Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7030 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרדיו דיסק הזה תומך בתדרים של הארץ בכלל?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

מה הבעיה עם מה שכתוב לא הבנתי?

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הם נותנים את האחריות בעצמם.

במקום שתקבל אחריות של היבואן\יצרן.

אין בארה"ב יבוא מקביל של כמה יבואנים כמו שיש בארץ.

לחברות גדולות יש נציגות בארה"ב שנותנת את האחריות.

אז למה הוא נותן אחריות בעצמו?

אייל

פורסם

היו אלו שבדקו את האתר הזה בפורום , ועד כמה שאני זוכר כולם אמרו שהם מתמחרים טוב אבל המשלוח שלהם יקר ולכן יוצא יותר זול , לקנות במקום אחר . לא יודע אם זה נכון או לא . כי אישית כבר לא בדקתי אותם יותר .

אני חושב שאם מישהו מנפח את המשלוח אז יש כבר קצת הונאה , היא מקובלת בהחלט , אבל כשאני צריך לקבל מוצר מחו"ל ואם יקרה משהו לסמוך עליהם שיחליפו לי אותו , הבטחון שלי בלקנות מהאתר הספציפי הזה נעלם . ולכן לא בדקתי.

לשיקולך , אבל תחפש בפורום הודעות עליהם כי פתחו כבר תרד' או שתיים בעניין

בברכה יהודה

• תוכן חדש...