Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תיק פלילי שפתחו לי - מה עושים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנוח דעתך: על אף שהתפקיד האחרון שלי בצבא היה בתחום ההסברה והקשר שלו למקצוע הצבאי שלי היה די רופף, מה שאני עושה כרגע במילואים קשור ישירות למקצוע שלי וליכולות אותן רכשתי במסגרת קורס מקצועי בצבא.

ורק כדי להקדים תרופה למכה, לפני שכל הציניקנים הלא מצחיקים יגיעו: המילואים שלי אינם כוללים שמירות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

• תגובות 32
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומה רע כ"כ בשירות מילואים? :roll:

כשקצין המילואים שלי התקשר אלי לתאם איתי את המילואים, התחננתי בפניו שייתן לי את המקסימום שהוא יכול.

ואכן קיבלתי... 35 יום, ואין מאושר ממני! :-D

תגיד את האמת... רצית קצת חופש מהאשה... :twisted:

(הכל בהומור, שטוטית, לא לרצוח אותי) :-P

ורק אני שואל את עצמי למה שלפת סכין?

לא רק אתה.

סכין מוגדרת כנשק (קר), ועפ"י החוק היבש (מה שאני מכיר ממנו לפחות),

אסור לך להגיב כלפי אלימות ביד ריקה עם נשק קר.

כמו שאסור לך להגיב בנשק חם מול נשק קר.

כמו שחגורה שחורה באומנויות לחימה נחשבת במשטרה כשימוש בנשק.

עוד דבר הוא, שלמרות שזה נראה (אולי מבחינת פותח השרשור) כניסיון הרתעה,

אנשים רבים יבינו זאת כצעד להסלמת המצב ("הרבצת לי עכשיו אני אדקור אותך")...

ז"א שבעצם שליפת הסכין עצמה המצב היה יכול להיות גרוע הרבה יותר.

אני מניח שלא היית לבד בפיצרייה באותו רגע, אז למה לא להזעיק עזרה ?

2 - 3 גברים צעירים בטוח יכולים לשתק זמנית גבר מסומם ושיכור, לא ?

הדיעה האישית שלי היא שכל אדם צריך ללמוד אומנות לחימה כלשהי,

לפחות ברמה המאפשרת לו להתגונן מפני תקיפה סבירה (מפני אדם סביר חסר כל כישורים מיוחדים).

סה"כ אנחנו חיים בעולם אלים, ונכון שעדיף להימנע מאלימות בכל מצב,

אבל זה עדיין לא אומר שצריך להיות קורבן.

מצב כזה היה מאפשר לך להתגונן מפני התוקף, בלי שימוש בנשק כלשהו.

ואין תענוג גדול יותר מלתת לכוחו של אדם לשמש כנגדו :D

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

שמר כתב:

קח אותה איתך למילואים, שתלמד להכין קפה כבר עכשיו.

המחשבה מאחורי הרעיון ..מעולה..

אבל אפשר גם בבית ללמד.:-)

וואלק , אני אין לי את הבעיה הזאת , למה :?: למה אצלי בבית אני מכין את הקפה , ושוטף ריצפה ( הגשש החיוור ,מותאם )

והיא מחליפה שמן (עם הדרכה צמודה ) ועושה ווקס לרכב ( בזמנה החופשי ) :lol:

ובמסעדה - יש שיפוד ברזל ( נירוסטה ) על הגריל באופן קבוע ( הדילמה זה נשק קר או חם )

כמובן יש גם את המערוך - טוב לפיזור הפגנות .. הכלי של אמא שלי כשהייתי צעיר וזריז :roll:

( המסעדה עובדת מעל 45 שנה - וכל הבעיות נפתרו ללא שימוש באביזרי העזר - הגיון פשוט הדרכה ובגרות )

ולבחור הצעיר , תסביר שפשוט " פחדתי " תדגיש את הנתון הזה , וכל הזמן :idea:

אל תהיה גיבור , המסר צריך להיות התבלבלתי ואיבדתי עשתונות , אני בחור צעיר ואין לי נסיון במצבים אלו .

כמובן שרצוי להעזר ביעוץ משפטי .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

• תוכן חדש...