Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6715 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן !

אני מעוניין לדעת אם למישהו יש מידע אודות הפרוצידורה לייבוא מסודר של חלקים משופרים לרכב.

בעיקר אני מחפש מידע אודות:

*מיסוי על חלקים שכאלה (מכס,מע"מ וכדומה).

*מה מבחינת תקנים (מה מותר\מה אסור).

*המלצות לאיך הכי כדאי לעשות את זה (פתיחת עוסק זעיר בארץ,או שמא פתיחת חברה בחו"ל).

אני באמת אשמח ואודה לכל פרט מידע שאוכל לקבל.

החלקים עליהם אני מדבר זה בעיקר קיטים של מערכות בלימה (קאליפרים ודיסקים של חברות רציניות),בולמי זעזועים,קיטים לטורבו,חלקים קלים לרכב (פלייויל וכדומה),מערכות פליטהו כיו"ב.

מודה מראש !

עידן

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

תחשוב שמי שיודע כנראה יהיה התחרות שלך , אז למה אתה חושב שיעזרו לך?

רק מחשבה.

WHEN YOU HAVE TO SHOOT, SHOOT DON'T TALK

פורסם

לא חסר אנשים שהתנסו בזה בעבר והיום כבר לא עוסקים בזה,או כאלה שיש להם מידע לגבי הנושא הזה אבל לא מתעסקים בזה בכלל.

לא כל מי שיודע פרוצידורות מסויימות בהכרח עוסק בהן.

ובכל מקרה,אני מדבר נטו על נתונים יבשים,שלמי שנמצא בארץ קל להשיג מהמוסדות העוסקים בעניין (רשות המכס,מע"מ וכדומה), אבל למי שגר בחו"ל זה קצת יותר קשה להשיג כי הכל מתבסס על אימיילים אינסופיים וטלפונים שמעבירים אותך מיד אחד ליד שנייה.

אגב,מי שיודע מידע כזה וכן עוסק בתחום לא חייב להיות מתחרה שלי,תמיד אפשר לייבא לחברה קיימת של שיפורים, זה רק עושה להם עבודה קלה כי יש להם כביכול מישהו מטעמם בחו"ל שעוסק ורואה את הדברים מקרוב.

הונג קונג זה מקום שיש לך בו נציגות מסודרת של כל חברת שיפורים רצינית- AC PERFORMANCE,AP RACING,BREMBO ועוד חברות שמייצרות קיטים מקצועיים לגדישה (ייעודיים לרכב ספציפי),בקיצור הכל.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

ממה שאני ביררתי באתר המכס, סה"כ המיסים על ייבוא של חלקי חילוף לרכב (שיפורים נכלל בזה) עומד על 29.5% לחלקים שמגיעים ממדינות ההסכם, שזה ארה"ב, קנדה, הגוש האירופאי ועד כמה מדינות.

לדעתי המזרח לא נכלל ברשימה ולכן המיסוי עומד על 37.5%, ליבוא אישי כמובן, יבוא מסחרי זה בטח יותר ועם יותר פרוצדורות ובירוקרטיה.

עד כמה שידוע לי אין איסור על ייבוא של חלקי חילוף לרכב מסוג מסויים, רשימת האסור בכללי מתייחסת לסוגי טבק, אלכוהול, סמים אחרים, כלי נשק וכו.

בלי קשר לזה, ואולי יותר משמעותי, זה החוק החדש שיוצא בקרוב ונכון לעכשיו מתוכנן להכנס לתוקף ביוני 08 מדבר על זה שיקשו מאוד על ייבוא חלקי חילוף לרכבים בארץ, כי החברות/היבואנים יצתרכו להמציא אישורים שהחלק מתאים והוא צריך לעבור בדיקות מדגמיות וכו וכו.

לכתבה ב YNET

מקווה שעזרתי.

בסה"כ יש לי נסיום עם יבוא אישי של דברים אחרים, לא של חלקי חילוף/שיפור לרכב.

פורסם

המכס על חלקי חילוף לרכב אם אינני טועה עומד על 46% ולא 29.5 כפי שנכתב.

כדי ליבא באופן סדיר חלקי רכב למכירה תצטרך א. עסק למכירת חלפים לרכב. ב. רשיון יבוא ממשרד התחבורה.

החלקים המיובאים צריכים לעבור בדיקה ולקבל אישור של משרד התחבורה. תצטרך לפנות למשרד התחבורה כדי לבדוק מה הקריטריונים ובאיזה תקנים החלקים צריכים לעמוד ע"מ לקבל אישורים.

פורסם

48.3 אחוז מכס

יש להמציא אישור סמנכ"ל תנועה ראשי על כל רכיב בטיחות (או זיהום), יושב בתל אביב.

עוסק זעיר לא אפקטיבי. לא יקנו ממך כי זיכוי יקבלו רק בסוף שנה.

פורסם

משרד התחבורה

א.רשיון ייבוא למוצרי תעבורה (סוג המוצרים ,מפרטים טכניים ,תקינת המוצר )

ב.רשיון לסחר במוצרי תעבורה (כאן בישראל)

רח המלאכה בתל אביב

עירייה :

רשיון עסק

מדינה:

פתיחת תיק במעמ

פתיחת תיק נישום במס ההכנסה

רשויות

מכבי האש

איכות הסביבה (בקרת חומרים מזהמים )

יגאל

פורסם

כולם צודקים - המיסים הם אכן באיזור 30%......... אבל אז מוסיפים מע"מ על הכל - וכך מקבלים כ-50% בסה"כ.

let the sun shine, let the :idea: glow, let the life flow :)

• תוכן חדש...