Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7067 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה מה שנשאר לי לשלב הסופי במערכת זה סט קומפוננט.

פה מתחילה הבעיה.

אם אני רוצה לשים 6.5 אינצ' אז צריך לשים חלונות חשמל שזה אני לא יודע אם יש מקום לכול המערכת ולרמקול גם והאחזקה שלהם על הפנים כי זה לא מקורי כפתורים מנועים עייפים אחרי תקופה חיתוכים ושטויות.

אז חשבתי פשוט לשים קומפוננט 5 ורבע ובלי שום חלונות חשמל בלי כלום וככה לסגור את הסיפור.

מה אתםם אומרים?

האוטו הוא פיאט פונטו.

STI לגוף ולנשמה....

פורסם
נראה לי שבחור בשם רענן עם ידיים טובות בנה לכזה גודל של סט במו ידיו משהו יפה מאוד

 

RAANAN זה שם המשתמש שלו

 

raanan_t זה שם המשתמש :wink: . שרגאמן, תודה על המחמאה. :lol:

 

בעניין הבניה, אכן אם אין חלונות חשמל כדאי לבדוק אם רמקול 6.5 יכול להכנס בבניה תוך השארת מקום לתפקוד ידית החלון.

 

MOTO 4X4 אם תרצה לקפוץ לראות איך הבניה מתקבלת על הדלת, אתה יותר ממוזמן. אני חושב שזה יכול לתת נקודת התחלה ממנה תוכל לבצע כמה שינויים בכדי להגיע לבניה אופטימלית לרכב שלך.

 

רענן.

Morel Dotech + MT22 - JBL 75.4 - Hertz ES250

×
×
  • תוכן חדש...