Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אני רוצה להשוות רכבים בני כמה שנים וכבר הושקו דגמים חדשים, כיצד אני יכול למצוא נתונים (אורך, משקל, תא מטען, מומנט ועוד) של רכבים ישנים יותר?

תודה.

פורסם

אתרים שימושיים ביותר אבל הבאסה היחידה היא שאין פה דירוג כמו בנטקאר, רק מפרט.

כל מה שתעשה בחיים, יהיה חסר חשיבות.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

כי איש לא יעשה אותו מלבדך.

פורסם

אבל הדירוג הנטקאר הוא לא בהכרח כמו שכל אדם חושב. הוא כללי, והוא הולך לפי הסטנדרטים של אהרנוביץ.

לכן זה לא כלכך באסה שאין דירוג.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אממ אפשר לדעת מה לא בסדר בסטנדרטים של אהרונוביץ ?

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

פורסם

כמו ש-FITCH ענה. לא בהכרח מה שאהרנוביץ אוהב ומחפש ברכב גם אני אוהב.

מכאן המסקנה המאוד "קשה": רכב שמבחינתו שווה ערך ל-3 כוכבים, יכול להיות שווה ערך מבחינתי ל-5 (או ל-1).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

אני מניח שהוא מסתכל על כל רכב מנקודת מבט של קהל היעד שלו, ועד היום, אני מסכים איתו לגמרי.

אם תוכל להראות לי דירוג שלפי דעתך לא נכון, אני אשתכנע.

ד.א, אין לי הכרות אישית עם מר אהרונוביץ', לטובה או לרעה.

אך חשוב מאוד שתעשה אותו,

• תוכן חדש...