Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני צריך להתאים צילינדר של תא מטען למפתח קיים.

הצילינד בנויי מפינים עם קפיצים. לכל פין יש חלון שהמפתח מחליק דרכו, כאשר ה"סף" של כל חלון הוא בגובה שונה, שמתאים לחריץ ספציפי במפתח.

כאשר אין מפתח בצילינדר, כל הפינים מורמים לתוך מסילה אורכית בבית של הצילינדר, שלא מאפשרת לצילינדר להסתובב ללא מפתח מתאים.

כאשר מוכנס מפתח, שהחריצים שלו מתאימים לגובה הפינים, הפינים יורדים לתוך הצילינדר, ומאפשרים לו להסתובב.

עד כאן ההקדמה על מנעולנות למתחילים.

עכשיו, יש לי צילינדר של רכב דומה שלא מתאים (מן הסתם) למפתח שלי, הצילינדר מפורק אצלי על השולחן.

איך אני מתאים אותו למפתח שלי? האם אני משייף את הפינים שבולטים יותר מדי? האם זה לא ידפוק את הצילינדר ברמה שניתן יהיה לפתוח אותו עם כל מפתח?

מנועלנים משייפים? או שהם מחליפים את הפינים?

תודה לעונים,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

שביצעו אצלי התאמה למפתח בגולף (זה עובד בצורה דומה רק קצת שונה, שם אין למפתח שיניים יש לו מסילה כזאת) הוא החליף את הפינים ככה שיתאימו למקור, זאת אומרת הוא לא שייף את הגבוהים והשאיר את הנמוכים שבכך באמת אתה גורע מיכולות הנעילה (שמה זה משנה תאחלס ? הריי גם ככה גנב שובר ולא פותח בעדינות, ואני צילינדר שמברג בריא לא יפרק את הראבו שלו)

פורסם

משייפים את הפינים או מחליפים מיקומים בין אלו שניתן להחליף ביניהם אם אין מספיק חומר לעבוד איתו,

הפעולה די פשוטה, החזרת הפינים והקפיצים היא המעצבנת - עבודת נמלים, עם שיוף במידה נכונה תגיע לתוצאות טובות.

לא מבטיח שלא ניתן יהיה לפתוח אחר כך אם מפתח אחר, בצילינדרים פשוטים זו לא בעיה גדולה אם אתה יודע מה לחפש 8).

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

תודה לכולם!

אם יהיו לי עוד כמה צילינדרים, אני אפרק את הפינים ואנסה להתאים אותם למקסימום, ואם עדיין ישארו בולטים, אני אשייף אותם כבר.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

אני מתעסק במנעולים של אמריקאיות הרבה זמן ויש לי הרבה חלקים למנעולים מכל הסוגים. אני ביום א' כנראה בת"א, אני יכול להביא איתי את הקופסא של חלקי המנעולים ותתאים לך שיניים פנימיות חדשות למנעול. יש לי גם מבחר קפיצים ופחיות של הצילינדרים.

• תוכן חדש...