Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7025 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב.

אני בקרוב הולך לתבוע חנות או יותר נכון מעין מקום גדול להתקנות בראשל"צ.

רציתי לשמוע את חוות דעתכם אולי אני טועה אולי האם שווה ללכת לתביעות וכו'.

המקרה: "דחיפת" מגבר לא מתאים לסאבוופר לפי המיפרט, ניצול תמימות של נער לא מבין באודיו לרכב.

במאי שנה שעברה התחלתי לעבוד להרוויח כסף לאחר שהוצאת רישיון וישנו האוטו רציתי להתקין מערכת אודיו לרכב מושלמת הכוללת HU שני מגברים, קומפוננטים רמקולים אחוריים וסאבוופר)

בכל אופן המליצו לי על מתקינים כולשהםבראשל"צ הגעתי לשם אחרי דיבורים וכו הולט להתקין הייתי דל תקציב אז והמוכר (הבעלים בעצם) המליץ לי על מגבר כולשהו שיתאים לסאב קיקר (יורחב עליו אח"כ) אמר זה יתאים והכל אמרתי סבבה אם הוא מבין אז למה לא התקנו הכל טוב ויפה. לתקופה מסויימת.

המגבר אינו מגבר מונובלוק, אאבל לפי הרושם שהוא נתן סמכתי עליו, סבבה הסאב שקניתי היה בעצם סאב "קיקר קומפ 10' אינץ".

יד שניה במחיר 600 ש"ח (!!!!) עם אחריות לחצי שנה, הייתי בשוק אבל הייתי טיפש ולא הבנתי במוצרים וכו' שערתי שזה בסדר ומחיר הוגן, לאחר 5 חודש הסאב נשרף, לפי מה שהוא אמר הגברתי יותר מדי את הסאב והוא נשרף, שיערתי שזה ייתכן ואמרתי סבבה אבל מכוון שזה במסגרת האחריות רציתי לדעת מה הוא רוצה לומר אז הוא הציע לי לי 40% על כל סאב שיש בחנות, והציע לי סאב 10 אינץ JBL רק הוופר ב500 ש"ח (שוב.. !!!) לאחר הנחה. אמרתי תודה רבה ביא לי את הזיכוי והלכתי.

לחבר יש קשרים והוא הצליח להביא לי סאב חדש מהניילונים של קיקר קומפ 12 אינץ' עם אחריות והכל במחיר של 600 ש"ח ממקום אחר. התפלאתי והכל אבל לקחתי, היה יותר עדיף לי ממה שנתן לי אדון נוכל המערכות שקניתי את המערכת בשלמותה.

לא עבר חודשיים והסאב נשרף שוב עם עשן שאסון מגדלי התאומים היו בשוק מזה.(בהקצנה כמובן) וממש לא הגברתי ושיחקתי עם המערכת הייתי הרבה יותר נדיב והרבה יותר אחראי לגבי הטיפולים הנמכות שירים וכו'.

כאן התחלתי לחשוד שיש משהו במגבר הלכתי לבן אדם שקניתי את כלל המערכת ("נוכל המערכות") הוא אמר לי אין לי מה לעשות אני מוכן להחליף לך את ההמגבר במגבר אחר ואני לא משלם פיצויים על הסאב שנשרף לך, רק לתת לך את ה40% מהסאב הראשון.

ביררתי דברים המחירים שהציע לי והמגבר החדש ממש ממש לא מרשימים אותי ואפילו מחשידים.

נוכל המערכות אמר שבעצם המגבר בסדר גמור ושהוא לקח את זה לבדיקה והכל טוב עם המגבר זה אני זה שהגברתי ושרפתי את שני הסאבוופרים.

מכאן והילך עירבתי את אבא שלי שהגענו היום איתו לעימות והוא עדיין לא מוכן להתשר ומאשים אותי.

דוד שלי העורך דין שאמר לי לתבוע אותו על סה"כ המגבר 2 הסאבים פלוס פיצויים למינהם (עוגמת נפש,נסיעות הלוך חזור חזור הלוך הלוך חזור מן אותו בן אדם , ועוד שלל דברים).

