Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אתמול בלילה במהלך נסיעה שיגרתית הבחנתי שחום המנוע שלי עלה פשוט עד למעלה ופתאום האוטו

התחיל להשמיע קירטועים מוזרים כאלה, הרכב שבבעלותי הוא mazda 323 1.6 glx, מצאתי סירטון ביוטיוב שמוצגים בו

לוח השעונים של הרכב ורציתי שתגידו לי מה אומרת הנורה שתראו בסירטון כי היא זאת שנדלקה לי:

אני מדבר על הנורה הכי תחתונה מצד ימין מתחת לנורת בלם היד, ואם מישהו יכול לתת לי יותר הסבר למה

חום המנוע עלה כל כך אני יודה לו.

פורסם

היי, לגבי הנורה האמת שקצת קשה לראות על מה אתה מדבר אבל אם תנסה לתאר אותה אוליי נצליח להבין, איזה צבע היא וכו' לגבי חום המנוע האם בדקת מים ?

פורסם

הלאנטיס שלך בטח משנת 2002-2004

הנורה היא check engine משמע יש להתחבר לסורק תקלות, כי רשומה תקלה במחשב.

גרור את הרכב למוסך אחרת הנזק יהיה יקר לתיקון משום שהמנוע מתחמם.

ברגע שמנוע מתחמם לא ממשיכים בנסיעה, מקווה בשבילך שלא נגרם נזק בילתי הפיך.

יש לבדוק שאלא חסר נוזל קירור(אם חסר בטוח יש נזילה, לעולם לא צריך להיות חסר, כשחסר אז יש בעיה), ממליץ להחליף טרמוסטט חדש אולי הטרמוסטט הנוכחי ניתקע ובגלל זה המנוע התחמם.

טרמוסטט חדש חליפי יפני יעלה כ50-60ש"ח.

יש לבדוק שהמאווררים נכנסים לפעולה.

• תוכן חדש...