Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6533 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבוע טוב חברים

אשמח לעזרתכם היקרה.

רכשתי השבוע רנו "19" שנת 94 מנוע 1.4 אנרג'י הזרקה,177,000ק"מ יד שניה .

לאחר בדיקה במכון בדיקה("דינמומטר") התגלו מן הסתם כמה ליקויים שרובם כסת"ח

סטנדטי וחלקם לתשומת ליבי וטיפול .

אני זקוק לעזרה ומידע מקצועי לגבי מס' דברים :

1) טיפול 10,000 +רצועת טיימינג מיידית או לחכות עד ל180,000 בו אמור להתבצע הטיפול?

2)בולמי זעזועים אחוריים פגומים(לפי הבדיקה)- האם להחליף מיידית ואם כן ב"מורשה" או מוסך רגיל ?

3)בסעיף"העברת כוח"- נרשמה התוצאה: "רעש חופשים ונקישות מערכת הנעה ודיפרנציאל, נזילות שמן במערכת הנעה"

מה הטיפול הראוי לפתירת הליקוי ?

4)הבאת המנוע למצב אופטימלי (ביחס לגיל המנוע כמובן)-מה אפשר לעשות ואיפה כדי שהמנוע יהיה במצבו האופטימאלי מבחינת טיפול/תיקון/החלפה?

יש לציין כי הבוחן התרשם לטובה מהרכב.

לפי דבריו הרכב עומד יפה בהתאם ליחס בין השנה+ק"מ+בלאי סטנדרטי לבין מצבו כיום וכי פגיעות שלדה אין לרכב, בנוסף הרכב נקנה באלפים בודדים כך שיש לי באיזור ה4-6K ליישור קו .

*אני גר בנתניה ואשמח אם ההתייחסויות יהיו לגבי טיפולים/תיקונים באיזור נתניה/רעננה..

רונן אריאלי

פורסם

1. עדיף שתעשה את הטיפול עכשיו ואולי תמשוך בטיפול הבא כך תהיה בראש שקט.

חשוב מאוד שתחליף נוזל קרור , מקורי או של פרסטון.

2. לא בטוח בכלל שהבולמים פגומים , תבדוק ע"י לחיצה על חלקו האחורי של הרכב ושחרור , הרכב אמור להתרומם חזרה

ב"מכה" אחת.

בכל אופן ההחלפה פשוטה מאוד וכל מוסך יכול לעשות אותה , מה שחשוב זה איכות הבולמים שאותם תרכיב.(לא סיני)

אני מקווה בשבילך שהבעיה היא לא בבוקסות של הציר האחורי כי אז הסיפור מסובך יותר .

3. נזילות תבדוק במוסך, הסעיף כפי שנכתב לא ברור בכלל.

4. תקפיד על נוזל קרור איכותי , שמן מנוע 10-40 או 15-40 + מסנן שמן מקורי

המנוע ברכב שלך משותף להרבה מרכבי רנו , כל מוסכניק נורמלי מכיר אותו אין סיבה ללכת דווקא למוסך מורשה.

* קבל עוד עצה - גם אם יש לך 5K לטובת השיפורים אל תמהר להוציא אותם , ההוצאות לא נגמרות פה.

תתחדש.

פורסם

תודה על העצות המקצועיות עד עתה.

בנוגע לצמיגים,איזון גלגלים ותיקון זוויות היגוי:

האם שלושת הדברים הנ"ל מבוצעים באותו מקום?

• תוכן חדש...