את המגבר לקחתי לכמה וכמה אנשים שבדקו את המגבר ואת המיפרט וראו כי המגבר זה מה שכל הנראה שורף את הסאבים כי ההספקים לא מתאימים בעצם, ויש על כך מסמכים.

נעזרתי גם בפורומים הפורום ובארכיונים למינהם כאן ובגלוב האינטנרט על מנת להוכיח שהוא טועה ויצאתי פה נפגע מהסיפור.

האם יש כאן עילה לתביעה, עדיין דברים כאן לא נראים לי ואני לא מעוניין להפסיד שוב מכל הסיפור כאן (לשלם פיצויים והוצאות משפט במידה ואפסיד)

איך זה נראה לכם?

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

אני לא רואה פה עילה לתביעה,

אין שום חוק או הסכמה שהוא אמור לתת לך מונובלוק.

בטוח שלא הגברת ?

אולי במערכת לא הגברת אבל מסיפק שה LOUD ההי דלוק, קצת בוסט לסאב בכיוון של המגבר ושים ווליום ששומעים קצת חזק וזה מתכון די טוב שרוף מגבר למרות שליכאורה זה לא נישמע לך הגברה.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

בשביל דברים אלו יש לך את פורום האודיו

שם תציין את הרכיבים , רמקולים, מגבר וכו'

משפטית?

דוד שלך הוא עורך דין, חוק החוזים, חוק הנזיקין, הגנת הצרכן. לא חסר

יהיה תקדים מעניין אם תשיג על כזה דבר פיצויים, מעניין (לא בציניות, ברצינות גמורה)

פורסם
בשביל דברים אלו יש לך את פורום האודיו

שם תציין את הרכיבים , רמקולים, מגבר וכו'

משפטית?

דוד שלך הוא עורך דין, חוק החוזים, חוק הנזיקין, הגנת הצרכן. לא חסר נכון , הבעיה היא האם מישהו שמתקין אחראי לייעוץ שהוא נותן , והאם אפשר להוכיח שהייעוץ שלו גרם את הנזק?

יהיה תקדים מעניין אם תשיג על כזה דבר פיצויים, מעניין (לא בציניות, ברצינות גמורה) בהחלט .

מחזק את דברי שרגאמן , אם תהיה אפשרות לתבוע מתקין שמציע דברים מסויימים ובעקבות ייעוצו נגרם נזק , זה יהיה תועלת לכול עולם האודיו לרכב . יצאו כול החאפרים והנוכלים הקטנים מהענף

נשמח לשמוע מה קרה בהמשך ושיהיה לך בהצלחה

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

כאחד שיושב "טוב" בפורום אודיו, לאחר שקראתי את מה שרשמת, אני מוכרח לציין שלא נראה שיש לך עילה לתביעה. סורי.

תראה, עם כל הצער והבזבוז הכספי בעקבות חוסר בדיקת מחירים (שהיא על אחריותך כמובן...), ובעקבות שימוש לא נכון (סאבים נשרפים, ושים לב שאני אומר נשרפים) - בד"כ בעקבות הגברה חזקה מדיי של המגבר שמפעיל אותם.

עכשיו בוא נסדר סדר בדברים.

הלכת לקנות מערכת. הרכיבו לך מערכת שעבדה טוב עד שנשרף הסאב. (משהו שקורה בערך לכל 1 מתוך 2 אנשים שקנו סאב).

אתה בעצם טוען ש"נוכל המערכות" רימה אותך. לאחר שקראתי את כל הסיפור, עדיין לא הבנתי איפה הוא רימה אותך?

הוא מכר לך מגבר תקין, שלאור הגברה גבוהה מדיי, שרף לך סאבים פשוטים וחלשים. קיקר 10" הוא סאב חלש מאוד, וכך גם דגם ה 12". מדובר בסאבים בעלי יכולת הספק של 150W RMS. זוהי עוצמה חלשה מאוד ביחס לסאבים הקיימים היום בשוק. המגברים בד"כ מסוגלים לספק עוצמה חזקה יותר מההספקים שהסאבים שלך יכלו לספוג, לכן הם נשרפו. יהיה מעניין לדעת את דגם המגבר שלך. לגבי מגבר מונובלוק, אם היית שם כזה, הם היו נשרפים עוד יותר מהר שכן בד"כ אלו מגברים עוצמתיים עוד יותר ממגברים רגילים... בכל אופן, הדבר היחיד שבו הייתי מאשים את המתקין שלך, הוא בחוסר התאמה של רכיבים, מה שאפשר, לצערי הרב, להגיד על רוב המתקינים המקצוענים בארצנו.

