Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא שאני מתכוון לעשות את זה, אבל יש המון פרסומות על כך שאם תשקיע כ-100K ש"ח תזכה לתשואה חודשית של 18K. שזה אומר שתוך פחות משנה אתה כבר ברווח יפה.

כמובן שאין דבר כזה, ואני שואל, מה הקאץ?

מישהו ניסה את זה פעם?

פורסם

בניחוש לא מבוסס אגיד שהקאץ' הוא שאף אחד לא מתחייב לך לתשואה כלשהי, שלא לדבר על 18K לחודש.

אני יודע שבמשרדי קצין העיר בהם שרתתי, לא התקרבו בכלל לסכום המדובר (לא הייתי מעריך את המכירות במעל 500 ש"ח לחודש).

מעבר לזה אין לי מושג.

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

זה 18K בערך כמו שתרוויח 18K במשחקי פירמידה למיניהם.

כמו כל דבר, זה תלוי בך, והאמת ש-18K נראה לי דימיוני

גם במיקום מושלם והפעלה של 24/7.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

בכלליות 18K זה לא סכום דמיוני בכלל.

ה"קאץ" נתון במיקום המכונות.

ופה זה עניין של מזל, אתה יכול להתקמבן בחברת הייטק ולתת בקבוק קולה ב 5 שקל ויקנו ממך המון, ואתה יכול למקם בבית חולים ומישהו ישבור לך את המכונה..

יכול להיות המון דברים, הכל תלוי במיקום.

לחבר יש 9 מכונות שתיה, ו 4 מכונות סנדוויצים, כמעט כולן ממוקמות במקומות חזקים, הוא עושה מעל 25K נטו (אחרי קניה של השתיה והכריכים) - מה גם שבמכונות הסנדוויצים יש גם קאץ, שלא כמו השתיה, אי אפשר להשאיר סנדוויץ יותר מיומיים, אבל לזה יש החזרים. הסנדוויצים כמעט ותמיד נגמרים, מתוך 70 סנדוויצים בערך נשארים פחות מ 10

פורסם

WTF שניר 25 נטו על מכירת גזוז וסנדביץ' טונה??

איך יודעים איפה למקם? נגיד ואני מעוניין בכמה מקומות מפוצצים באנשים מי יבוא נגד?

Night Driver כתב:

באגירה הוא מומחה החייזרים פה. תעלי תמונה של יצור עם יותר מ 4 רגליים והוא מיד יספר לך מי הוא, איפה הוא גר ומה ההורים שלו עושים.
פורסם

היה לחברים שלי קו כזה בעבר קודם כל אפשר לשבור את הראש ולקנות את המכונות ואת הסחורה לבד

זה עסק כמו כל עסק תפעיל אותו נכון תרוויח לא תפעיל נכון תפסיד - בנוסף יש כאן המון עבודה קשה

לתחזק את המכונות להחליף סחורה למקם נכון ואפילו לכוון את כמות הסחורה שיוצאת בסיבוב.

יש מספיק עסקים קטנים שאת היכול עשות בזמנך הפנוי בלי לסכן עשרות אלפי שקלים!

בן דוד שלי עושה 5000 ש"ח בחודש משיווק רשתי בלי השקעה התחלתית.

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

בתחנה מרכזית הישנה היו מספר מקרים שמכונות כאלו נשדדו \נופצו \נגנבו .

ממה שראיתי אין מתנות חינם העבודה וההתרוצצות מאוד גבוהה וזה לא שאתה מתקין מכונה ושוכח ממנה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
לחבר יש 9 מכונות שתיה, ו 4 מכונות סנדוויצים, כמעט כולן ממוקמות במקומות חזקים, הוא עושה מעל 25K נטו (אחרי קניה של השתיה והכריכים)

אולי רווח תפעולי (הכנסות פחות עלות הסנדביצים והשתיה) אבל איפה עלות חשמל,שכירות, תיקון מכונות, נזק למכונות, הוצאות רכב,ד לק, עובד ונהג (במקרה ויש).

בלי שום קשר לחבר שאני לא מכיר בכלל, מרבית המודעות ל"קוי מכונות" זה נוכלים, קומבינטורים, שוק אפור ושאר אנשים שמרבית האזרחים הנורמטיבים לא מעוניינים להתערבב איתם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

קשה לי להאמין שהחבר שלך עושה אפילו קרוב ל25 נטו. אולי אם המכונות שלו על האי של הישרדות

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...