Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סאב של פיוניר 12" - 800W (אם אני לא טועה הדגם הוא משהו עם 305 ונראה לי שהוא מיועד להיות FreeAir) עם תיבה לא אטומה, הסאב נמצא במאזדה 3

לאחר לידת ביתי הראשונה נהיה צורך גדול יותר במקום בתא מטען, ולכן הקופסה של הסאב גדולה לי מידיי, אני הייתי רוצה להחליף את התיבה הקיימת בתיבה אטומה קטנה ככל האפשר שתתאים לסאב שלי

ד"א יצא לי לראות תיבות לסאב שהם דיי צרות יחסית, הייתי רוצה המלצה לתיבה שאני יוכל להצמיד אותה לאחד הצדדים של התא מטען ושתתפוס כמה שפחות מקום.

אני צריך את המלצותיכם, כי כרגע אני ללא סאב ועם קומפוננטים "שמפולטרים" עם חיתוך של "הנמוכים" (שמיעה מבאסת כמעט ללא בס):-(

תודה מראש

ארז

פורסם

חפש דפי יצרן של הסאב ומצא בכמה ליטר הוא אמור לעבוד.

אחרכך תיצור בעצמך תיבה שתתאים בדיוק לדרישות מבחינת ליטרים ומבחינת דיוק של הסאב.

כרגע כלום =[

• תוכן חדש...