Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5529 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא דיברתי על מוניות המלך שלמה או משהו כזה, אבל זה לא רלוונטי. אגב אם אתה מעוניין להתלונן אז שתדע לך שהשבוע נהג מונית הורשע בגידוף וסירוב העלאת נוסעת עיוורת מלידה למונית בטענב שהוא לא מעלה חיות למונית, סירב לתת לה את הפרטים אבל לרוע מזלו ישבה במונית פקחית סמויה. נגזרו עליו 3 חודשי שלילה בפועל+ 3 חודשי שלילה על תנאי, 3000 שח קנס ועוד 4000 שח פיצוי לנוסעת לא כולל הוצאות משפט ושכר טרחה לעו״ד. אם אתה מרגיש שקופחת אז תיכנס בנהג הזה בראש מורם.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
חזרנו לא מזמן מעקבה, והחלטנו לעבור דרך אילת - לא משנה למה.

או! בדיוק אותך אני מחפש. עשה טובה, כנס שניה לפה :-)

לגבי אילת:

הסיבה היחידה שאני עדיין ממשיך לנפוש בעיר הזאת היא כי אני מת על הנופים שלה. מבחינה כלכלית, על אף שהעיר הזאת מאוד מתאמצת להציג את עצמה בתור מקום אטרקטיבי לביצוע קניות ("עיר ללא מע'מ"), המחירים בה כלל אינם זולים ביחס למרכז, ובמקרים לא מעטים אף גבוהים יותר!

למה פאקינג קפה ומאפה בארומה ביג באילת עולה 20 שקל?! קיבינימאט, אפילו במרכז המחיר נמוך יותר, וזה עוד אמור להיות בלי מע"מ! :mm_mad:

מחירי הבגדים שם לא זולים יותר, אלקטרוניקה לא זולה יותר ובאופן כללי, אילת פשוט לא אטרקטיבית מבחינה כלכלית. המצב שנוצר הוא שבעלי העסקים שם מנכסים לעצמם את הפטור ממע"מ שניתן להם מהממשלה, ושנועד במקור עבור הנופשים בעיר הזאת, כדי להפוך אותה לזולה יותר. בכנות, אם הייתי ממקבלי ההחלטות במשרד האוצר, הייתי מחזיר להם את היטל המע"מ. יש גבול לכמה שאפשר לעשוק את הציבור.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בקשר למה שאמרתם על לונדון, ההורים של חברה שלי נשדדו עם כל המשפחה שם, כשהם יצאו מהמונית והמזוודות שלהם + כל הקניות נמצאות בבגאז' הם יצאו כדי להוציא את הדברים מהבגאז' (אחרי ששילמו!!!) והנהג ברח להם עם כל הדברים.

אחרי שהם נסעו לתחנת משטרה בלונדון, ודיווחו על המקרה, בעל המונית אותר אבל הוא טען שהוא לא זוכר(!!!) למי הוא השכיר את המונית באותו לילה ולכן אין מה לעשות עם זה.

אמנם זה היה לפני משהו כמו 7-8 שנים אבל אין שום מקום בעולם לדעתי שנהגי המוניות הם ישרים.

אבי.

פורסם

ראיתי שלנהגי מוניות יש שיטה חדשה,

אתה מתקשר להזמין מונית, והסדרן כבר בטלפון מודיע לך מה המחיר.

כנראה שאם תגיד לו שאתה מעוניין במונה, הוא יגיד לך אין לי מוניות פנויות.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

כאמור היה לפני כ7-8 שנים ובנוסף לא הייתי פיזית נוכח באירוע, אני באמת הייתי רוצה להאמין שקיים מקום שבו נהגי מוניות הם נורמלים, אבל יצא לי לטייל בלא מעט מקומות בעולם ועוד לא נתקלתי בכאלו.

• תוכן חדש...