Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי, יש לי רעש מעצבן מהמערכת. לא הצלחתי למצוא פתרון חד משמעי בחיפוש ולכן אני פותח פוסט חדש.

כשהווליום של השיר עצמו נמוך (קטעים שקטים, כששיר מסתיים וכ'ו) יש לי היסים (ססססססס כזה מהמערכת)

כשאני שם מיוט הרעש מפסיק לכן אני לא בטוח לגבי הפתרון, ושזה בכלל היסים.

לכן אני שואל אתכם, מה לעשות כדי לפתור את הרעש הזה? מה לבדוק?

יכול להיות שזה בגלל שהרדיו דיסק ישן ומעפן? (יש אחד חדש בדרך)

אפשר לחתוך את הרעש מהמגבר? (שדרך אגב לא נוגע במתכת - הרגליות שלו מפלסטיק)

תודה לעוזרים.

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

תחזק את הארקה למגבר, ותלפף שתי טבעות של חוט מתכת סביב כל יציאת RCA בר"ד ותחבר בקצה השני של כל טבעת לארקה (אצלי חיברתי לאנטנה של המערכת וזה נעלם, אפשר סתם למצוא פינת מתכת באיזור הר"ד)

אם זה לא עוזר והרעשים ממש מציקים תמיד אפשר להפיל את הרכב מצוק ולתבוע את המקיף =]

פורסם

ההארקה מהמגבר חזקה כמו אבן.

אתה אומר להוציא מינוס חדש מהר''ד? אני אנסה מחר.

יש עוד דברים שיכולים לגרום לרעש הזה?

HU: Pioneer DEH-80PRS Woofers: SEAS Lotus Reference Tweeters: SEAS Lotus PerformanceSUB: Hifonics12" Wiring:KnuKonceptz,Omega-Audio,Sound quest AMPS:Lightning Audio,Phonix Gold

פורסם

נזכרתי שפתרתי את הבעיה גם לחבר ע"י הטריק עם הטבעות.. מקווה שהסברתי מספיק ברור איך לחבר את זה.

אם זה עדיין לא מועיל יכול להיות שהRCA שלך עוברים ליד מכשור כלשהו ברכב שמשרה בהם רעשי רקע. במקרה הזה, נסה לחבר את אותן טבעות גם מהצד השני של הכבל.

יש עוד שיטה, אבל היא ממש יותר ביזארית... (ליפוף הRCA לכל האורך בכבל חשוף ובידוד מעל הכל+חיבור לארקה)

אני מניח שטבעות ליד המכשיר יפתרו את זה..

באיזה רדיו דיסק מדובר אגב?

פורסם

סתם זבל משהו ללא שם

אתה מתכוון ללפף חוט מתכתי על היציאות עצמן ולחבר לחלק מתכתי?

פורסם

אם אתה אומר שכשאתה לוחץ על MUTE בHU שלך כל הרעש הזה נעלם.

אז הרעש הזה כנראה מגיע מהHU שלך ולא משום מקום אחר.

אם הרעש הזה היה בא מהמגברים או נספח אל המגברים דרך הכבלים שעוברים בדרך - MUTE לא היה פותר את הבעיה.

אמרת שיש HU חדש בדרך? תתחדש!

דבר איתנו אחרי שהHU החדש יותקן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אוקיי תודה על העזרה חבר'ה.

נראה מה יהיה אחרי שאני יתקין את ה HU החדש.

פורסם

גם אצלי בHU קרה אותו דבר ויוסי alpine האריק לי כמו שצריך (אחרי שהרבה מתקינים ניסו לפניו)

(HU - PIONEER)

• תוכן חדש...