני מעדיף את הפנדה ;)

במיוחד כשהיא עולה פחות...

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=385247

זה סיקור שלי על הפנדה,ההבדל בעיקר שב2011 יש 69 כ"ס לפני זה היה 60.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...