Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה בחום מנוע סובארו גרנד לאונה

tom jamus
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5523 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

ערב טוב.

הרכב הוא סובארו גרנד לאונה 94 ידנית, הבעיה היא כזו:

בבוקר שאני מתניע הרכב מתניע חלק ונוסע חלק, אין בעיה של רכב קר שלא מגיב טוב או טורים לא יציבים וכ'ו.

הבעיה היא שלוקח לרכב המון זמן להגיע לטמפרטורת עבודה, אחרי 20 דקות של נסיעה בין עירונית מד החום נמצא רק על הרבע, וכשאני נעמד ברמזור הטורים עומדים על 2(במקום על 1 במצב נורמלי), ויש קול שהצו'ק עובד.

יש לציין שאני נוסע בשעה מאוד מוקדמת בבוקר(5-6), ושאני נוסע בצהריים התופעה של הצ'וק לא מתקיימת אבל לוקח לרכב המון המון זמן להגיע לטמפרטורת עבודה.

מה יכולה להיות הסיבה לדעתכם? ואיך אפשר להתקדם ולפתור אותה?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום רב !

בסבירות גבוהה, שהתרמוסטט בוטל ברכבך, או שהוא תקוע במצב פתוח כל הזמן, ולכן המנוע מתקשה להגיע לטמפרטורת עבודה, משך העשרת הדלק במנוע קר, נמשכת מעל הנדרק, וסלד המנוע גבוה לאורך זמן ארוך מהרצוי, מה שגורם לבזבוז דלק, ולבלאי מואץ למנוע.

הכנס למוסך לבדיקת תקינות תרמוסטט, הרכב תרמוסטט חדש, וחזור לפורום לעדכון על השנוי לטובה, המיוחל.

בברכה

צביקה

ארז וולף כמו תמיד, חושב ומאבחן בצורה נכונה.

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנראה אין לך תרמוסטט ברכב או תרמוסטט תקוע במצב פתוח.

פנה למוסך שאתה מכיר ובקש מהם לבדוק זאת ולהחליף/ להתקין חדש אם יש צורך.

עריכה:

צביקה הקדים אותי, כהרגלו. :)

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...