אתה יודע מה, אפילו ומצב הדברים היה קיצוני עוד יותר, לא היית פה עילה לתביעה. בוא נאמר שלקחת את מגבר למעבדה, וכך גם את שני הסאבים. התוצאות הן כדלהלן: הסאבים קיבלו הספק גבוה מזה שהם מסוגלים לעבוד בו, ועל כן נשרפו. המגבר חזק מאד, ומסוגל להוציא עוצמת זרם שהיא מעל לתקרת ההספק של הסאבים, וזו הסיבה שהם נשרפו. מה שתואר פה, הוא מצב אידיאלי למערכות סטריאו!! כולנו מנסים להשיג מגברים חזקים (ואיכותיים) ככל האפשר לסאבים שלנו ברכב. גם אני יכול ברגע אחד לשרוף את הסאב (נכון יותר לומר את הרביעייה), בעקבות הגברה חזקה מדיי....

גם אם היית מוכיח כי המגבר אינו תקין מבחינה טכנית, עדיין לא הייתה עילה לתביעה, שכן אין לך הוכחה למועד התקלקלותו, יתרה מזאת, אתה בעצמך טוען כי בתחילה הכל היה בסדר...

אני קצת מתפלא על דודך העו"ד, שכן לא נראה בכל שיש פה מקרה של הונאה או משהו כזה, אלא שימוש לא נכון ברכיבים במערכת שגרמו לקלקול. שוב - מצב דברים שכיח עד מאוד בתחום.

בכל מקרה, אני מקווה שבפעם הבאה תתיעץ בפורום אודיו שלנו לפני קניית המוצרים (אגב גם קומפ 12 ב 600 זה לא כזה זול...), ותראה בכל החוויה הלא נעימה הזו רק ניסיון.

בברכה, סימון

SPL - 143.6DB

"

פורסם

אני עם סימון. אין עילה לתביעה על סאב שנשרף.

דווקא שהמוכר מוכן להחליף לך את המגבר במגבר אחר + לתת לך זיכוי מסויים על הסאב (לרמקולים אין אחריות בד"כ, וגם אם היא קיימת היא קיימת בעיקר על הנייר) לדעתי הוא אמור לקבל ציון לשבח ולא את הכינוי "נוכל המערכות".

כמו שהרבה כוח יכול להשמיד רמקולים, גם קצת כוח יכול להשמיד.

יכול להיווצר מצב בו המגבר שלך מגיע למקסימום היכולת שלו ומשם והלאה המגבר מוציא אות מעוות (בשפה יותר מקצועית זה נקרא "קליפינג"). הקליפינג הזה מתבטא בכך שסליל הרמקול לא מקבל קירור מספיק וכתוצאה מכך הוא נשרף. אם אתה רוצה ללמוד עוד יש מאמר מתורגם בדף ה FAQ בפורום אודיו. מגבר חלש בקליפינג + סאב לא-משהו = ניתן לשרוף די בקלות.

מערכת לרכב היא דבר מאוד מורכב ומסוכן. מספיקה שנייה אחת של חוסר תשומת לב שיכולה לגמור ציוד בשווי אלפי שקלים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר וסיימון

תפרידו מה שאתם יודעים מבחינת מתקינים גיין וכו'

מבחינה משפטית יש פה סוגייה שונה

הם הייתה הטעייה?

הם היה ניצול של אי הבנתו?

