Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אף אחד לא מבין למה ואיך אבל החברה שמארגנת את המרוצים הללו , שאגב- יורוספורט שותפה בהם, בשיתוף והסכמה של מנהלי הקבוצות הוחלט כי מגבלות המשקל לא יהיו שוות מלכתחילה בכדי ליצור תחרותיות ושואו בין המכוניות ובכדי שתהיה דרמה עד סיום העונה , כמו שקרה בשתי העונות האחרונות.

בעקרון יש הבדלים ברורים במשקל בין ההנעה הקדמית לאחורית ולאחר מכן עשו המארגנים שינוי בין סיאט לבין שאר מכוניות ההנעה הקדמית כמו שברולט ואלפא .

הקהל רוצה הצגה והנהגים לא מתנגדים מה שעושה את כל העסק למעניין וזה כבר טוב.

מי אמר שחייבים להיות מקובעים.

אלפא החלו את העונה במשקל מסויים ואף שקלו לפרוש מהאליפות בגלל חוסר רצון של המפעל להשקיע במכונית מיושנת.

המארגנים ,בכדי לא לאבד קבוצה שמתחרה נתנו לאלפא הנחה במשקל, מה שגרם גם לתוספת תחרותיות מצדה של אלפא וזה כבר עשה טוב (ביחוד לי...).

שברולט עוד מתחילת הדרך זכו להנחות וזאת בכדי למשוך אותם פנימה ועכשיו כאשר הם מאד תחרותיים ,הם קרוב לוודאי יזכו לתוספת משקל כי כבר נשמעו רינונים מצד סיאט .

מה שיפה זה שכל החלטה מתקבלת רק לאחר דיון בין כל בעלי הקבוצות והנהלת ה-WTCC .

הקבוצה שסובלת הכי הרבה היא כמובן BMW שלאורך השנים האחרונות הם התחרותיים ביותר וגם האלופים ולכן למרות כל הפגיעה בהם לכאורה הם מוצאים פתרונות ומשיגים תוצאות.

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

דובי

שכחת לציין שהרכבים שמגיעים ראשונים במירוץ "זוכים" לתוספת משקל, כנ"ל גם מהמירוץ הקודם (מי אמר BMW ?) עד 80 ק"ג באם אני זוכר ... שברולט לעומתם לא ממוקמת ראשונה בד"כ.

ולכן, מידי פעם, "מזדמן" לנהגיה להיות קלים משמעותית, גם במירוץ הרחובות בצרפת, שברולט הגיעה ראשונה (אלן מניו...ק) בזכות פערי המשקל ו"בזכות" הרחובות הצרים המקשים על העקיפה.

כל מה שנשאר לנו זה לשבת מול המסך, ולהנות מכל דקה של אלימות מוטורית לשמה, רק חסרה בירה וזיעה, ואפשר להעתיק את הסידרה לארה"ב :shock:

ליאור (שנהנה מכל שניה)

נ.ב: דובי - קח, שמור את התמונה, לא נראה לי שיש מקום לאלפא נוספת בתקופה הקרובה :-(

060910_wtcc2007.jpg

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

ליאור בוקר טוב

נקודת ההתחלה של שברולט, מבחינת משקל, היתה קלה משמעותית מול BMW למשל , מה שגרם להם לקזז את הפער באיכות המכונית.

ה-BMW של פריו ופארפוס נסעו ברחובות פורטו עם 60 ק"ג תוספת ויורג מולר עם - 55 ק"ג בעוד ניקולה לריני נסע בשברולט שלו עם 50 ק"ג , כלומר מבחינת עונש המשקל התוספות היו כמעט זהות , מה ששיחק תפקיד היה המשקל הבסיסי של המכוניות ששם זוכה שברולט להקלה, כמו שציינתי.

אבל אני רוצה לשנות כיוון בדיון הנחמד הזה -

האם יש מקום למסלולי רחובות בסדרה כזו ?

פאו ובטח פורטו הינם שני מסלולי רחובות מדהימים ביופיים ועוצמתם, שלא לדבר על ההיסטוריה העצומה שהם סוחבים עליהם, אבל לאור התאונות הרבות וחסימות המסלול האם יש מקום לשקול שוב את השימוש במסלולי רחובות כחלק מהסדרה הזו ?

הרי תאונות תמיד קרו ויקרו וכאשר מראש מתחרים על מסלול כזה בעל רחובות צרים ושיקאן קטלני (לא חבל על ה-156, בגלל הנזק הנהג מוותר על המרוץ הקרוב בשבדיה) התוצאות ידועות מראש.

מצד שני, דווקא במסלול כזה ראינו מספר נהגים עם יכולות עקיפה מדהימות שמנצלים שנייה של חוסר ריכוז או בלימה לא טובה ולוקחים סיכון, נכנסים פנימה ועוקפים .

מה דעתכם ?

דובי

הבלוג שלי- כעת ב-באזר, בלוגים של ספורט .

פורסם

לדעתי המינון של הרחובות צריך להיות נמוך, מירוץ עד שניים בעונה.

כך יהיו פחות סיכונים, וכך כל מירוץ יהיה מטריף ויעורר ציפיות אצל כולנו (הרי אם כל חודש היה מירוץ רחובות, לא היינו נהנים כמו היום) :-P

אלו היו 30 שניות על ספורט מוטורי שלעולם, לעולם לא יהיה בישראל :cry:

"מוות לשיעמום"

פורסם

אין לי בגדול.

קח תמונת תנחומים ב"קטן" גודל 1:10 לזכר הימים הטובים ...

הצבע, המיקום והמהירות לא מביישים את המקור

צולם במירוץ RC האחרון בת"א (ה"אלפא" שלי, צילום אילן קליין)

זה בנתיים הדבר היחיד החוקי שקרוב ל WTCC במדינת החלם הזמנית שלנו :mm_mad:

835361894_a8c963a5b5_o.jpg

"מוות לשיעמום"

פורסם

יש לך בעיה רצינית עם באמפרים..

שמעתי שהבאבא מחפש רכב :lol:

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

תום, כן, זה צולם שניה לפני שיגור (למרות שהבמפר מגומי רך מאד) מאד קרוב למפגשים שלכם (לוינסקי) ומאד דומה למה שעושים החבר'ה בWTCC

הבאבה מחפש רכב ? לא נראה לי, הוא מחפש כנראה רק לדבר :shock:

הלאון שלי בקרוב למכירה, אם ירצה, זה קרוב אליו ....

וכדי להחזיר את הדיון למסלולו המקורי, אם הבאבה ירצה, יש במשפחה גם אלפא 156TS ידנית למכירה ...

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...