Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7340 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בבעלותי פורד פיאסטה פלייר ידנית מנוע 1.4 שנת 95 תוצרת גרמניה.

לפני כ3 חודשים פירסמתי אשכול שיש לי בעיה בצריכת דלק...והלכתי למשה זר שייטפל בבעיה,כל זה לפני 3 חודשים...

הלכתי למשה זר בפ"ת,שהחליף חיישן חמצן ועשה עוד איזה ניקוי בהזרקה..

מסתבר שהצריכת דלק עדין 1:7 משולב,כבר עשיתי הרבה מאוד בדיקות,אותה משאבה,אותה תחנת דלק,תידלוק עד הטיפה האחרונה,וכל הבדיקות מראות על בין 1:7 ל1:8 משולב.

לחבר שלי יש מיצובישי אוטומטית עם מנוע 1.6 שנת 94,ושנינו נוסעים בערך אותו דבר והצריכת דלק שלו בערך כמו שלי,טיפה יותר גבוהה..

ניסיתי גם K44 בזמן התידלוק אך לא עזר...

הדבר היחידי שהסתדר מאז החלפת החיישן זה שהרכב הפסיק להוציא עשן לבן מהאגזוז.

ונוצרה בעיה;כשלפעמים שהרכב עומד בניוטרל,אז הסלד לא יציב על ה1 בלוח שעונים של הסל"ד והרכב רועד בסוג של קצב מסוים...שמתי לב שזה קורה לי בדר"כ בלילה...

יש לציין שאני מחליף הילוכים בזמן ולא קורע את האוטו..

מה עלי לעשות? לא קניתי פיאסטה כדי שתצרוך לי דלק כמו אמריקאית..

תודה לעוזרים! אני גר בפ"ת

פורסם

אני הייתי מחליף תחנה או משאבה. כבר יצא לי לתדלק בשתי תחנות דלק שבהן צריכת הדלק שלי יצאה מוגזמת בעליל, ואני בטוח שזה בגלל זיוף של המשאבה.

כמו כן אם אני לא טועה סל"ד הסרק ברכבך לא צריך לעמוד על 1000, יותר לכיוון 700-800.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

עברו 3 חודשים,בדקתי בשתי תחנות דלק,אחת של אלון ואחת של "דלק".

שתיהן מראות אותה תוצאה.

במשך 3 חודשים אני כמעט כל תידלוק בודק צריכת דלק..

והסל"ד כן צריך לעמוד על 1000,כשהוא מתחת הוא רועד ממש חזק...וקרה לי כבר שהוא ריקד בסביבות ה800-1000,הפעם הוא רועד פחות,אבל עדין רועד משמעותית...הוא נע בין 900-1100 בעמידה והרכב רועד..יש לציין שרעידות צצו אך ורק אחרי טיפול אצל משה זר.

הלכתי למשה זר כמה פעמים וכבר התייאשתי ממנו..אמר לי לשים K44 וכל מיני שטויות שלא עזרו...

תודה על תגובתך!

פורסם

איפה את גר?

לך לבני ל....

אני חושב שהוא יכול לעזור לך (הוא תותח)

מינימן: "זה פשוט משמח לעבור טסט כל פעם מחדש , יש הרגשה כאילו נצחתי את המכון טסטים." :hihi:

"בחורה זה כמו אימיול, לאט לאט אבל בסוף יורדת."

פורסם

כדאי לבדוק שהמזרקים שלך לא דולפים ואין חורים באגזוז שעלולים להשפיע על הקריאה של החיישן חמצן החדש ששמת.

חוץ מזה הרכב נוסע טוב ?

מניע כמו שצריך ?

מאיץ טוב ? (ביחס לפיאסטה)

יש עשן שחור כשאתה לוחץ הרבה גז ?

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

מהיכרותי עם משה זר ועם בני, דווקא בני לא יוכל לעזור לך (מה לעשות, הוא מבין במחשבי רכב כמו שאני מבין בהחלפת בולמ"ז :wink:) ודווקא משה זר כן.

מה שלא ברור מהסיפור לי מהסיפור שלך זה האם משה החליף חיישן חמצן על סמך בדיקה מדוקדקת או על סמך בקשה שלך?

בכל מקרה, משה זר הוא בחור טוב ויודע עניין. פשוט שמניסיוני לפעמים צריך לעמוד לו על הראש ולחזור כמה וכמה פעמים עד שהוא מתעשת ועושה את העבודה כמו שצריך.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

דבר ראשון, הרכב עם מערכת הזרקה נכון? אז דבר ראשון זה לנקות את האינג'קטוריים

כמו כן גם ניקיון של המצערת.

אם אלא לא, כנראה שזה חיישן הVVS (מהירות רכב).

מנסיון עם פיאסטה. ואחרי שהזעתי הרבה דם כדי לגלות את הבעייה.

כותרת: מנוע ממשיך לעבוד אחרי כיבוי

יש לי פיאסטה 88...

פיאסטה- המכונית היחידה שתסע גם בלי מנוע :smile:
פורסם
דבר ראשון, הרכב עם מערכת הזרקה נכון? ...

........

.

כן מערכת הזרקה...

ונראה לי שמשה זר עשה ניקוי מצערת באמת.

וכשחושבים על זה...חיישן החמצן אמור להיות באגזוז...וכשהייתי בטיפול לא ראיתי שהוא נגע באגזוז...

אולי הוא רימה אותי ולא החליף חיישן?

הוא אמר שצריך להחליף חיישן,לי אין מושג בדברים האלה...

אבל בכל זאת אין שום עשן לא לבן ולא שחור מאז הטיפול...

לאיציק...

הרכב תמיד הניע טוב ,האיץ טוב ונסע טוב בלי שום קשר לטיפול אצל משה זר..

רפי לין,

תודה רבה,אך קודם אפנה למשה זר.

תודה לכולם.

ד"א כמה באמת אמורה לצרוך הפיאסטה לכל היותר?

פורסם

היי

לפני הכל יש לבדוק במכשיר 4 גזים, מה קורה במצב סרק שאצלך בכלל לא יציב, ומה קורה ב2500 סלד , נתוני הCO , HC CO2 O2 ולמבדה.

אם יש זיופים ו/או נתונים שאינם ראויים, יש לבדוק עם סקנר האם רואים בעיה, ואם לא , לחפשה בכל זאת.

אם אתה מזדמן לחיפה, אתה יכול לעבור אלי , נחבר מכשיר 4 גזים.

דני

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

פורסם

זהו אמרתי לך שאני אקפוץ בפורים לחיפה,אבל בסוף זה בוטל אז לא קפצתי אלייך..

בקרוב אין לי מה לעשות בחיפה..

בקיצור לחבר את הרכב למכשיר של משה זר ולראות את הנתונים?

תודה על תגובתך דני

• תוכן חדש...