Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרגע הייתה לי נסיעה קצרה כאשר לפתע בסיבוב כשלחצתי על הבלם נדלקו 2 נוריות בתא הנהג. נורית עם סימן קריאה בתוך עיגול ונורית של מלבן עם סימן פלוס וסימן מינוס בתוכו. נסעתי כ20 מטר והם נכבו בסיבוב הבא שוב אותו סיפור. הפעם עצרתי את האוטו בצד, כיביתי וכשניסיתי שוב להתניע כלום. לא רעש רק המזגן נדלק. מה זה הנורות הללו? מה קרה לאוטו? ומה לעשות עכשיו?

תודה,

מחכה לתשובות

פופופוקיפסי

פורסם

סימן קריאה מוקף עיגול זה של ההנדברייק, ובגלל שאני יוצא מנקודת הנחה שהבלם שהשתמשת בו לסיבוב הוא הרגיל, אני מניח שזו בעיה במגעים.

הנורה השניה (מסתבר) מצביעה על חוסר טעינה (ואת זה למדתי מהודעה שבאה אחרי :) ), ואין לי מושג מה האינטרס שלה לקפוץ באמצע סיבוב.

יום נעים,

טל

מה חתימה? תתפשטי!

פורסם

שאלה - בדוק אם הנורות בלוח שעונים דולקות לאחר פתיחת הסוויץ (מצב תקין), אם לא ? אז-

בשרייד 97 יש חוט פיוז מקורי, שיוצא מהמצבר ומעביר זרם לרכב . יש לו קונקטור אשר נשרף (מתפחם)

תמיד. יש לבדוק עם מנורת בדיקה, אם יש זרם לאחר הקונקטור באם יש נתק יש צורך לגשר על הקונקטור

הסורר ולהניע את הרכב .

בברכה דורון.

• תוכן חדש...