Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5551 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש רכב משפחתי גדול בתקציב נמוך ככל הניתן (כתלות במצב הרכב כמובן)

1. מה השיקולים המנחים לרכישת מיניוון או רכב מסחרי (כדוגמאת ג'מפי/סקודו)?

2. ראיתי סקודו 2005 שהיה בליסנג ועשה 240,000 האם כדאי להתעסק עם ק"מ כזה?

3. האם ניתן להסב סטיישן רגיל ולהוסיף לו כסא אחורי? אם לא מה נתרש לעשות על מנת לבצע שינוי מעין זה?

בתודה מראש

פורסם

בוקר טוב,

אני אענה לך לפני הסעיפים שכתבת:

1. השיקולים די דומים לאלו שעומדים בפני רוכשי רכב פרטי רגיל, רק שבמקרה הזה יש כמה שיקולים שאין בדרך כלל ברכישה של משפחתית רגילה. למשל ההתלבטות בין גיר רגיל לגיר אוטומטי, שברכב משפחתי זה די מובן מאליו שאתה מתכוון לגיר אוטומטי ובמסחריות הגדולות בדרך כלל מתכוונים לידי. או למשל הסידור של המושבים - יש רכבים עם שתי שורות של שלושה מושבים ויש רכבים שמקדימה יש רק שני מושבים.

2. צריך לבדוק מה מצבו של הרכב, איך טופל וכמובן לשקלל את הקילומטראז' הגבוה למחיר. הרכבים האלו הרבה פעמים משמשים רכבי עבודה והם נוסעים הרבה. אני יודעת שאפשר למצוא רכבים גם עם פחות, השאלה היא כמה סבלנות יש לך בשביל לחפש.

3. לא ניתן להסב. אם לרכב לא היו 7 מקומות ישיבה במקור לא ניתן להוסיף לו מושבים. אבל יש היום מספיק סטיישנים עם 7 מושבים מקוריים מהיצרן.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...