Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5941 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אני יודע שהעליתי את הנושא קודם אבל אני צריך פתרון לבעיה.. קודם כל אני אעשה קצת סדר

1)קניתי את האוטו לפני חודש ובדקתי אותו לפני קניה מנוע גיר..

2) היו נזילות שמן ותקנתי את הכל כולל מחזירי שמן..

3) צריכת דלק 5 עירוני ו 7.5 בינעירוני בדיקה לפי הנוהל..

4) הלכתי אצל מומחה קרבורטור בדק מחשב הרכב ויצא שאין תקלות, והמליץ על ניקוי מצערת בשווא 400 שקל 40 דקות, אחרי זה בדק 4 גזים ויצא שהכל תקין ואידיאלי ולא צריך להחליף שום חיישן(למדה, C0, חמצן..)

5) הנהיגה שלי עדינה ואם אני נוסע יותר לאט אני אצרך לחנות בצד ולהמשיך ברגל.

6) הרכב מבחינת נהיגה טוב מאד ואין שום בעיה בטמפרטורה חוץ משעון סל"ד שהוא נע בין 7 ל 9 (אני לא יודע אם זאת בעיה)

7) אין לי הרבה כסף לבזבז

ועוד שאלה שאני משחק בהגה הטורים משתנים ?!?? זה נורמלי?$#@

והשאלה העיקרית מה אני אעשה עם צריכת הדלק הזאת ????(אולי אני אמכור את האוטו)

תודה רבה מראש

פורסם
6) הרכב מבחינת נהיגה טוב מאד ואין שום בעיה בטמפרטורה חוץ משעון סל"ד שהוא נע בין 7 ל 9 (אני לא יודע אם זאת בעיה)

אתה לוחץ גז עד שהסל"ד מגיע לרמה הזו? אם כן אז זו הבעיה

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ממש ממש לא תקין, אתה לא שם לב או שומע שהמנוע עובד בטורים ממש גבוהים?

במצב עמידה זה אמור להיות מתחת ל1.

בעיקרון כשאתה משחק עם ההגה אתה מפעיל את המשאבת הגה כח שמשתמשת בכח של המנוע, אבל זה לא אמור לשחק, אמור להיות מייצב שמייצב את הטורים בזמן המשחק עם ההגה.

פורסם

בעיקרון זה לא אמור להתנדנד, זה אמור להיות יציב.

אבל המספרים שאמרת הם תקינים.

אם המצב הוא כזה, אז אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.

עריכה:

מה הטמפרטורה שמוצגת לך בזמן הנסיעה?

פורסם

כל זמן הנסיעה שעון טמפרטורה נשאר באמצע, ועוד משהו המוסכניק אמר שיש בעיה בחיישן הגה אבל לא צריך להחליף ואין עניין להחליף.. אז לא החלפתי

פורסם

אם הסל"ד שלך משחק אז יכול להיות שיש לך בעיה בהצתה (מחלה מאוד ידועה בדגם הזה) או בצינור יניקת האוויר (צינור שחור שמתחבר לפילטר האוויר ולבית המצערת) שיכול להיות שהוא כבר בלוי/סדוק ואז הוא יונק אוויר שלא נמדד בחיישן כמות האוויר (שגם הוא יושב בבית פילטר האוויר ולפני בית המצערת).

המכוניות שלי : Lantis-F 98 -> מאזדה מיאטה 95

המכוניות של אשתי : יונדאי אקסט 95, מאזדה 3 2006, מיאטה NB 2003, סיטרואן C3 2017

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

החלום : RX8

פורסם

בדקתי ואת הצינור נראה לי טוב חוץ מזה פירקתי את חיישן הMAF ונקיתי עם ספרי קרבורטור.. האוטו השתפר נהיה זריז אבל יש לי תחושה שהבעיה נשארה( לא מילאתי את מיכל הדלק לבדוק צריכה דלק כי לא נשאר לי כסף מרוב הנסיונות :roll::|:|

אם יש בעיה בפלגים זה מתבטא בצריכת דלק גבוהה ומוגזמת ??

פורסם

על מנת לוודא שהצינור אכן תקין ב-100%, אתה צריך לפרק אותו, ללכת למקום חשוך ואז להעביר בו פנס ותוך כדי שאתה מאיר בתוכו, אתה מחפש נקודות אור. ככה תדע בוודאות אם הצינור תקין או לא. בדרך כלל, הבעיה היא בסליל ההצתה ובחוט ההצתה של אותו סליל. הדבר כמובן משפיע על המצת. ואם יש מצב שלא שורף את התערובת, מן הסתם, המנוע עובד על 3 צילנדרים. השאלה עד כמה המחט של שעון הסל"ד משחקת ובאיזו תדירות.

המכוניות ליסינג שהיו לי : מאזדה 3 2010, סוזוקי סוויפט 2014, סוזוקי ויטרה 2016, רנו גרנד קופה 2019, סקודה קאמיק

פורסם

שמוליק תודה רבה היום אני אבדוק את זה ואקווה שזאת הבעיה וגם אחליף פלגים..

תודה ושהיה לך יום טוב

פורסם

אתה יודע איך לבדוק חוט הצתה ?

הוצא את החוטים (אחד אחרי השני, אין צורך את כולם במכה), בדוק בקצה שלו אם יש לו סימנים לבנים או במקרה קיצוני יותר, שהוא קרוע. אם אתה מזהה סימנים חשודים, תצטרך להחליף גם את המצת.

פורסם

שלום חבר מדובר ב mazda 323 f lantis 1.8 מודל 96

צריכת הדלק שלי היא מאוד גבוהה 1.6 ברצוני לבצע ניקוי בית מצערת+ חיישןMAF

איפה הם נמצאים?

• תוכן חדש...