Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5581 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בימים האחרונים שמתי לב שכשאני מתניע את הרכב הוא מתניע ממש לאט, כלומר כשמסובבים את הסוויץ' הרעש של ההתנעה לפני שהמנוע נדלק פשוט איטי..במקום רצף מהיר, לאחר כמה זמן של נסיעה באוטו (כנראה המצבר נטען ככה) ההתנעה חוזרת להיות רגילה.

מה שגם לפעמים אני מסובב את הסוויץ', שום דבר לא קורה ושניה אחרי כן המנוע מתניע שוב פעם רגיל, אבל יש צפצופים מהאזעקה.

יש גם קטעים מוזרים ששמתי לב שבאמצע נסיעה המערכת מוזיקה באוטו פשוט נכבית ונדלקת באותו רגע, כאילו יש קצר.

המצבר עדיין באחריות שנפ, אמרו לי לנקות את המגעים כי ייתכן שזה מלוכלך בקורוזיה (לפעמים שהאוטו לא מתניע לי בכלל אני נותן כמה מכות על המצבר והוא נדלק חזרה- משהו הזוי).

אגב מצבר יכול לגרום לנורת ENGINE CHECK להדלק? עד לא מזמן היה לי חצי מיכל עם תוסף K44, והיום תדלקתי בדור אלון ולאחר מכן חזרה להדלק לי הנורה, בנסיעה מהירה בינערונית הנורה נכבתה עד עכשיו, מה שקורה בכל פעם שאני נוסע במהירות גבוהה.

האוטו מתנהג טוב ובאמת שאין לי טענות עליו, אבל אלו בעיות קטנות שמציקות שלפעמים אני חושש אם לצאת עם האוטו, במיוחד שאתה יוצא לאסוף את החברה :p

תודה לעונים!

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...