Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6895 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

קניתי רכב לפני כחודש טויוטה קורולה 2001 GLI וכמובן שלפני הקניה בדקתי את הרכב במכון בדיקה ונתגלו מספר ליקויים...

אפשר לומר שהכל מובן לי חוץ מהדבר הבא:

סרן קדמי ומערכת היגוי: "לא תקין - לתקן זווית היגוי וציר אחורי, נקישות במתלה, שחיקת צמיגים"

שחיקת צמיגים ברור לי שזה נובע מזה שהפרונט (זווית היגוי) שלי לא מכוון (אם אני טועה אשמח אם מישהו יסביר אחרת).

"לתקן זווית היגוי וציר אחורי" - זה אמור להיות כיוון פרונט.

"נקישות במתלה" - מה הכוונה? האם זה משהו בעל משמעות גבוהה או שאפשר להמשיך לנסוע עם זה (למרות שהנקישות מעצבנות)

מה שמוזר זה שהנקישות לא קבועות, כלומר לפעמים אני כלל לא שומע אותן, במשך כל הנסיעה.

חשוב להדגיש שלנקישות יש צליל של שרשרת (מעין צליל מתחתי כזה) ושומעים אותן לרוב בעת נסיעה על כביש עם גבשושיות, פס האטה, או בהבדלי גובה בכביש. יכול להיות בעת פניה ויכול להיות בנסיעה ישרה.

איך פותרים את הבעיה? וכמה יכול לעלות תיקון כזה? אשמח לתשובות ממביני עניין באמת.

תודה מראש.

פורסם

נקישות במתלה יכולות להגרם כתוצאה מבוקסות בלויול במשולשים, בולמי זעזועים גמורים, מיסב החלקה שבורף ציריה לא תקינה ו... זה מה שעולה לי בראש כגרע.

פורסם

אתה יודע כמה יכול לעלות התיקון? ואולי יש לך לינק לכתבה או תמונה של החלקים האלו, חוץ מבולם זעזועים ומיסב אני לא כ"כ מכיר את שאר הדברים.

תודה.

פורסם

תירגע חמוד

בעיה שכיחה בטויוטה מוט קישור במוט מייצב בביטוי המקצועי משקפיים

(הגורם הראשוני לנקישות במתלה)

חלק זול עבודה פשוטה

בברכה ניצן

http://www.shaft.co.il

פורסם

קודמיי כבר כתבו כמה סיבות אפשריות לנקישות והרעשים שיתכנו גם מצנור פליטה (אגזוז) רפוי או חלקיו.

אל תצפה לאבחון מדויק ונקודתי עם הערכת מחיר לתיקון כולל מחיר חלקים ועבודה, כאן בפורום דרך המסך והמקלדת.

בסופו של דבר יש לגשת עם המכונית למוסך כדי שיסעו בה וישמעו הרעש, ירמוה ויבדקו ויאתרו את מקור/ות הנקישות והרעשים.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם

ומעבר להערתו החכמה והמקצועית של רפי, נא להמנע מה UP כל שעה.

אני ממש בספק אם התכוונת ללכת לתקן בין 22 ל 23 אתמול בליילה או בין חצות לבוקר.

גש למוסך שאמין עליך וקבל הצעת מחיר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תודה רבה על המידע.

האם להתעלם מהבעיה ולהמשיך לנסוע ככה, יגרום נזק? או שלא כדאי להזניח?

פורסם

שתי שאלות שמעניינות אותי, אשמח לקבל תשובות:)

1. כמו שאני מבין קודם יש לפתור את בעיית המתלה ורק אחר כך לעשות כיוון פרונט וציר אחורי?

2. האם הבעיה שתיארתי אותה יכולה לגרום לאחיזת כביש לא טובה?

אני נוסע רוב הזמן בכביש 1, כביש ירושלים, שמתי לב שהאחיזה שם מאוד גרועה, וכיוון שבכבישים אחרים (איילון לדוגמא) לא הרגשתי את הבעיה, אני מניח שהבעיה היא בסלילה של הכביש ולא ברכב...אבל בכל זאת כניראה שיש קשר לבעיה של המתלה ולאחיזת כביש..?

• תוכן חדש...