Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תראה, אם תתחיל לחפש היטב- אני בטוח, שתמצא איזה "אנטישמי או שניים", שהיו מעורבים בייצור של כל אוטו, שאתה נוהג בו!:wink: לא זכור לי, שיפנים היו אוהבי יהודים בזמן המלחמה, ת'אמת- גם עכשיו אינני בטוח שהם כאלה! אז, אם נתחיל לחפש בכל דבר "שורשים אנטישמיים"- נלך ברגל? וגם אז- מי מייצר את הנעליים שלנו, בדקת? -אין לזה סוף! וכמו, שבני כתב- בזמן, שאף יצרן לא היה מוכן למכור לנו את הרכבים- פורד דווקא לא פחדו, ולא רק מכרו, אלא גם הקימו כאן מפעל! אפשר להגיד, שעשו את זה משיקולים הכלכליים בלבד, אבל זה לא משנה את העובדה! ובוא נגיד, שאני די בטוח, שבהנהלת הפורד של היום (כמו שבכל חברה גדולה אחרת), יש גם לא מעט יהודים. ועדיין- זה לא ממש מעניין אותי! כי אני לא קונה דברים בגלל, שיש או אין שם יהודים או אנטישמיים! אולי (וסביר להניח), שלא אקנה משהו, שנניח, היום מייצר מישהו, שקורא להשמדת המדינה שלי, או יהודים בכלל, או לא אסע למדינה, ששם יש את הקריאות האלה (כמו למשל- רגלי לעולם לא תדרוך בתורקיה, בניגוד לישראלים הרבים, שמהרו לשכוח מה שהיה רק לפני כמה חודשים, וטסו שוב בהמוניהם לשם, כי "הכל כלול"!), אבל להלחם ברוחות העבר הרחוק? :roll:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נכון שאנטישמים היו,יש ויהיו, עדיין לדעתי פורד היה מהגרועים ביותר. גם בתוך גרמניה וכל שאר אירופה הכבושה היו חסידי אומות עולם בתקופה שהיה מסוכן לא לישר קו. פורד מרצון ובהתלהבות, לא מכפיה או פחד כמו רבים, הטיף ארס קיצוני וגם עשה. (מפעל פורד בקלן דויטץ ייצר לוורמאכט באותם ימים שבאמריקה ייצר ג'יפי באנטם,משאיות וB24.אני מבין שלתוצרתו- הפורד "פרש" התיחסת, כשאמרת שפורד שבר אמבארגו.איני זוכר פורדים אחרים בצה"ל ואותם לא קנינו מפורד,-קיבלנו מתנה מאדנאואר עם הדרורים,הוקים ונורדים ). לגבי נצרת-האסקורט היה פורד אנגלי ואיני בקיא בבעלות שם (BMC ?)/בנצרת בזמנו. פורד ציוני ? קשה לי להאמין.מסתדר לי יותר פורד משנה קו למראית עין לטובת עסקיו ויחסיו עם הממשל. כמו שאמרתי,למזלי פורד מעולם לא העמיד אותי בדילמה. המכוניות שלו היו תמיד הכי אפורות , לא מפתות. לגו'לייטה -DOHC וגיר על הציר האחורי,סובארו-בוקסר קירור מים , בי איקס הידופניאומטי היה ייחוד ואופי. למיטב זכרוני היחיד ששוה ציון בפורד היה המוסטאנג וגם הוא מהצד העיצובי מסחרי-כלום טכנולוגי. (כן, אני יודע שה V8 המוצלח הראשון היה של פורד -אל קאפונה .קצת עלוב מול רשימת החידושים של חברות הרבה יותר קטנות. לא סתם אמר הנרי פורד עצמו שהוא מוריד את הכובע כשעוברת אלפא.)

