Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5598 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בסיפור התחיל לפני כ- 9 חודשים.

הבחנתי בשמן במים ושלחתי את הרכב למוסך.

יש לציין שהרכב הגיע למוסך בנסיעה חלקה מנוע עבד עגול וחלק.

כאשר הגעתי להוציא את הרכב מהמוסך נדהמתי מהפעולה הגרועה של המנוע אשר זייף בטרוף ולא סחב בכלל , ממש לא במצב נסיעה .

כמובן שהערתי את צומת ליבו של הבעלים של המוסך אשר ניסה להתנער מאחריות.

בסופו של תהליך ארוך של כמה ימים שכבר דיי היתיאשתי קיבלתי את הרכב במצב נסיעה עם נפילות קטנות מידי פעם. וזאת כמובן ששילמתי על החלפת פילטרים וכבלי הצתה חדשים בנוסף.

אני חוזר אליכם עכשיו עם הסיפור הזה משום שהבעיה החריפה מאוד ובעיקר בבבקרים קרים. הרכב לא מחזיק טורים, לא עובד עגול בסרק וחותך.

הפעם החלטתי לנסות לחקור את התופעה לבד ושמתי לב לכך שאין אטם בין הראש לבין סעפת היניקה אלא רק דבק סיליקון אדום.מה דעתכם. האם זה מצב תקין? האם יתכן שכל הצרות מלכתחילה נגרמו מכך.

הדגם המדובר הוא: רנו קליאו B שנת 2001 8V

בתודה.

שי

פורסם

שי שלום רב !

חזור למוסך, ועמוד על זכותך לקבל רכב תקין, או את כספך חזרה !

סעפת יניקה שמורכבת עם סיליקון מראה על עבודה לא מקצועית, וחאפרית וזאת בלשון המעטה !

אני בספק רב שהסיליקון בא במקום אטם חדש, ואם כן (זאת הסיבה העיקרית לזיופים,וחפש לך מיד מוסך מקצועי אחר, וברח מהמוסך כמו מצונמי !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה תודה רבה על התגובה.

אני מוותר על זכותי ומסתפק בלקח שלמדתי ולימדתי את סובביי להתרחק מהמוסך.

עזרת לי מאוד ואגש למוסך שיתקין אטם בצורה מקצועית.

אגב אשמח להמלצה על אחד כזה באזור רחובות, גדרה אשדוד.

שי.

• תוכן חדש...