Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא מחפש את הגטס ששותה דלק, הבנתי שיש גטס שהם בסדר גמור לגיר אוטומט כמו שאני מחפש.

מצאתי משהו בסוכנות רכב, אלו הפרטים:

יצרן: יונדאי דגם: גטס - GLS אוט' 1.6 נפח: 1,600 שנה: 2005 יד: 1 ת. הילוכים: אוטומט

הייתי רוצה לדעת אם זה דגם מפואר, לא שתיין דלק ברמות כמו שהגטס מתואר, אילו מחלות אם וכאשר יש לו, הנפח מנוע הזה נכוני? (1600)

זה מגיע עם גלגלי מגנזים ועם סאנרוף במקרה? אני אשמח לדעת. או שזה בכלל הדגם ספורט GLI? זה הדגם?

יש גם דגם ספורט, אבל יקר לתקציב שלי, וגם המודל הזה 2005 יכול להיות שיהיה יקר עבורי.

הייתי רוצה לדעת גם באיזה מודל הגטס הוא אמין ולא זולל דלק. ומה ההבדל בין גטס 1400 לבין 1350 (מודל, שתיין דלק, וכו'..)

גם חשבתי ללכת בתקציב של עד 40K על פונטו ספייס דינאמיק עם נפח מנוע 1300 שגם נשמע לי אחלה אחרי ההמלצות שקראתי פה בתקציב כמו שלי אני יכול כמו הגטס להביא מודל 2004-2005, במצב טוב אפילו.

פורסם

כל הגטס 1.6 מגיעות עם גג שמש חשמלי וחישוקי סגסוגת.

הגטס 1.6 הגיעה ברמת גימור GLS בלבד, שהיא הרמה הגבוהה ביותר, וכללה בנוסף 4 כריות אוויר.

צריכת הדלק בדגם ה 1.6 סבירה בהחלט ועדיפה על זו של ה 1.35.

הגטס נחשבת למכונית אמינה מאד וזולה מאד לתחזוקה.

כל השאר - בינוני + -.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

רגע, אז איזה מודל אפשר להביא 1600? והאם 1400 גם נחשב לבסדר מ1.35?

כי אם כך, אני אחפש במקביל לפונטו ספייס דינאמיק מודל 2004-2005, את היונדאי גטס 1600 או 1400 (אם ההבדל מ-1350 הוא אחר בנוגע לדלק וכו'.) גם במודל 2004-2005.

• תוכן חדש...