Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לחברי הפורום, שלום.

אני מאזור מרכז הארץ , ואשר זה עתה נרשמתי לפורום. אני מניח שאני האדם המבוגר ביותר בפורום,ומקוה בעזרתכם להרחיב את הידע שלי בכל הקשור לעולם הרכב, (ולא שהידע שלי שואף לאפס).

כיום אני נוהג בסיטרואן קסארה ידנית (תמיד ידנית), חובב צילום ונהיגה דינאמית.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום קוראים לי אסף בכר ואני בן 18 וחצי לפני גיוס בפברואר ...

תחביבים : נהיגה כח מה שקשור למכוניות , שיפורים , ספורט מוטורי , פורמולה 1 , תוכנית המכוניות טופ גיר ...

דברים שאני רוצה : להתחיל קריירה בספורט מוטורי כמו קריירה במכוניות תיור , ראלי , פורמולה 1 וכדומה ... אני לא יודע איך פשוט ... אם למישהו יש רעיון איך להתחיל ... אני ישמח לשמוע הצעות רעיונות איך להתחיל ..

החלום שלי :1. להיות נהג בספורט מוטורי ידוע ברחבי העולם ...

2. לפתוח בית ספר לספורט מוטורי בישראל ....

נ.ב - מחפש שותפים לחלומות ...

נוהג ביונדאי אקסנט אסטים ( אוטו אימהות ) שנת 2001 מנוע 1500 סמ"ק .

פורסם

שלום לכולם

קוראים לי אייל חורי אני בן 31 מחיפה,

אני בעל חנות לחומרי בניין והספקה טכנית,אני חולה הגהה וכל דבר שקשור ברכב מעניין אותי.

תוכניות רכב-(טופגיר)-(גיר ואן)-(הילוך חמישי)-(מוטורז טי וי)-(א בי מוטורז) ויש עוד...

בבעלותי שלוש מכוניות

1.GOLF 1.8 1999

2.BMW 518 1987

3.VOLVO 144 1967

אני אוהב למכור ולקנות אוטו כל 3-4 חודשים כי אני רוצה לנהוג על הכל..

רוצים את כל פרקי TOP GEAR...?.:arrow:

פורסם

אהלן!

אני בני מזרחי

גר גבעתיים בן 16 וחצי...אוטוטו מתחיל ללמוד נהיגה בעזרת השם...

מקווה בעוד חצי שנה עם קבלת הרשיון לקנות רכב...

עדיין לא ממש ידוע איזה אם יש הצעות....רעיונות...יתקבלו בברכה=]]

שבת שלוםם

פורסם

שמי נתן ואני נוהג בניסאן קשקאי חדשה. אני מבקש את עזרת המומחים בפורום במקרה שקרה לי לפני 3 שבועות בכמיאל בעת שרכבי ניפגע מהברד. חברת ניסאן מתעלמת מהנזק שנגרם לרכב ואין לה כל אחריות לטענתם אין פגם בפח. האם יש למישהוא פה עצה מה האפשרויות העומדות לפני כאשר כבר פניתי לשמאי והביטוח מוכן לשלם אבל אני לא מעונין לשאת בהוצאות לאור זאת שלא נראה לי שאיכות הייצור של הפח תקינה. אשמח לקבל תגובה למייל שלי [email protected] או לפלאפון 0522693656

אגב נתקלתי ביחס מאד לא נחמד בשרות הלקוחות של ניסאן ממנהלת השרות נגה !!

פורסם

שלום לכולם קוראים לי ויקו אני בן 25 תמיד היתי מכור לרכבים למרות שזה תחביב יקר כמו שכולכם יודעים ברוך השם כול שנה אני מיתקדם ברמה כרגע ברשותי מגאן קופה מנוע 2000 תודה

פורסם

שלום לכולם

שמי טימור ואני מעפולה. הייתי נהג סמי בעבר אחרי שרות צבאי והיום אני מתעסק במכירות

עד לא מזמן הייתה לי סקודה פייבוריט כמו לכל רוסי מצוי. אחלה אוטו!!!!! אהבה ראשונה !!!

