Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6658 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

הפרוייקט הבא הינו פרוייקט ייוחדי וחדשני המתבסס על נסיונות עבר והפקת לקחים לאורך 12 שנים.

אנה, אם אינכם מוסמכים/יש לעזרתכם בעל מקצוע מוסמך אל תבצעו את הפרוייקט הנ"ל

חומרים:

1. מטלית אבק בצבע תכלת(ניתן גם בצבע אחר אך לא מומלץ)

2. מקל נוצות(לא אמתיות)

3. מטליות אלכוהול ספוגות למוצרי מתכת(מתכת כן מתכת)

4. דגמי מכוניות(אזהרה: ללא דגמי מכוניות לא יהיה ניתן לבצע את הפרוייקט בשלמותו)

5. סבלנות(הרבה סבלנות)

אופן הביצוע:

1. החזקת דגם ביד

2. ביצוע פעולת הנפה של מקל הנוצות הלוך ושוב על גוף האובייקט(הפעלת כח לפי הצורך- ראה "פרוייקט הפעלת כח לפי הצורך").

3. ביצוע פעולה 2 עד שהאובייקט נקי מלכלוך גס.

4. העברת מטלית אבק ותנועות סיבוביות על האובייקט(לא קוויות-בכדי לתפוס מה יותר שטח בניגוב אחד).

5. העברת מטלית לחה לטובת הברקה סופית.

6. הנחת האובייקט באופן יציב במקום.

7. ביצוע הפעולה 201 פעם

*הערה: פעולה 7 בהתאם להיקף האוסף, המס' המצוין אינו אבסולוטי

הו"ב:

1. יד לוודא הימצאות הכלים במצב נצור ולוודא פריקה על ידי בעל סמכא טרם ביצוע הפעולה.

2. ביצוע פעולה 1 בהתאם לכל כלי וכלי.

3. יש לוודא כי למפעיל ומבצע האקט יש הסמכה לכל כלי וכלי וכי הוא מוסמך רובעי 0.00001

ויש לכם אוסף נקי

בברכת סופ"ש נעים

בן

IMG_0494.jpg

IMG_0495.jpg

IMG_0496.jpg

IMG_0486.jpg

IMG_0487.jpg

IMG_0490.jpg

BENJ:

נ.ב- תיתפלאו מה סיאט איביזה 100 כ"ס יודעת לעשות

ROY:

אני באמת מתפלא. קפה אולי?
פורסם

יפה מאוד, גם אני מנקה כך.

אבל בשביל הדגמים החשובים קניתי וטרינה יפה, בטח מוכרת לאספנים.

איזה דגמים יש לך? שים תמונות.

DSC00023.jpg

פורסם

האמת? כמה שזה חמוד וקצת מצחיק, בתור אספן של 1/18 שמתנהג בקנאות ובפדנטיות קיצונית כלפי הניקיון והשמירה של הדגמים שלו - זה קצת עצוב לראות איך אוסף כזה ענק ומרשים כמו שלך נראה די מוזנח.

הדגמים שלי בתוך קופסאות שקופות או וויטרינה אטומה, ופעם בשבוע שבועיים כולם מקבלים טיפול של אוויר מתוך ממיכל דחוס (מנקה אבק שקונים באופיס דיפו בשביל מקלדות ומוצרי אלק').

ברגע שאבק מתיישב על הדגמים - נגמר הסיפור שלהם. וחבל...זה תחביב מאוד מאוד מאוד יקר.

Chevrolet Silverado 2500HD - 2015 - LTZ

TW: Morel Supremo Piccolo | MID: Morel CDM 880 | MIDBASS: ScanSpeak Silver

SUB-WOOFERS: 2X JL Audio 10TW3 - Original Under The Seat StealthBox

TW Amp: Genesis Stereo 100 | MID+MIDBASS Amp: JL Audio 450/4 | Monoblock: JL Audio 500/1 | DSP: Helix Pro MK2

פורסם
האמת? כמה שזה חמוד וקצת מצחיק, בתור אספן של 1/18 שמתנהג בקנאות ובפדנטיות קיצונית כלפי הניקיון והשמירה של הדגמים שלו - זה קצת עצוב לראות איך אוסף כזה ענק ומרשים כמו שלך נראה די מוזנח.

הדגמים שלי בתוך קופסאות שקופות או וויטרינה אטומה, ופעם בשבוע שבועיים כולם מקבלים טיפול של אוויר מתוך ממיכל דחוס (מנקה אבק שקונים באופיס דיפו בשביל מקלדות ומוצרי אלק').

ברגע שאבק מתיישב על הדגמים - נגמר הסיפור שלהם. וחבל...זה תחביב מאוד מאוד מאוד יקר.

אני לא יודע למה החלטת שהאוסף נראה דיי מוזנח- אני לא חושב ככה

בכל מקרה , אני מסכים שהאוסף נשמר יותר טוב בקופסאות המקוריות אך אני מוצא שכל הכיף שבאוסף קצת נעלם כאשר הכל בתוך הקופסאות

באשר לפדנטיות שבאויר דחוס- איש איש באמונתו יחיה

בן

נ.ב : ביום שיהי לי כסף ומקום גם הדגמים שלי יעמדו בתוך ויטרינה סגורה

BENJ:

ROY:

פורסם

איך הצלחת להגיע להסמכה של רובעי 0.000001 ?

אני נשרתי במהלך הקורס, הם דיברו על משהו שקשור להפעלת כח בלתי סביר כלפי האובייקט שניסיתי לנקות... :roll:

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

קונדסון: ציינתי בפירוש לא כל כך קל לקבל את ההסמכה הנ"ל

הדגמים של הונדה:

CIVIC 3 דלתות שנת 95

CIVIC SE שנת 2000

ACURA INTEGEA TYPE R

ACURA INTEGRA TYPE R STREET

בן

BENJ:

ROY:

פורסם

שלום לכולם!

אני גם מנקה את האוסף שלי באותה הצורה , אבל הבעיה שלי שיש לי דגמים מפלסטיק שבניתי לבד ומאוד קשה לנקות אותם .

יש למישהוא הצעות?

בברכה דן

פורסם

אני יוצא לי לנקות את הדגמים אחד לכמה שבועות כי זה נורא קשה לנקות כל כמה ימים הם

פשוט מתמלאים אבק בצורה מהירה מאוד, הדגמים נמצאים על מדף, ברגע שיהיה כסף תיהיה גם וויטרינה מתאימה!

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

• תוכן חדש...