האם הנזק הוא מרשלנות המתקין? (מבחני הרשלנות יכולים ללכת פה יופי)

רשלנות היא עילה נזיקית ולדעתי ,יכול מאוד להיות שדרך עילה זאת ניתן יהיה לתבוע פיצויים

עילות כמו עושק הטעייה וכו' השייכות לחוק החוזים יהיה במעט יותר קשה להוכיח

יותר מאוחר אני אנסה לנתח לך את זה על פי יסודות העוולה לפרטים (מזל שיש שביתה)

פורסם

תשמעו אני לא קופץ פ בקריאות "תביעה! תביעה!", אני רוצה את המערכת שלי בחזרה, אני אצל המתקינים האלה כל שני וחמישי, ושלא נדבר על זה שהוא לא שם על סה"כ 206 אלא רק על ה"כבדים" יותר (בוקסרים, Z3, מוסטנגים וכו') שבאים אליו ומתייחס לבקשות שלהם כאילו הוא טוראי טרי, שכל מילה מהמפקד הוא עושה.

מה גם שלפי חוק אחריות המוצר, ולפי מה שרשום על התעודת אחריות, "החברה **** מתחייבת לתקן\להחליף את המוצר במידה והמוצר נמצא פגוםם\התקלקל במסגרת האחריות."

עוד אני אוסיף ואומר, למה לי לבזבז כל-כך הרבה כסף על משהו שהוא אחראי לי עליו, בתור בן-אדם באתי אליו והוא אמר לי, "המגבר הזה והסאב הזה הולכים טוב ביחד", אז מין הסתם שהמגבר לא אמור לשרוף את אותם הסאבים, (נ.ב נשרף עוד סאב של רוקפורד P2 של קרוב משפחה.)

הבעיה שלי זה המצב הכספי, כסף לא גודל על העצים כמו שלכלב אין עצים על הביצים, חסכתי למערכת כי אני חובב אודיו ואוהב לשמוע, אז עוד על המערכת שהוצאתי במחיר לדעתי מוגזם של 6000 ש"ח בקירוב, ועכשיו לקנות עוד סאב ואז עוד מגבר נורמלי זה לא הולך ככה.

אותו הבעלים של המקום מוכן להחליף לי למגבר של דראגסטר DAB 2050 ( עדיין לא מצאתי פרטים עליו) או משהו כזה ולתת לי וופר (בלי התיבה) של JBL עשר אינץ' חדש ב40% הנחה שלפי חישוב שלו זה יוצא בסביבות ה600 שקל ולשים את הוופר על התיבה של הקיקר (האם זה מקצועי?, אני לא חושב.). ולדעתי זה ממש לא הוגן.

ובגלל זה אני עצבני על הסיפור הזה, ולדעתי ולדעת הרבה שהתיייעצתי (ובינהם א.ד.י מערכות למי שמכיר) יש עילה לתיבעה במידה והוא לא יגיע איתי להסדר של המערכת.

"With great power comes great responsibility"

למכירה המערכת של האוטו: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=186935

פורסם

תוכל להעלות תמונה של הכיוונים במגבר איך שהוא מכוון כפי ששרף את הסאבים?

וגם תירשום על איזה מצב LOUD אתה ואיזה כיוון באקוליזר במערכת.

יתכן והמגבר מתאים לסאב, אבל מפאת כיוונים לא נכונים הוא גרם לו עומסים שהביאו לשריפה

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

הוא מכר לך מגבר תקין, שלאור הגברה גבוהה מדיי, הוא ידע היטב איזה סאב הוא מכר ואיזה מגבר , הוא גם ידע שכמו שהבחור טוען הוא לא יודע שום דבר המגברים בד"כ מסוגלים לספק עוצמה חזקה יותר מההספקים שהסאבים שלך יכלו לספוג, לכן הם נשרפו. בכל אופן, הדבר היחיד שבו הייתי מאשים את המתקין שלך, הוא בחוסר התאמה של רכיבים, מה שאפשר, לצערי הרב, להגיד על רוב המתקינים "המקצוענים" בארצנו.את המקצוענים מתי לך בסוגריים . מכול מקום זה שהמתקין הוא כזה "מקצוען" ואינו יודע להתאים רכיבים , שלא יעבוד באודיו לרכב . בארה"ב על כזה דבר הוא היה משלם באבו אבוה

בברכה, סימון

אני עם סימון. אין עילה לתביעה על סאב שנשרף.