כל כך אהבתי את האוטו אבל אחרי 230000 ק"מ מכרתי אותה והיום אני נוהג בסוזוקי בלנו 98 ידני.

צ'רי טיגו 7 פלאג אין הייבריד 2026

מאזדה 3 ספיריט 2014 2.0

פורסם

שלום כולם...

אני רפי בן 25 מתעניין הרבה ברכבים ומוטוריקה בארץ ובחו"ל.

נוהג כרגע על פיג'ו 206XS שרכשתי לפני חודשיים.

רכב נוסף שאני נוהג בו הוא הונדה סיוויק חדשה(של ההורים) .

במשך חצי שנה רכבתי על קטנוע JOYRIDE 125 .

עובד כהנדסאי הרכבות בחברת HP INDIGO (עוסקת ביצור מכונות דפוס דיגטליות תעשיתיות לארץ ובעולם).

אם מישהו מעוניין בתמונה בגודל מסויים אז בכיף...:-)

מייל :[email protected]

rafi

פורסם

:roll::lol::smilecolr

שלום,

:mm_cool:

שמי אהרל'ה , מכונאי וחשמלאי רכב בעבר. מתגורר במרכז.

תמונות רכב האספנות שלי בעבר מוצגות באתרים שונים בעולם

וגם בארץ. היום ברשותי 2 רכבים, ספרדי מודל 1988,

צרפתי מודל 1999.

פורסם

שמי דרור,בן 35

אוהב ים,צלילה,ערוץ ביפ ובעיקר את אשתי וילדתי.ממתי שאני מכיר את עצמי חולה משאיות ולמרות לימודים עטסק במיקצוע.

נוהג על סמי\רכבת דרכים.

פורסם

שלום לכולם !

אני נדב מאילת - במקור מהמרכז

מנהל בר ויחסי ציבור במועדון (תבואו לבקר) ועוד כמה דברים... :)

כרגע נוהג על פונטו קבריולט 1.6 יפהפיה (קניתי לפני 3 שבועות) וזקוקה לקצת עבודה חיצונית עליה

בעבר נהגתי על אופל טיגרה GSI 1.6 ידנית מדהימה אך לאחר תאונה מצערת האוטו הלך טוטל לוס.. :(

אשמח לדבר פה עם בעלי הפונטו קבריולט למיניהם.... גג נפתח זה החיים הטובים :-D

פורסם

שלום לכולם

רון מצטרף אליכם.

תושב פתח תקוה

אני נוסע בגיפ סופה משופר.

בעבר הלא רחוק נסעתי באימפרזה טורבו.

כמובן שאין מה להשוות בין כלי הרכב,לאחר מיצוי האימפרזה עברתי לגיפ.

ככל הנראה נעבור בקרוב לאופנוע כבד.

פורסם

שלום לכולם אני נתי

הייתי בפורום לפני כמה שנים ואחרי שהשתחררתי עברתי לשתי גלגלים בפול גז

על שתי הגלגלים יש דיאר שנת 97 שאני מאוד אוהב

ועל ארבע גלגלים יש מאזדה לאנטיס 323 שנת 03 של המשפחה

פורסם

אהלן אני ליאוא ואני מעיירה איי שם בסוף העולם ליד משהו שנראה כמו עיר והיא נקראת קרית גת ( עירה של נינט המיטולוגית שעשתה קרחת ונוסעת עדיין ביודאי גטס שקיבלה כפרס על הזכייה )

אני בעקרות עובד בצה"ל , אני נוהג על סובארו אימפרזה שנת 2000 יפייפיה שמורה ביותר ומתופחת כאליו היא הייתה אני !

בכל אופו חבר המליץ לי להכנס לכאן ןלהרשם בגלל אהבת חיי - הסובארו (אגב שמו סימון/שימעון )

אז אני מקווה למצוא מרגוע בפורום ולהנות ממנו

ועד לפעם הבאה ..... אהה סלמאת ' סרג'ו

סבוארו - אש,מים ותמרות עשן ... כלום לא יעצור אותה

• תוכן חדש...