Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה - נאבד התיק!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8337 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה, אני יודע שזה לא בדיוק הפורום המתאים, אך מכוון שאני בכ"ז קשור לתחום, וכאן יש לי במה לפנות לכמות מסויימת של אנשים, אז בכ"ז תסלחו לי: היום בבוקר עף לי תיק מהאופנוע, זה היה באיילון צפון בסביבות 8 בבוקר, באיזור של מחלף ההלכה. מדובר בתיק גב שחור של מקדונלדס, בפנים יש כל מיני ניירת עבודה ותיק עם דיסקים עם כ"מ תכנות. למי שלא קשור לתחום המחשבים, שווי התיק עם כל התוכן שואפת לאפס, אבל מי שבתחום יכול להבין, מה זה לאבד את תיק העבודה, ש"ניבנה" במשך שנים של עבודה, ומה זה אומר להתחיל עכשיו הכל מהתחלה!

ידוע לי בוודאות, שהיה רכב (כנראה ישן), שעצר באמצע הכביש(!), הרים את התיק, והמשיך לכיוון צפון. אז, אם מישהו ראה/שמע/לקח, אנא, בכל לשון של בקשה - תשאירו הודעה בקישורית. בתוך התיק בכלל יש טלפון שלי ושל החברה שבה אני עובד, כך שבטוח אין כל בעיה ליצור איתי קשר. (ומכאן, לצערי, נראה שמי שלקח לא כ"כ מעוניין בכך :( - היה לו מספיק זמן)

סיכוי קלוש, אך בכ"ז.....

תודה מראש! :(:(:cry::cry::cry::cry:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

וואי איזה באסה... אולי תתבע את מקדונלדס? בטח אמריקאי היה עושה את זה.. :roll:

בכל אופן זה באמת נשמע נורא מבאס ודי מגעיל... מזכיר לי שמצאתי בבסיס שלי חוגרים, ופעם אפילו רישיון+כ.אשראי+פאס של איזה סמלת, ואפילו את זה החזרתי.. חיחי.. למרות כל הרצון לפגוע בסגל!

Live fast, die young - leave a better looking corpse

פורסם

יש ויש... :roll:

פרצו לאח שלי לאוטו באילת פעם, זרקו את התיקים בלי כסף ומישהו אסף אותם.

הוא התקשר להודיע שהוא מצא את התיקים והחזיר אותם כשהוא עבר באזור.

יש אנשים טובים במדינה! רק שהם 1:1000

:mad:

פורסם
יש ויש... :roll:

פרצו לאח שלי לאוטו באילת פעם, זרקו את התיקים בלי כסף ומישהו אסף אותם.

הוא התקשר להודיע שהוא מצא את התיקים והחזיר אותם כשהוא עבר באזור.

יש אנשים טובים במדינה! רק שהם 1:1000

:mad:

לצערינו זה יותר נכון אחד למיליון

לפני כמה זמן חבר שלי איבד תיק היה בו פלאפון ועוד הרבה דברים חשובים

צילצלנו וצילצלנו עד שענתה איזה סבתה רוסיה היא אמרה שהיא תחזיר תתיק תמורת 150 שקל הוא שילם כמובן כי בתיק היו דברים ששווים למעל ל-1000 ש"ח

אבל בכל זאת מה הבעיה שלה זה לא שלה שתחזיר מה היא מבקשת כסף הבת זו*ה

פורסם

בחיים לא הייתי מביא לה את הכסף

הייתי לוקח את התיק (אם צריך גם בכוח) אחרי שהייתי נפגש איתה כאילו בשביל לשלם לה

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם

למה הכל באלימות ???

מה שהיא עשתה נקרא סחיטה, אתה יכולת לפנות למשטרה והם היו מטפלים בה כמו שצריך, לא כל דבר חייבים לפתור באלימות ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

למה הכל באלימות ???

מה שהיא עשתה נקרא סחיטה, אתה יכולת לפנות למשטרה והם היו מטפלים בה כמו שצריך, לא כל דבר חייבים לפתור באלימות ...

