Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מגבר + סאב של 100W שניהם..

חיברתי את כל הכבלים הכל טוב מאוד

המגבר והסאב עבדו ל5 דקות אז שפתאום הוא גמר לי את המצבר ברכב כי לא הייתי רגיל להניע את האוטו בשביל מערכת..

קיצור הנעתי את הרכב עם כבלים.. ומאז המגבר הפסיק לעבוד כל פיוז שמחברים לו הוא שורף..

הפיוז שהיה בהתחלה היה של 20A וחיברתי לו לפחות 10 כאלה אותו דבר והוא שורף את כולם

הצואתי שוב את כל הכבלים הכל בשביל לבדוק שאין שום דבר שמפריע הכל תקין.

יש למישהו פתרוןם ?

פורסם

נשמע כמו קצר איפשהו,תבדוק שוב את הכבלים של החשמל מהתחלה עד הסוף שוב..שלא נוגע איפשהו שלא צריך לגעת.

אתה משתמש במקרה במפצל מתח?

Scan Speak

פורסם

לא מבין ממש מה זה מפצל מתח אני אסביר לך מה מחובר

יש לי כבל של + שמחובר עם הפיוז העגול ישר מהמצבר ל+12 של המגבר כבל של GND שמחובר לשלדה של הרכב..

ועוד כבל שיושב באמצע אם אני לא טעוה RIM שמחובר לאנטנה של המערכת..

פורסם

אם הפיוז שנמצא על המגבר נשרף לך רק כשאתה מחבר מתח מצבר ללא קבלת פיקוד הפעלה מהרדיו דיסק אז ספק הכח של המגבר זקוק "לשיפוץ" זה אומר או דיודת הגנה שמקוצרת או שטרנזיסטורי ממיר המתח מקוצרים זה אומר :-D מעבדה שתתקן לך את המגבר. אם תזדקק לעזרה כזו תכתוב לי בהודעה פרטית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5636 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...