דווקא שהמוכר מוכן להחליף לך את המגבר במגבר אחר + לתת לך זיכוי מסויים על הסאב (לרמקולים אין אחריות בד"כ, וגם אם היא קיימת היא קיימת בעיקר על הנייר) לדעתי הוא אמור לקבל ציון לשבח ולא את הכינוי "נוכל המערכות".ראה עד כמה השתרשה כאן העובדה שמי שמציג עצמו כ"מקצוען" יכול לתת הכול ולצאת מזה , עד כדי כך שהתרגלת לזה ועכשיו הוא לא נוכל ?!!!

כמו שהרבה כוח יכול להשמיד רמקולים, גם קצת כוח יכול להשמיד.אמת ומתקין מקצוען אמור גם לכווין את הגיינים כך שזה לא יקרה

איתמר.

הנקודה היא שכאן (ע"פ מה שהוא מציג) יש מצב שכבר הפך לנורמה שאנשים מגיעים ל"מקצוענים" שמציעים להם לחתוך מאחורה ל6/9 כי אין מקום לקומפוננט /נותנים חיווט לא נכון /שמים חיווט במקומות הלא נכונים/לא יודעים לכוון ציוד בצורה פשוטה (אני לא מדבר על לכווין לרמת SQ ) , והיות ואלו רוב ה"מתקינים, וזה נהפך מכת מדינה , אתם כבר חושבים שזה בסדר .

אז לא זה לא בסדר! יש למתקין אחריות אם הוא פותח מקום בלי ידיעה מספקת , ואם קורה משהו אזי יש למי שאינו יודע טענה כבידה שכן סמכתי עליו

וזה שעוברים על זה לסדר היום רק משאיר את התופעה הזו

וכאן בפורום הזה צריך בהחלט לטפל גם באלו

בברכה יהודה

בברכה יהודה

פורסם

אתה כיוונת את הסאב הראשון או הוא?

מתקין שמוכר לאדם לא מתמצא מגבר, מתוך הדגשה כי הוא מתאים לרכיבים שברשותו והסאב נשרף - רשלן

מתקין שלא מסביר כמו שצריך על הרכיבים כשהוא יודע שהכיוון יתבצע על ידי אדם לא מקצועי - רשלן

אותו הבעלים של המקום מוכן להחליף לי למגבר של דראגסטר DAB 2050 ( עדיין לא מצאתי פרטים עליו) או משהו כזה ולתת לי וופר (בלי התיבה) של JBL עשר אינץ' חדש ב40% הנחה שלפי חישוב שלו זה יוצא בסביבות ה600 שקל ולשים את הוופר על התיבה של הקיקר (האם זה מקצועי?, אני לא חושב.). ולדעתי זה ממש לא הוגן. לא רק לא הוגן אלא כמעט הודאה, למה להחליף? (וואני לא אוהב את התחמקויות ה "לפנים משורת הדין")

מעניין אותי איזה מגבר זה ששורף 2 סאבים בשניה והוא תקין (על כיוון נמוך)

מקווה שתיכנס בו חזק ותעשה מזה תקדים

פורסם
אתה כיוונת את הסאב הראשון או הוא?

מתקין שמוכר לאדם לא מתמצא מגבר,

מתוך הדגשה כי הוא מתאים לרכיבים שברשותו והסאב נשרף - רשלן

מתקין שלא מסביר כמו שצריך על הרכיבים כשהוא יודע שהכיוון יתבצע על ידי אדם לא מקצועי - רשלן

לפי הגישה שלך ,

המתקין מכר מגבר , לאדם שאינו מתמצא בתחום , והסאב נשרף -

המסקנה : המתקין רשלן.

