Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי,

כרגע אני נמצא בעיצומו של טיפול ראש מנוע לאופל מנוע 1.2 ליטר ECOTEC

השאלה מופנית למי שכבר פירק בעבר מנוע דומה:

טרם הגעתי לפירוק הראש עצמו ואני תקוע בשלב מותחן שרשרת הטימינג

ע"פ מדריך הינס שברשותי,על מנת לשחרר את מתיחות השרשרת,

יש להכניס פין בקוטר 2 מילימטר בזמן סיבוב גל הזיזים. את הפין יש להכניס דרך פתח במכסה שרשרת הטימינג ברגע שהמותחן נכנס למגרעת שלו.

אינני מבין מה תפקידו של הפין הזה או איך הוא אמור להיתפס

ניתן להכניס אותו לחור אבל הוא לא טופס שום דבר (אין שום דבר אחרי החור)

אודה להסברים

בברכה,

עמית

שרטוט.jpg

• ספונסר פורום
פורסם

אתה לא צריך להכניס פין,תפרק הכל,לאחר הפירוק,כווץ את המותחת והכנס את הפין.

עצתי לך,המנוע הזה מסובך מאוד,רוב החלקים יקרים,וכמו כן תצטרך כלים יעודיים לכיוון הטיימינג,אני אישית לא הייתי ממליץ לך להכנס לזה,מבחינה כלכלית יותר זול להחליף מנוע.

בברכה,אורן

פורסם

תודה על התגובות..

כשאתה אומר "קודם פרק הכל", איך אני אמור להוציא את הראש מנוע אם השרשרת עדיין מחוברת לגלגלי הזיזים?

אני לא אמור לשחרר את השרשרת קודם?

למעשה זו המשוכה האחרונה שנשארה לי - לשחרר את השרשרת, כדי שלא תפריע בעת הרמת הראש. איך אני עושה את זה?

לגבי המחיר, סט אטמים יעלה לי בסביבות 700 + 60 ש"ח לשסתום (להערכתי יש שסתום אחד פגום - בגלל זה אני מפרק את הראש, המנוע עובד מצויין זה לא שהאטם נפרץ או משהו) פה ושם עם כמה חלקים שכדאי להחליף וזהו

הטיפול לא יעבור את ה 1500 ש"ח

:idea:בוודאי תשאלו למה אני חושב שאחד השסתומים לא תקין - אובכן, יום אחד נסעתי לתומי ופתאום אחד הפלאגים התפרק באמצע הנסיעה. ככל האלקטרודה התפרקה ועפה דרך אחד השסתומים ועיקמה אותו. ניתן לראות בברור בבדיקת קומפרסיה שבאחד הצילינדרים יש לחץ נמוך פי 3 מהשאר... (הפלאגים היו מקוריים והוחלפו בזמן) אין לי מושג איך זה קרה...

• תוכן חדש...