פורסם

באופן כללי פורד

חרא אוטו :inlove:

אני נוסע על סיירות משנת 96, והיו לי אסקורטים, קורטינה וכמובן סקורפיו

הנה הסיירות שלי

הלבנה זצוק"ל, 1800 מודל 86, שפשוט התפרקה אחרי למעלה מ600,000 ק"מ

והנוכחית, סיירה גיאה 2000 מודל 93, אצלי שש וחצי שנים, עם קרוב ל 200,000 ק"מ אצלי, ועוד 160,000 קודם שהגיעה אלי, הרכב היומיומי שלי, תמונה מהיום.

Copy of suerra1.jpg

P4110090.JPG

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם
נכון שאנטישמים היו,יש ויהיו, עדיין לדעתי פורד היה מהגרועים ביותר. גם בתוך גרמניה וכל שאר אירופה הכבושה היו חסידי אומות עולם בתקופה שהיה מסוכן לא לישר קו. פורד מרצון ובהתלהבות, לא מכפיה או פחד כמו רבים, הטיף ארס קיצוני וגם עשה. (מפעל פורד בקלן דויטץ ייצר לוורמאכט באותם ימים שבאמריקה ייצר ג'יפי באנטם,משאיות וB24.אני מבין שלתוצרתו- הפורד "פרש" התיחסת, כשאמרת שפורד שבר אמבארגו.איני זוכר פורדים אחרים בצה"ל ואותם לא קנינו מפורד,-קיבלנו מתנה מאדנאואר עם הדרורים,הוקים ונורדים ). לגבי נצרת-האסקורט היה פורד אנגלי ואיני בקיא בבעלות שם (BMC ?)/בנצרת בזמנו. פורד ציוני ? קשה לי להאמין.מסתדר לי יותר פורד משנה קו למראית עין לטובת עסקיו ויחסיו עם הממשל. כמו שאמרתי,למזלי פורד מעולם לא העמיד אותי בדילמה. המכוניות שלו היו תמיד הכי אפורות , לא מפתות. לגו'לייטה -DOHC וגיר על הציר האחורי,סובארו-בוקסר קירור מים , בי איקס הידופניאומטי היה ייחוד ואופי. למיטב זכרוני היחיד ששוה ציון בפורד היה המוסטאנג וגם הוא מהצד העיצובי מסחרי-כלום טכנולוגי. (כן, אני יודע שה V8 המוצלח הראשון היה של פורד -אל קאפונה .קצת עלוב מול רשימת החידושים של חברות הרבה יותר קטנות. לא סתם אמר הנרי פורד עצמו שהוא מוריד את הכובע כשעוברת אלפא.)

כששלחתי אותך ללמוד הסטוריה לא חשבתי שהמורה שלך יהיה או תהיה כה גרוע/ה, או אולי זה התלמיד

אז אתה שוב כותב נח בשבע שגיאות

אם לא הבנת את הנקרא אז יש שני הנרי פורד. האנטישמי והנכד

משאיות פורד שהנכד מכר למדינה הם מדגמי F בשנת 1948 - 1950. מה היה ב 1948 אתה יודע?

מתי נפטר הנרי הראשון אתה יודע?

מפעל פורד קלן כמו מפעל אופל של GM הולאמו בזמן המלחמה והנרי פורד ייצר אך ורק לצבאות בנות הברית.

נדלג על טעויות ושטויות נוספות כמו ג'יפי בנטאם ונעבור לאסקורטים שהיו פורד פורד. לא בי אמ סי ולא בטיח

ואם קשה לך להאמין שפורד השני, הנכד, הבן של הבן, היה ציוני, אז אל תאמין...

אה, עסקים. כל קשר עם ישראל בשנות החמישים והששים היה לא כלכלי בעליל בגלל החרם הערבי.

וניסן חביבתך? הפעם תעשה שיעורי בית ותבדוק מתי היא הוקמה, מה היא ייצרה עבור הציר גרמניה-איטליה- יפן במלחמת העולם השניה,כמה עובדי כפייה סינים היא העסיקה. עוד שאלות לתלמיד?

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

• תוכן חדש...