אני אעשה לך הקבלה אחרת,

יש לי חבר, שעובד בסוכנות טויוטה כנציג מכירות,

לפני שבוע , הוא מכר לנד-קרוזר מהניילונים , לזקנה בת 50 ,

שבועיים אחרי היא נכנסה בקיר והרסה את הג'יפ וגם את הקיר ,

מסקנה : הוא רשלן

כי אם תקרא שוב את מה שכתבת :

מתקין שמוכר לאדם לא מתמצא מגבר = נציג מכירות שמוכר רכב לאדם שאינו מתמצא,

מתוך הדגשה כי הוא מתאים לרכיבים שברשותו גם הוא חשב שהג'יפ יתאים לזקנה

והסאב נשרף בדיוק כמו לומר "הלך לה הג'יפ" -

רשלן = המסקנה זהה, המוכר רשלן.

מה לגבי מי שמוכר רכב חדש , לנהג חדש ?

הרי ברור שנהג חדש אינו מקצועי בעליל

אם נשרף הסאב, הוא יכול להאשים את עצמו.

גם אם "מתקין -על " יכוון לו את המערכת , והוא מרים וליום כמו טיפש -הסאב עדיין יישרף.

.

ZZR

פורסם

הקבלה גרועה ולא נכונה

למתקין יש משהו שנקרא חובת זהירות כלפי הלקוח, שכן יש בינהם יחסי שכנות (מוכר - קונה)

לאחר מכן יש לבדוק חובת זהירות כלפי המתקין הספציפי והלקוח הספציפי (במקרה זה מדובר במתקין וקונה לא מקצועי, דבר שהיה ידוע למתקין)

כעת צריך לבדוק צפיות - טכנית, נורמטיבית- המבחן שבעצם בודק האם אדם סביר יכול היה לצפות את התוצאה (הנזק) במקרה שלנו בוודאי שכן שהרי התקנת מגבר היא עניין טכני ולא פשוט, ובאימרתו כי המגבר תקין ומתאים לרמקול אין לו לקונה דרך לסתור ידע מקצועי זה

הלכה חשובה בתחום הרשלנות היינה "הגולגולת הדקה" שאומרת שעל המזיק חלה גם כאשר הנזק עולה על הצפוי

הנזק במהותו הינו נזק מהותי שעל המתקין לצפותו

והמבחן הנורמטיבי הינו- האם אדם סביר צריך היה לצפות את הנזק , במקרה שלנו, בוודאי שכן הרי מתקין צריך לצפות כי כאשר נקנה ממנו מגבר וסאב והם אמורים לעבוד יחד יכולה לקרות התוצאה המדוברת, השאלה היא איך הוזהר הקונה במקרה והאם הסבירו לו את הסיכונים או התנו את האחריות בכיוונים שיעשו במקום

לאחר מכן יש צורך לבדוק האם המתקין סטה מסטנדארט הזהירות המוטל עליו כאדם סביר (ובענייננו מתקין סביר)

וכאן השאלה היא האם אמצעי הזהירות שנקט המתקין עומדדים ביחס מתאים לסיכון שנוצר במכירת המגבר ובאמירה כי הווא מתאים לרכיב

מה עוד שאם הניזוק הוא קטין חלה על המתקין חובת זהירות גבוהה הרבה יותר

זה עד כאן, סלח לי מיידן השעה מאוחרת וקצת עשיתי סלט בין חובת זהירות מושגית קונקרטית וצפיות למינהן, הרעיון מובן אני מקווה

במשפטים לא תמיד ההיגיון צודק, וצריך להעמיק בנושא על מנת באמת להבינו

כעת לאחר שתבדוק את מהות הנזק, הצפיות ושאר הדברים על הדוגמא שהבאת תראה למה היא מוטעת כמו הבנתך בנושא זה

נ.ב

סעיפים 35 36 לפקודת הנזיקין עוולת הרשלנות

פורסם

אתה הבנת את מה שניסיתי להסביר?

גם אם המגבר תקין וחדש , הסאב תקין וחדש , ו"מתקין פלאי" כיוון את המערכת ,

זה לא סותר את העובדה שמשתמש רשלן יכול להרוס הכל בכמה דקות של התפרעות עם המערכת.

אבל אם הוא חושב ש: זלזלו בו/ קיבל מוצרים פגומים מהמתקין / המתקין לא התייחס לרכיבים ,

שיתבע אותו על כל הסכום ויותר מזה .

מידן.

ZZR

• תוכן חדש...