בהתחלה צעקנו עליה בטלפון וגם אמרנו שנגיד למשטרה אבל תבין אם היינו אומרים את כל זה היא בכלל לא הייתה מחזירה תתיק ולא היינו יודעים איך היא נראת ומאיפה היא גרה...

פורסם

לא אמרתי באלימות

קצת כוח רק כדי לקחת את התיק

ול"וובמאסטר" מה שעושים זה קובעים איתה להביא לה את הכסף ולקחת את התיק ומשנים את

העיסקה תוך כדי

לא ראית אף פעם סרטים? :lol:

אני והקליאו כבר לא ביחד

אווווי הגעגועים

פורסם
לא אמרתי באלימות

קצת כוח רק כדי לקחת את התיק

ול"וובמאסטר" מה שעושים זה קובעים איתה להביא לה את הכסף ולקחת את התיק ומשנים את

העיסקה תוך כדי

לא ראית אף פעם סרטים? :lol:

בסרטים זה יותר פשוט.... היא בא עם בעלה שנראה כאילו אחד שנמצא 12 שעות ביום בחדר כושר :roll:

פורסם

למה הכל באלימות ???

בהתחלה צעקנו עליה בטלפון וגם אמרנו שנגיד למשטרה אבל תבין אם היינו אומרים את כל זה היא בכלל לא הייתה מחזירה תתיק ולא היינו יודעים איך היא נראת ומאיפה היא גרה...

לא צריך להפעיל פה מבצע צבאי עם טנקים ומסוקים שמחפים מהאוויר, פשוט צריך לפנות למשטרה, לבוא לפגישה מלווה בשוטר ולהראות לשוטר שיש בתיק מסמכים מזהים שלך, אני בטוח שיותר מזה לא צריך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

דוגרי אתה בא לפגישה נעמד לו מול הפרצוף

ואומר לו ככה, תזכיר לי מה הטלפון של המשטרה

אם הוא לא מבין את הרמז, חייג 100 והנה התיק בידיים שלך

אם הם מנסים להסתובב וללכת

אתה פשוט עוקב אחריהם

אין להם לאן לברוח, לא יכולים לעשות כלום נגדך

דבר שני איפה אבא כשצריך אותו ?

החיים הם כמו מנה פלאפל, איך שלא תשים הטחינה - תמיד ינזל

פורסם

טוב, אחרי הכל , העניין ניסגר: התיק נימצא באותו יום באיילון, חבלנים פיצצו אותו :cry::cry::cry: כחשוד, וקיבלתי ביום חמישי את מה שנשאר ממנו... לא הרבה, אבל דווקא חלק גדול מהדיסקים ניצל בנס :shock:

מה שכן, ניגנב ספר מפות, לדרמן, סט מפתחות אלן ומטען לסמסונג. טוב, נו, יותר טוב ממה שיכולתי לצפות!

מה שמוזר, הוא שני דברים: התיק נימצא באותו מקום, שלפי מי שנאמר לי הוא נפל, אלא שלפי מה שאמר לי אופנוען שנסע אחרי, מישהו עצר והרים אותו (ולכן מן הסתם לא חזרתי). דבר שני, מהתיק נעלמו דווקא דברים שיכלו להיות שימושיים למישהו שלא בתחום המחשבים. מעניין, אם אף אחד אכן לא הרים אותו, אז מי הגנב? ואת מי ראה אופנוען עוצר ומרים תיק? יכול להיות, שהוא הרים, לקח מה שלקח, ואת השאר השליך חזרה? אכן, תעלומה שתישאר כנראה לנצח...

יום טוב לכולם!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מישהו עצר, לקח מה שרצה,

וזרק את זה חזרה.

אח"כ הזעיקו חבלן מחשש למטען חבלה.

מייק סנס? :idea:

כל חור בלילה שחור, אבל של ג'ינג'יות זוהר בחושך

• תוכן חדש...