Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8184 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי הV12 הזה זבל,זה כן אבל הוא חזק יחסית והוא לא נשרף לי כבר כמה שנים (טפו טפו) והוא דווקא לא עובר חיים קלים אצלי

אפילו כשהוצאתי רשיון ולא כל כך הבנתי דבר או שניים במערכות אז עשיתי מעשה של ילד וחיברתי לו על ברידג' אחד שני סאבים פיוניר 304C ועל השתיים הנותרות חיברתי לו קנווד 280W והוא סחב.....טעות אבל רק לשם המחשה הוא אחלה מגבר ששוה את המחיר שלו (סביב ה700 שקל)

הינה לקוח מרוצה!! :lol:

בטח שהפלטינום עדיף..

והוא מוצאי בערך 60RMS ל4 ערוצים..(חמוד)..

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מה קרה פתאום זבל סיני בא בחשבון??? :wink:

אם ב700 שקל אתה מביא פלטיניום עדיף לך להביא בעוד 50 שקל 1200 קליפורניה יותר חזק ובנוי הרה יותר טוב.

אבל אני חושב הפלטיניום הזה עולה 580 שקל לא??!

תמיר

קומפננט חדש בשקיות למכירה !: 400 שקלים.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=59552

פורסם
כן הוא עולה בין 500 ל600 ש"ח

והוא תמורה דיי טוב למחיר...

אבל שוב אני אומר שווה להוסיף 400 שקל וליקנות משהוא יותר טוב ומקורי.. :?

פורסם

גם לי יש את המגבר הזה PROSOUND היום חיברתי אותו לקומפוננטים בגישור (BRIGGED). כמו שהבנתי הגישור הזה מוסיף עוצמה. אך האם בגישור האיכות יורדת? :?:

• תוכן חדש...