Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לא רע בכלל. תתחדש!

לגבי פסי הקישוט - סיליקון, שחור או שקוף לבחירתך. הוא מדביק חזק ומחזיק יפה בחום, הבעיה שלו היא רק בזמן ההתיבשות הארוך. תצטרך להעמיד את הרכב לכמה שעות טובות כשהפסים מוחזקים זמנית ע"י נייר דבק.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

תודה רבה לך צביקה , אני ידביק אותם לקראת סוף שבוע.

יש לי שאלה , אפשר לעשות ווקס לצבע החדש או להסתפק ולעשות רק ליישן ? וכמה חומר צריך למרוח , ברצוני לציין שאני קונה את הווקס של טרטל , זה מה שמצאתי בהום סנטר .

HONDA CIVIC LS

פורסם

קיבלתי הצעות מחיר אצלנו באיזור וכולן נעות בערך על 3000 ש"ח ,על כללי עם פחחות קלה , כמובן בתנור .

HONDA CIVIC LS

פורסם
תודה רבה לך צביקה , אני ידביק אותם לקראת סוף שבוע.

יש לי שאלה , אפשר לעשות ווקס לצבע החדש או להסתפק ולעשות רק לישן ? וכמה חומר צריך למרוח , ברצוני לציין שאני קונה את הווקס של טרטל , זה מה שמצאתי בהום סנטר .

ממליץ להמתין תקופה ולא לעשות ווקס לצבע החדש לפחות עוד חודש , טרטל הוא ווקס טוב .

יהיה טוב, רק לא ידוע למי ומתי .

פורסם
ממליץ להמתין תקופה ולא לעשות ווקס לצבע החדש לפחות עוד חודש , טרטל הוא ווקס טוב .

תודה רבה , אז אחרי חודש אני יעשה לכל הרכב .

ומחר אני ישטוף אותו , כי הפחח אמר לי שאסור לשטוף את הרכב אחרי הצבע , ולחכות יומיים שלושה .

HONDA CIVIC LS

פורסם

תוצאה יפה, תתחדש.

איפה ממוקם הפחח הזה.

יש לי ידידה עם קורדובה שרוצה לצבוע רק את הגג ומחפשת מקום זול בצפון.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אם אתה מעוניין תשלח לי את הפרטים שלך בה"פ והוא יחזור אליך ,ויתן לך הצעת מחיר .

המשך יום טוב לכולם.

HONDA CIVIC LS

פורסם

האנטנה כן פורקה , המראות לא. כי הצבע חדש מתחת למראות, ולא היה צרוך לפרק אותן.

רק הגומיות בחלונות פורקו .

HONDA CIVIC LS

פורסם

טוב עדכון קטן .

היום הדבקתי את פסי הקישוט בסילקון שחור , החזקתי אותן עם נייר דבק , מחר בבוקר אני מוריד את הנייר . ונראה איך התוצאות.

שבוע טוב לכולם,

שוקי,

DSC02738.jpg

DSC02740.jpg

DSC02741.jpg

DSC02742.jpg

HONDA CIVIC LS

• תוכן חדש...