Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6350 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

אני סטודנט ואני מחפש רכב (ראשון שלי) שיעשה בעיקר נסיעות עירוניות בתוך חיפה ושלוש - ארבע פעמים בשבוע גם חיפה - נהריה. הוא צריך לסחוב עליות (חיפה).

התקציב הוא עד 27,000. חשבתי על פולו קלאסיק - SDI CLASSIC ידני 1.9 מחיר מחירון 27,000~

מה אתם אומרים על הרכב? ניתן למצוא אותו במצב טוב? מה ההבדל בינו לבין שאר דגמי הפולו?

מעבר לכך אשמח המלצות לרכבים אחרים. תודה!

פורסם

sdi קלאסיק? תתרחק.

אומנם דיזל אבל הרכב ממש עגלה.

אני ממליץ לך לחפש בתקציב רכב בנזין ולא דיזל, רוב הדיזל בתקציב יהיו שחוטים בעלי קילומטרז' גבוה מאוד ויידרשו טיפולים רציניים.

פולו רגילה בעלת מנוע 1.4 מנוע 75 כ"ס תהיה אופציה טובה בתוך חיפה ומחוצה לה, הבדל בין הדגמים הוא רק רמות איבזור (חוץ מgti ו16v)

פורסם

יש לי פולו קלאסיק מודל 97, מנוע 1600 100 כ"ס, האוטו איתי עוד מהיותי סטודנט.

אני יכול להגיד לך ואתה יכול לקורא בפורום שהאוטו הזה עשה לי הרבה תקלות, אני באופן אישי חושב שכל זה נובע מאחזקה לקויה של הבעלים הקודם.

בכל אופן אני מאוד אוהב את האוטו עם כל התקלות שהיו בו, עכשיו ברוך השם האוטו מעולה.

בעיקרון האוטו חזק (הייתי עולה את העליה לכרמיאל עם עוד אנשים באוטו), ביצועים טובים, בגאז' גדול.

טיפולים של פולו-אוטו גרמני. ההבדל לא בשמים.

שורה תחתונה שווה.

לעבודה פיג'ו 2008, לחיים אלפא 159 ולסופ"ש מרצדס W123

פורסם

הבעיה שקשה למצוא אחת שמורה, זה רכב שעובר הרבה ק"מ היות והוא מונע דיזל.

"פולו קלאסיק" הרכב שלך מעולה כרגע, אבל היישור קו שנדרש לך וכל התיקונים כדי להביא אותו למצב "מעולה" לא נראה לי שווים את ההשקעה בתקציב כזה.

נסה למצוא רכב בנזין, פולו 1.4 או כל רכב בנזין מיני אחר יעשה עבודה מעולה.

פורסם

בעבר הלא רחוק היתה בבעלותי פולו קלאסיק SDI.

במשך 5 שנים היא עלתה לירושלים על בסיס יום-יומי.

כל מי שרושם שהרכב הזה לא יכול לעלות את העליות של חיפה, אין לו מושג אל מה הוא מדבר.

נכון שפולו SDI לא תהיה בין המהירות בעליה, אבל את העבודה היא תעשה.

היתרון של הרכב הזה הוא צריכת סולר שלו - ממוצע של 1:18 לאורך של כל השנים.

הרכב שלי נמכר ב 240 אלף ק"מ עם מצמד מקורי, מנוע ללא תיקון, משאבת סולר ללא תיקון.

התקלה היחידה (רצינית) שהיתה - מדחס של המזגן (אגב, המזגנים ברכבים האלה פשוט נהדרים - מקפיא ביום הכי חם על עוצמה 2).

כמו שנאמר, קשה למצוא פולו SDI שמורה וגם סיאט קורדובה SDI (רכב זהה לחלוטין לפולו המדוברת), קשה מאוד.

בנוסף, לפי מה שרשמת, אתה לא נוסע הרבה ולכן גם לא תנצל את היתרון של צריכת סולר.

לסיכום: פולו\קורדובה SDI - רק אם בדרך נס תיפול לידיך מכונית שמורה שלא נסעה איזה 300 אלף ק"מ+, לא היתה מונית\רכב חברה בעבר, הוחלפה משאבת סולר, מנוע במצב תקין, מזגן פועל, חלונות חשמל תקינים.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תגדיר צרכים.

חשוב לך שנתון גבוה יותר אבל רכב שיש לו פחות שוק או רכב בעל שנתון נמוך שיש לו שוק?

בקיצור אתה מתכוון להחזיק ברכב הרבה שנים?

מיני או משפחתית, כמה אנשים נוסעים ברכב בדר"כ?

ספר קצת על אופי הנסיעה.

פורסם

אז ככה

השנתון חייב להיות לפחות מ - 2000. התקציב כפי שציינתי 25K-27K (התקציב הכללי הוא 30K, מעדיף להשאיר כמה שיותר לישור קו).

מספר נוסעים ברכב - סביר להניח שיהיה בתפוסה מלאה חלק נכבד מאוד מהזמן.

מעדיף מיני וחשוב לי שבעיקר לי, הנהג, יהיה נוח. לגבי צפיפות מאחור, לא קריטי, בתנאי שלא מדובר באי נוחות היסטרית.

אופי הנסיעה יהיה בעיקר בתוך חיפה, שזה אומר הרבה עליות והרבה פניות. וגם בינעירוני 3-4 פעמים בשבוע, חיפה - נהריה.

חשוב לי גם שיוכל לסחוב מעת לעת נסיעות למרכז ולא ימות כשאני מעמיס לו את הבגאז'.

זה הרכב הראשון שלי ועברו כמה שנים טובות מאז הוצאתי את הרשיון... אשמח אם תשפכו עלי כמה שיותר מידע :)

תודה שוב!

פורסם

פיג'ו 306 ידנית 1600 ממודל 00-01, הצורה החדשה. מגיעה בגירסאת 5 דל' או 4' (סדאן).

נוח יהיה גם לנהג וגם ליושבים מאחור, הרכב די מרווח מבפנים, רכב שמתנהג מעולה היות וציינת שיש הרבה פניות ועליות, יסתדר מעולה בבינעירוני.

100 כ"ס במנוע 1.6 בדגם הXT שהוא גם מאובזר יותר.

הXR מגיע רק באוטומט במודל 01 אם זכור לי נכון, לא רק שרצוי להימנע מאוטומט בשל צריכת דלק ואמינות גרועים יותר מידני, אלא הXR מנוע 1.6 מספק רק 90 כ"ס.

עוד הבדל הוא שבXT תקבל 4 כ"א ו4 ח"ח, לעומת רק 2 ח"ח ו2 כ"א בXR.

• תוכן חדש...