Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נחסמתי בפורום של השלוחים, או - FEDEX / USPS ?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5520 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מכיוון שהתחום הזה כל הזמן משתנה, אשמח לקבל את עזרת המומחים -

מדובר במשלוח מארה"ב, אני מניח שמשקל החבילה 2-2.5 ק"ג.

קיבלתי 3 הצעות מחיר כמעט זהות, אחת ב-USPS ו-2 ב-FEDEX.

איזה שירות משלוחים יתבטא ב"קנס" הנמוך ביותר בארץ, מבחינת מיסים/מכס/"מצליח"?

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

FEDEX.

USPS תמיד נעצר במכס ולא כולל עוד אלף הפתעות , לעומת זאת FEDEX זה שירות שילוח דלת לדלת ברמה אחרת לגמרי.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

USPS זה הדואר האמריקאי.

במשלוח רגיל זה יגיע לדואר ישראל בלי הרבה בלאגן,אבל זה יקח בערך 10 ימים עד שבועיים.

אם זה EXPRESS, אז אתה תשלם עמילות לדואר ישראל, כי זה הופך להיות למעשה EMS.

בFEDEX אתה תשלם 104 ש"ח דמי טיפול על חבילות בערך של עד 1000$.

אבל השירות הוא סופר מהיר וסופר יעיל.

אני קיבלתי אתמול חבילה הבייתה, שנשלחה מארה"ב ביום חמישי, וכבר חיכתה לשחרור מהמכס ביום שישי.

החבילה שוחררה בבוקר יום ראשון מהמכס בשעה 10 בבוקר.

ב2 בצהריים זה כבר היה אצלי ביד.

under construction..

פורסם

וואלה, לא חשבתי על זה - אכן מדובר ב-USPS EXPRESS.

אם כך, השאלה היחידה שנותרה, מה צפויה להיות העמלה ל-EMS/דואר ישראל

כך שאוכל להשוות לעמלה של FEDEX.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

תודה רבה. :king:

פורסם

הבעיה עם דואר ישראל זה שהם ממציאים כל יום עמלה אחרת.

בFEDEX תדע מראש כמה אתה משלם , מערכת מעקב איכותית יותר והם מטפלים בהכל מא. עד ת.

בUSPS EXPRESS - תצתרך להתמודד מול מערכת דואר ישראל.

לי ברור מה אני הייתי בוחר (ודווקא השירות בדואר השתפר פלאים לדעתי , פשוט ברגע שמערבים עוד גוף כמו מכס - אני מעדיף שFEDEX יטפלו)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

ולמה לא להזמין דרך USHOPS נגיד?

אם זה לא דחוף לא תמצא מחיר זול יותר מהמשלוח ה"מוזל" שלהם (ימי). גם זה שהם גובים את המיסים מראש ואתה יודע בדיוק כמה תצטרך לשלם זה בונוס נחמד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

תודה לכל העונים.

אלה הברירות שהחנות הציבה לי.

יצא לי להשתמש בעבר ב-mustop וכיו"ב,

אבל מכיוון שהחנות בכל מקרה מוכנה לשלוח לחו"ל

אני לא רואה כל כך טעם לערב בזה גורם נוסף, אלא אם כן החיסכון באמת עד כדי כך משמעותי.

- - - - - - -

עריכה: בדקתי את המחשבון של usshops, עם משלוח ימי אכן יוצא הבדל משמעותי (חוץ מזה שטוב לדעת מה המיסוי הצפוי בכל מקרה).

נישן על זה, כמו שאומרים.

- - - - - -

עריכה 2, או שמא חפירה: הבדל של כ-20 דולר בסך הכול, לא כולל עמלה צפויה של Fedex בארץ.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

=====

עדכון

=====

הודות לעצה הנבונה של איתמר הבנתי שאני יכול בעצם לקנות מכל חנות שהיא בארה"ב.

אחרי סקירה חוזרת מצאתי את אותם מוצרים במחיר זול יותר, בחנות אחרת, עם משלוח חינם בתוך ארה"ב.

בקיצור, נעזרתי ב-Ushops שהיו אדיבים למדי, ונתנו בעצם את המחיר הטוב ביותר, עם שליח עד הבית.

מסים - מע"מ בלבד.

פורסם

"אבני" יהלום של DMT - להשחזת כלי הנגרות, פלוס עוד כמה שטויות.

http://www.sharpeningsupplies.com/6-Double-Sided-Dia-Sharp-Diamond-Stone-P129C3.aspx

• תוכן חדש...