Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6085 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קוראים לי יוני, ופעם ראשונה שאני קונה רכב. מסגרת התקציב שלי היא 16000 . מצאתי סוזוקי בלנו 97 שעשה 162000 ק"מ. יד שלישית. ונראה שמור, גם עבר טיפולים כל הזמן במוסך מרכזי. יש ספר טיפולים עם חותמות.לקחתי אותו לבדיקה ואני מעתיק את התוצאות.

מנוע, מערכת קירור מערכת דלק מערכת הצתה- רעש מערכת שסתומים מיכללי מנוע ומותחנים, נזילות שמן, תושבות מנוע פגומות לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, קורוזיה וסימני נזילה בחיבורים, לתקן זיהום אויר.

מערכת פליטה- מערכת פליטה רועשת.

סרן קדמי ומערכת היגוי- לתקן זוויות היגוי, נקישות במתלה.

שלדה ומרכב ליקויים בעל משמעות נמוכה- לאחר תיקון תאונה בחזית, תיקונים וכיפופים בפח חזית ותא מנוע, מעיכה בקורת רוחב הוחלפו חלקי מרכב, הוחלף מיכסה מנוע ופגוש קדמי, פגיעה מאחור וכיפופים בתא מטען ופח אחורי, תיקוני פח וצבע במרכב, פגיעות בפח וריקבונות, מעיכות תחתית פגמים וצבע ובפגושים.

מערכת תאורה - הפעלת חלונות חשמל לקויהף מצבר ישן.

העברת הכח- שמן כהה שחיקה בדסקיות הילוכים, נקישה בשילוב הילוכים ובהחלפות הילוכים, רעש מתיבת הילוכים, חופש ונקישות בציריות, רעידות בנסיעה.

עד כאן התוצאות השליליות. הבודקים במכון אמרו, שכנראה הציריות ותושבת המנוע גורמים לרעידות. המוכר מוכן לתקן את הציריות ואת הנזילת שמן ולעשות טיפול 10000 . ורוצה על האוטו 16500 .

שאלתי. מה דעתכם? א. האוטו בטיחותי? לאחר תאונה? ב. זה שווה לי? או להמשיך לחפש? אני מוגבל בזמן ובכסף. ומטרת הרכב הוא לנסיעות מהבית ולעבודה בתוך גוש דן.

אשמח שתאירו את עיני.

פורסם

חבר יקר אני לא הייתי הולך על הרכב הזה .

הוא מצריך השקעה רבה וישור קו מאסיבי .

"מעיכה בקורת רוחב הוחלפו חלקי מרכב"

90 % שזה קצה שילדה עם משמעות נמוכה .(צפה לבעיות במכירה )

שהיה בהצלחה בחיפושים .

נתי.א

פורסם

הבלאנו לא היתה בטיחותית גם כשהייתה חדשה. אם הבטיחות חשובה לך - בחרת ברכב הלא נכון.

יש כאן כמה דברים שמטרידים אותי באופן אישי. הרקבונות במרכב, בדיקת זיהום האוויר הלקויה וסימני התאונות מלפנים ומאחור.

אני לא יודע מה מחירי השוק של הבלאנו וכמה היא מבוקשת בשוק, כך שלא אוכל לדעת אם "משתלם לך", אבל זאת כנראה לא הבלאנו הכי מוצלחת שאפשר למצוא.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בלאנו בד"כ מזדקנת בכבוד.

אמינות הרכב היא מופלגת.

כנראה שמדובר באקזמפלר שעבר חיים קשים, הייתי בודק רכבים נוספים ומוותר על הרכב.

פורסם

תשמע יונתן כבר אמרתי לך את כל הדברים האלו .

הרכב הזה עבר תאונה גם מאוחר גם מקדימה וגם מהצד קורת רוחב.

אני הייתי מוותר על זה זה ממש לא אופציה עבורך .

ואל תשכח ליישר קו לרכב זה סכום של 4000-5000 ש"ח .

ועוד המחיר שהוא נותן לך זהסך הכל 500 ש"ח מתחת למחירון אז בכלל זה (קצת חצוף)

שבת שלום .

• תוכן חדש...