Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6906 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם!

יש לי כמה שאלות לגבי מיכל הדלק באופל אסטרה, שנת 92 גיר רגיל.

1).האם יש במיכל דלק פקק ריקון שאפשר להוציא את כול הלכלוך בלי לפרק את מיכל הדלק?

2).מי שהו פירק כבר באופל כזאת מיכל דלק?(אם כן שיסביר לי איך הדרך הטובה לפרק את המיכל).

3).איך מבצעים ניקוי טוב למיכל דלק?ובאיזה חומרים?

בברכה אלכס

פורסם

שום חומר ,תמלא נפט תשאיר קצת ,לכמה דקות ,ותשפוך ,כל הלכלוך יצא ,וגם תישאר "שיכבת הגנה" של שמן .

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

אמור להיות פקק ריקון בתחתית המיכל.

למה לך להתעסק עם זה? יש סיבה מיוחדת?

אם בכל זאת בא לך אז כפי שכתב קודמי תוכל לבצע זאת ע"י שטיפת מיכל בנפט. בכל אופן אל תישפוך למיכל שום דבר לפני שאתה מזהה את פקקק הריקון.

Seat Leon ST 1.2 Tsi

פורסם

מישהו יודע אולי איפה פקק ריקון נימצא באופל אסטרה שנת 92?

בברכה אלכס

ותודה רבה על התגובות עזרו מאוד דרך אגב.

פורסם

למה לך להתעסק עם זה? יש סיבה מיוחדת?

אפילו אם אין אוזו בעיה ספציפית, אני לא חושב שאתה מסוגל לתאר בכלל איזו ג'יפה הצטברה שם ב-15 שנה האחרונות, מאז שהרכב עלה על הכביש.

זו דרך מצויינת למנוע תקלות בעתיד (בטח יותר יעילה מתוסף דלק כלשהו).

פורסם

תודה רבה מאוד לכולם!

עזרתם לי מאוד.

דרך אגב עוד שאלה ממש קטנה:

יש אולי תוסף לקרבורטור שמנקע את מערכת הדלק כמו k44 שמאוד עוזר למערכת ולא מזיק לשום דבר?

בברכה אלכס

• תוכן חדש...