Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מבקש המלצה לבולמים קידמיים טובים למגאן קופה שלי.

של איזה חברות והיכן לחפש ?

האם יש הבדל בבולמים בין הקופה למגאן הרגילה ?

של איזו חברה הבולמים המקוריים (OEM) ?

האם בולמי הציעו לי בולמים קדמיים של קורבט (ככה זה נקרא נדמה לי) במחיר של 250 ש"ח לאחד.

לא מעוניין להנמיך את הרכב.

תודה לעוזרים.

Veni Vidi Vici

פורסם

ליאור,

בולמי הזעזועים המותקנים ברכבך הם תוצרת KYB.

לגבי השאלה האם הם זהים לבולמים המותקנים בשאר הגרסאות - בבדיקה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם

לחבר שלי היתה פעם מגאן קופה 1.6 דור ראשון (שנת 97).

כמובן שגם שם התפוררו הובלמים האחוריים תוך זמן קצר מאוד - ולכן במוסך מורשה בדקו ושמו בולמים אחוריים של גרסת 5 דל') לא לפני שהחאפר הקטן היה אצל חאפר אחר ששם לו בולמי גז מחברת "זוז הצידה" שגרמו לרכב מאחורה לקפץ כמו בטרמפולינה.

חברי (החאפר) התייאש ותוך זמן קצר לחלוטין (כמובן אחרי שתיקן חצי מערכת פליטה, שם רדיאטור חדש והשקיע עוד הרבה זוזים באוטו הזה) הלך למוסך לשים בולמים מקוריים (כן, כאלו שבאים באריזה מקורית של רנו).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז בעצם אתה אומר שעדיף לא לגעת בשום דבר אחר חוץ ממקורי ?

בסיס הגלגלים של גרסת ה-5 דלתות יותר גדול משלי ולדעתי יש שוני בין הבולמים בין הגירסה שלי ל-5 דלתות.

Veni Vidi Vici

פורסם

הכל יכול להיות, אבל לפחות בדגם הקודם הבולמים המקוריים ששמו לאחר מכן החזירו לרכב את הנוחות שהיתה בו קודם לכן, עוד כשהיה חדש.

בסיס הגלגלים לא תמיד משנה הרבה לבולמים, זה בעיקר עניין של מבנה, משקל, יכולת ריסון וכד'.

אגב, אני מאמין שהבולמים עליהם דיברת קודם לכן הם מתוצרת CORVEN ולא "קורבט". לפחות מניסיוני עליהם בפיאט אונו - היינו מ-א-ו-ד מרוצים מהתוצאות (ההשוואה היתה מול אונו אחרת מדגם זהה עם בולמי KYB חדשים עליה - ככה שההשוואה היתה מדוייקת).

לא הייתי שולל אותם לחלוטין - ובנוסף הייתי מוודא שמדובר בבולמי שמן ולא שמן-גז.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אז בעצם בולמי קורבן הם טובים לדעתך. אני אוודע שאלו אכן הם.

איך בודקים שהבולמים הם רק בולמי שמן ומה ההבדל ביניהם ?

Veni Vidi Vici

• תוכן חדש...