Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7031 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דוד שלי טס השבוע לחו"ל והוא יכול לקנות לי בדיוטי פרי את הJBL 75.4 ,בתכנון היה לצרף את המגבר למורל דוטק 6.5 אבל נודע לי (ממישהו מהפורום) שהגודל של הרמקולים שלי ברכב הוא 7*5 בכל 4 הרמקולים ובניה אין מצב שאני יעשה (רכב של אבא והוא לא מסכים מה לעשות). שאלתי היא האם להגיד לדוד שיקנה לי את המגבר או שלא (פשוט אין טעם לקנות מגבר כזה לרמקול 5*7 )או שאם טבעת mdf ישנה אפשרות להכניס קומפוננט 6.5 ??

הרכב המדובר הוא פורד מונדיאו 2003

תודה לעוזרים.

פורסם

תבנה לבד מ mdf לא מסובך מדיי וככה תתאים את ה6.5

HU: Pioneer 880prs, Component: mbq-qsc216 Rear: mbq RUA 216 Amp1: p.g x400.1Amp2: MBQ PAB4100 Sub: Infinity kappa perfect 12.1

פורסם
תבנה לבד מ mdf לא מסובך מדיי וככה תתאים את ה6.5

אל תבנה לבד! בד"כ אני בעד לבנות דברים כאלה לבד,אבל ברגע שאתה בונה הגבהה לרמקול והיא גבוהה מידי, הרמקול שלך ידפוק לתוך הפלסטיק של הדלק, ופשוט ישבר.

אזה רכב יש לך?

אם פורד פוקוס בכלל אל תעשה לבד, דרושה הגבהה מאוד דקה כדי שהרמקול לא יפגע בדלת, אבל לא דקה מידי אחרת הדרייבר לא ישב טוב.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
במונדאו אין אפשרות להכניס 6.5" עם הגבהה בלבד!

יש צורך לבצע חיתוכים :arrow:

ו5 ורבע יש אפשרות להכניס ללא הגבהות לפי מה שאני מבין נכון?

פורסם
ו5 ורבע יש אפשרות להכניס ללא הגבהות לפי מה שאני מבין נכון?

זה כבר יותר אפשרי למרות שעדיין יש צורך לבדוק.

HU: ADDzest DRX 9255EX / Amp: Audison 4.1K / comp: Focal K2p / Sub: XXLS 10

פורסם
איזה באסה עם זה,תודה לכל העוזרים

תחכה קצת עם ההתקנה שלך לפחות עד שתוצג הבנייה הסופית שלי.

ואז תוכל להראות לאבא שלך שבמקום הכיס ברכב הופיעה רמקול וממש לא שמים לך אליו והוא לא מפריע לכלום!

תראה בנתיים בנייה מח"ל שעזרה לי להבין דבר מה (למרות שאצלי יש זוויות והרמקול הרבה יותר נראה לעין):

http://www.diymobileaudio.com/forum/showthread.php?t=7568

פורסם

דיברתי איתו כבר על זה והוא אמר שגם מבחינה כספית זה לא משתלם כי הוא משאיר את הרכב לעוד חצי שנה ,שנה מקסימום ואז הוא מתכנן להחליף והוא צודק במה שהוא אומר.

כניראה שאני יילך על 5 ורבע לצערי ,באותה נשימה אני אשאל גם איזה רמקולים עוצמתיים יותר מהדוטק יש באותו הגודל ובאותו מחיר בערך??

פורסם

הפורד מונדיאו כזה שונה מהפוקוס מבחינת מקום מנואל?

אצלי בפוקוס מקדימה יש 6.5 עם הגבהה דקה ומדוייקת בלי חיתוך פח.

אמיר

!!!205rallye -->206XS -->clio172-->fiat bravo tjet 1.4t --> Ford Focus ST

פורסם
הפורד מונדיאו כזה שונה מהפוקוס מבחינת מקום מנואל?

אצלי בפוקוס מקדימה יש 6.5 עם הגבהה דקה ומדוייקת בלי חיתוך פח.

אמיר

אתה יכול בבקשה להעלות תמונה של דלת הפוקוס? אולי אני אוכל לתקן את עצמי.

פורסם
דוד שלי טס השבוע לחו"ל והוא יכול לקנות לי בדיוטי פרי את הJBL 75.4

תודה לעוזרים.

לפני שבועיים חבר טס לחו''ל, רצה לקנות את המגבר ואמרו לו שאין אותו במלאי .

"היא עשוייה מחומר MDF ויש לה כונס אוויר.."

פורסם

אתה יודע בשבועיים יכול להתחדש מלאי,כניראה שאני יחכה עם הרכישה של המגבר עד שאני יבחר רמקולים ואז אני אתאים להם מגבר ,בינתיים אם מישהו יכול לתת רעיונות לרמקולים יותר עוצמתיים מהדוטק 5 ורבע אני אשמח.

פורסם

תן לדוטק הגברה בריאה והוא יהיה עוצמתי. אל תדאג לזה. מניסיון עם אחד כזה :-)

דרך אגב, אני מאוד מאוד מאוד מרוצה מהסט הנ"ל, רציתי להחליף אותו אבל בסוף לא החלפתי. למה? כי הוא פשוט סט מעולה, ואני (אחד שחולה על סאונד איכותי וחזק) הגעתי למסקנה שיותר מזה (כרגע לפחות) אני לא צריך. אחלה סט. והסט המדובר הוא 5 ורבע כמובן.

אבל תשמע, אני אגיד לך את האמת, גם לאחי יש אחד כזה אבל 6.5, והוא אכן יותר חזק משלי (למרות שההגברה שלו יותר בריאה משלי), יותר דומיננטי ובועט משלי. כמובן הרבה תלוי בהתקנה ובהגברה. מצד שני, יש לחבר שלי גם 6.5 אינץ, והוא לא הרבה יותר חזק משלי, אם בכלל. יש מבין? לא צריך להספיד את ה-5 ורבע, בכללי הוא סט מעולה שנותן תמורה מעולה לאגרה :wink::-)

בברכה,גיא.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...