Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7082 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי ארז, אני חבר חדש בפורום,

מאז שאני בעל רכב אני קורא הרבה מאד מאמרים באתר זה ובאתרים אחרים (no offence) ומאד התרשמתי מרמת הבקיאות של המגיבים כאן בפורום, התגובות ענייניות ופוקחות עיינים לעיתים.. (על כמה אני לא מבין ברכב... :))

בבעלותי סובארו טנדר שנת 1994 1600 2X4, החבר הכי טוב שלי :) ... עצוב, אני יודע!

לאחרונה כאשר דפדפתי באחד הנושאים בפורומים לגבי נורות לרכב, אשר בו המליצו הרבה על נורות של אוסרם,

בדקתי, חקרתי קצת באתרים בארץ ובחול ויצאתי לי לקנות זוג מנורות אוסרם סילברסטאר לרכב,

ידעתי שסוג הנורה שאני זקוק לה הוא H4, אבל להפתעתי הרבה, לא ידעתי, בן 25, רכב ראשון, בבעלותי למעלה מ3 שנים כבר..

מסתבר שיש הבדל גם בתושבת בית הנורה!! אצלי ברכב זה E-13=צלחת ואוסרם זה E-1=עם שלושה שיניים,

איך ניתן להתקין נורות אלו ברכב ?

האם לא ניתן ויש נורה מתאימה מומלצת דומה? אולי אפשר להחליף את בית המנורה במנורה מסובארו מדגם אחר אשר יש לה אותו מבנה עם תושבת כמו שאני צריך?

באתר של היצרן לא מצויין שיש את הנורה המדוברת בE-13,

אשמח לעזרתכם המקצועית, תודה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

אכן כן יש תושבת מפח שתתאים את ה H4 במקום הצלחת התושבת עולה גרושים. אם אתה מהצפון תבוא איתן לך בשמחה :-D

בקשר למנורות אוסרם הרגילות E 13 גם כן קיימות.

אפשרות גם להחליף פנסים אם הפנסים חלודים ואז החדשים לבקש עם תושבת E 1

פורסם

היי זאהר!

תודה על התשובה, חשבתי להחליף באמת את אחד הפנסים כי הם אינם זוג מושלם, טקסטורת הפלסטיק בינהם שונה,

האם התכוונת לכך שניתן להזמין זוג פנסים חדשים לטנדר סובארו אשר מגיע עם תושבות H4 E1 אשמח לדעת היכן ניתן לקנות.

בברכה,

ארז וולף.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

• תוכן חדש...