Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5470 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי רדיו דיסק של פיוניר המחובר דרך סרבין וגה 400.4 לזוג לייטינ אודיו

הרמקולים מוציאים צליל נמוך בלבד דרך המגבר וצליל רגיל ישירות מהHU (מבטל אופציה שהם שרופים)

בכל טווחי החיתוך הדבר נשמע דומה וכמו כן גם ב-3 המסננים (כמובן שהמגבר נמצא תמיד על HPF, אך מתקבלת תוצאה דומה בשטוח ובLPF)

האם זו בעיה במגבר או בHU ?

פורסם

ככה בתשובת "שלוף" זה נראה ונשמע כמו בעיית כיוונים

חפש מתקין באזורך שיעזור לך

זה לא אמור לעלות כסף ישנם מספיק מתקינים שיעזרו לך בזמנם הפנוי

במידה ולא תסתדר אז אשמח לעזור לך בעיניין

בהצלחה

דרור

פורסם

לא ממש הצלחתי לשלוח לך ה"פ אבל בסדר

אם תוכל להסביר לי בקצרה איזה כיוונונים בדיוק עליי לבצע ?

פורסם

אין לי הודעות פרטיות

אני אדם פומבי :-D

אין דרך להסביר בקצרה או באריכות איך מבצעים כיוונים

לא שזה קשה ולא שזה תורה מסיני ולא שצריך כישרון ולא שצריך להיוולד לזה

אבל צריך ניסיון ואוזן טובה ושיתוף פעולה טוב בינך לבין המתקין

וכל מגבר והכיוונים שלו ולכן עדיף לגשת למתקין

שוב אם אתה לא מסתדר אני אעזור לך בכיוונים

אני מניח שתדע למצוא איך להגיע אליי

דרור

פורסם

שוב, העניין באוטו הוא לא כיוונים של יותר מדיי באס/יותר מדיי טרבל .. עברתי כבר על כל האופציות גם במגבר וגם בHU.. לא מצאתי שום דבר שמביא אותי לכך שישמעו מעבר לצלילים של סאב (במקום צלילים נורמלים של זוג 6X9)

התקנתי בעצמי את המערכת והבחור שמכר לי את המערכת בחנות אמר שצריך לחתוך את התדרים

הקטע המוזר הוא שהתדרים הם בין 50 הרץ ל250 הרץ .. לא חסר משהו ?

ההרגשה הפנימית שלי היא שהפיוניר הוא הבעייתי ..

המגבר מחובר לRCA מאחורה אך יש רק זוג אחד, וחוץ מזה יש גם כניסת 3.5" מאחורה ..

האם עדיף לנסות לחבר ל3.5 את הRCA ?? (בעזרת מתאם)

פורסם

תראה ... לפי שאלותיך וההבנה המעטה שיש לך (כך אני מבין כשאני מסתכל לאורך השרשור ובעיקר מתגובתך האחרונה) אני שוב אמליץ לך (ואני לא רואה צורך לעשות זאת שוב) לגשת למתקין

אתה לא ממש מבין, והרעיון של להשתמש באאוטפוט אוקס או רימוט ככניסת מגבר הוא אחד הגרועים ששמעתי

לכן אם ההבנה שלך בסטריאו לרכב היא מתחת למינימום ה"מקצועי" אז פשוט גש למתקין ותספר לו על הבעיות שיש לך בסאונד ואם הוא מקצועי מספיק ומכיר את עבודתו הוא גם יידע לתת לך תשובות

אני מתנצל שהייתי בוטה אבל זה שרשור שסתם נמרח

ובאותה מידה שאני לא מעז לפתוח אפילו את החיפוי החיצוני של המחשב שלי בשעת תקלה (כי אני מודע להבנה המינימלית מינוס שיש לי בבפנים שיש במחשבים) כך אני ממליץ לך להפסיק להתעסק עם המערכת שלך בשיטת DIY ולתת ליודעים בדבר לסדר זאת

דרור

• תוכן חדש...