Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5516 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני סטודנטית מאיזור הצפון, יש ברשותי כרגע דייהסטו שרייד שנת 97 אוטומט', מנוע 1300.

האוטו ברשותי מזה כשנתיים וחצי. אני מעוניינת לשדרג את המכונית במכונית דומה.

אני מעוניינת במכונית שמתאימה לסטודנטית,

התקציב נע בין 30000-34000 שקל.

אופי השימוש זה בעיקר אוטו חסכוני מאוד, שמתאים בעיקר לנסיעות עירוניות אך יחד עם זאת מידי פעמיים בחודש לגיחות מקריית שמונה לתל אביב.

חשוב לי שהאוטו יהיה מספיק טוב, שלא יהיו לו בעיות גדולות של מנוע ושאר ירקות, יחד עם זאת שיהיה קל בשוק.

יש כיוון למכוניות, אני התלבטתי רבות בין שברולט אוואו שנת 2005 לבין סיאט איביזה שנת 2003. הסתכלתי גם על טיוטה יאריס (לא נתקלתי עדיין במכונית כזו) או בהונדה סוויק האצ'בק.

אשמח לייעוץ והכוונה, רב תודות

לימי

סאב-וופר: Rockford P1

מגבר: BOSS 4CH 800W

אחוריים 9*6: Kenwood 350W

פאנל: Pioneer Deh-P7950UB.

פורסם

אין בכלל על מה לדבר בהשוואה של שתי המכוניות - אני הייתי מסרב לקרוא לשברולט רכב. בכל פרמטר אפשרי האיביזה עדיפה - איכות הרכבה, בטיחות !!!!!! (השברולט נכשלה במבחן ריסוק אירופי, לא ציון נמוך - כישלון.....), איכות חומרים וכו'.

ההבדלים בשנתון מדברים בעד עצמם.

אני לא רוצה לומר שאין רכבים טובים יותר או מתאימים לך יותר מאיביזה, אבל בהשוואה ישירה לשברולט - אין בכלל מקום לספקות.

קיה ספורטאז' 2.0 ליסינג

סקודיאק דיזל Exclusive לזוגתי (כבר לא: יונדאי סנטה פה דיזל, אלתיאה דיזל - עדיין מתגעגעים)

ALFA ROMEO 75 TS - מוסבת כבר לא ☹️, מקורית כבר כן 🙂

פורסם

כן, מבדיקה קלה קטנה פה בפורומים לגבי השברולט שמעתי רק דברים נוראיים.

אשמח לקבל עוד ייעוץ לגבי מכוניות טובות עפ"י אופי השימוש שלי.

המון תודה על המענה המהיר.

לימי

סאב-וופר: Rockford P1

מגבר: BOSS 4CH 800W

אחוריים 9*6: Kenwood 350W

פאנל: Pioneer Deh-P7950UB.

פורסם

אמרת חסכוני מאוד - אמרת פונטו.

סיאט אביזה טובה בפני עצמה אבל חסכונית פחות.

והעצה החשובה ביותר כשמתלבטים לגבי קניית אוואו: לא לקנות אוואו.

V5

• תוכן חדש...