Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הסיפור הוא קצת ארוך אז אני מתנצל. קניתי אימפרזה טורבו לפניי חודש, לפניי כמה ימים נסעתי חזק ואחריי זה התחיל לי שריקה חזקה איך שניכנס הטורבו. הלכתי לכמה מוסכים בדקתי צינורות ואקום קולר היו כמה סדוקים החלפתי.לבסוף אמרו לי השריקה מהטורבו שהלך הטורבו, מהלחץ שלי הבאתי מחבר טורבו מומנטום. הרכבתי על האוטו אחריי ההרכבה אני גודש ועדיין נישאר הרעש. אני אומר לא יכול להיות, אתמול שיחקתי עם כמה צינורות חיזקתי אותם,הנעתי את האוטו בבוקר והכול בסדר אין שריקה אין כלום. אחריי הצהריים אני נוסע, איך שניכנס הטורבו שריקה כזאת חזקה אי אי אי חזקה כמו שהייתה לי וזה מתגבר איך שהטורים עולים. השאלה שלי מישהו יכול לכוון אותי מה זה יכול להיות? אטמים דאון פייפ, אפ פייפ מה זה יכול להיות?

פורסם
שריקה כזאת חזקה אי אי אי חזקה כמו שהייתה לי

אם זה "אי אי אי" הלך הטורבו, אם זה "ווזי ווזי ווזי" אז הלך המנוע, או בקיצר זה יכול להיות המון דברים מהתיאור שלך לא הבנתי את סוג הרעש יש לך אפשרות להקליט ולעלות את זה לפורום?

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

הקלטתי את זה אבל לא שומעים את זה בבירור, הטורבו שהוצאתי גם היה חדש, זה שהרכבתי היה בקרטון אז טורבו זה בטוח לא זה רעש של שריקת אויר חזקה כזאת לא יודע מאיפה.

פורסם

שמע חבר אצלי בוולוו חודש ~ לפני שהטורבו אמר לי ביי ביי הוא עשה רעשים של מטוס בשלבי ההמראה, לזה אתה מתכוון ? (ברגע שהוא ילך סופית תראה ענן מאחורי הרכב וחוסר סחיבה מורגש ביותר)

מקווה בשבילך שזה לא טורבו ..

• ספונסר פורום
פורסם

מורכב ברכב שעון גדישה?

אם כן,כמה גדישה אתה רואה?

הטורבו הישן שפורק מהרכב לא השחיז?

המנוע עובד בסדר או שמקרטע\חותך?אורן

פורסם

אולי פשוט יש לך סופר צ'ארגר :)

לגבי מודעת המכירה, היא פורסמה אתמול. אולי הבחור הבין שהבעיה לא היתה בכלל בטורבו שירד מהרכב ולכן הרשה לעצמו לכתוב שהטורבו בסדר.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

פורסם

זה הרעש שאתה שומע?

http://www.youtube.com/watch?v=9Jn9PLxuxO8&feature=related

אם כן, אז כנראה הרכיבו אצלך שעון גדישה או ברז גישה, יש מצב שמהם הרעש, אני מכיר את הרעש הזה, רעש זימזום חזק, תעקוב אחרי הצנרת של השעון גדישה או הברז גדישה, אולי הם דולפים ועושים רעש זימזום, אולי תנסה לנתק אותם זמנית, לראות אם הרעש מפסיק, אם הוא מפסיק אז הבעיה מהם.

• תוכן חדש...