Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5833 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום באמצע נסיעה אימצתי קצת את הרכב ופתאום הרגשתי שהרכב הפסיק להגיב כמו שאני רגיל, אומנם נוסע לא רע אבל כשאני לוחץ בדרך כלל שומעים את המנוע שואג והוא הגיב די עדין ,לאחר כיבוי והנעה מחדש הרכב חזר להיות כרגיל עם סחיבה ממש טובה מה זה יכול להיות?

• ספונסר פורום
פורסם

זכור לי שהיתעסקת קצת עם צינורות הווקום של המנוע ויכול להיות

שהם לא מחווטים נכון ,במקרה כזה יש מצב לקבל נקודות של "גדישת יתר "

במצב הזה התוכנה תגביל מאד את ביצועי המנוע עד כיבוי והדלקה שנית של הרכב .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

פורסם

התעסקתי עם הצינורות ומצאתי צינורית אחת שבכלל לא הייתה מחוברת ,הצינורית הזו מגיעה מהאזור התחתון של המנוע מצד שמאל והיא יוצאת מחלק כזה שנמצא אותו דבר ליד הטורבו וגם ממנו יוצאת צינורית אוליי אתה יכול לומר לי לאן לחבר.

• ספונסר פורום
פורסם

זו הצינורית שמתחברת ל "ווסט גייט" של הטורבו

כשהיא לא מחוברת אז הטורבו גודש ללא בקרה ואתה מגיע למצב

של גדישת יתר .

זו בעצם הבעיה שלך .

פורסם

יש שלשה שסתומים שאליהם מתנקזים כל הצינורות ,שניים גדולים ואחד קטן באמצע, אתה יכול להגיד לי לאן לחבר כי בימני יש אחד פנוי למטה ,בשמאלי יש אחד פנוי למעלה,ולקטן מחוברת צינורית קטנה שאמורה להתחבר לימני או לשמאלי והיציאה השניה גם פנויה,דרך אגב לימני בעליון מחוברים הווקום של הברקס ועוד צינור שמגיע מאזור העודפים של הדלק הוא מחובר לאיזה כדור שחור, ולשמאלי ביציאה התחתונה מחובר צינור שמגיע מהטורבו

• ספונסר פורום
פורסם

אכן זה קצת מסובך ואני לא זוכר בעל פה אבל אם אתה באיזור

שלי אתה מוזמן להיכנס ואני יביט שניה ואומר לך איפה הטעות שלך .

• תוכן חדש...