Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני זקוק לעצת מומחה, הרכב המדובר הוא טויטה קורלה 94 אוטו" 200 אלף ק"מ .

גיר מחליף ולא מחליף להילוך רביעי למרות שביקר במכון גירים ,ונאמר לי כי הוחלף חיישן לחץ שמן גיר.

אבל התקלה חוזר על עצמה .

אולי יש מישהו יודע את הפתרון לתקלה המטריפה הזאת ?:x

פורסם

- ניתן לנקות את מסנן השמן יכול להיות שהצתברו שם דברים לא רצויים מהגיר .על הדרך גם להחליף לשמן מקורי.

- ניתן לאפס את מחשב הגיר עם הגיר שלך חשמלי ולא מכני ,הוצאת המינוס ברכב לשעה ואז להחזיר .

- או במקרה הכי גרוע לשפץ גיר .

אני מציעה לך לא לנסוע מעל 70 שההילוך הרבעי צריך להכנס לפעולה זה יפגע בגיר יותר .

פורסם
שלום רב

אני זקוק לעצת מומחה, הרכב המדובר הוא טויטה קורלה 94 אוטו" 200 אלף ק"מ .

גיר מחליף ולא מחליף להילוך רביעי למרות שביקר במכון גירים ,ונאמר לי כי הוחלף חיישן לחץ שמן גיר.

אבל התקלה חוזר על עצמה .

אולי יש מישהו יודע את הפתרון לתקלה המטריפה הזאת ?:x

מניסיון צריך להחליף את המוח של הגיר היה לי את הבעיה בקורולה 94 לאחר החלפת המוח הכול חזר לעבוד

בפייסבוק- "המפגש הצפוני לרכבי אספנות"

היום רנו פואגו 1983 :-)

• תוכן חדש...