Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה,היה לי את ההייבריד ולא הכי אהבתי את האופי,החלפתי לפוקאל....ולא הכי אהבתי את הטוויטר,המיד מאוד מפורט ונשמע ברור וחזק אבל הטויטר...בעיה קשה.

בכל אופן יושב לי בבית סט הייבריד,חשבתי אולי לנסות לעבוד עם הטוויטר של ההייבריד MT22 ואולי לקבל תוצאה טובה יותר.

עכשיו השאלה היא כזו,אין לי בעיה להשקיע על MT23 במידה ואהבתי את הMT22 רק מחר נדע אלא אם כן יש עם זה בעיות ותוכלו ליידע אותי,השאלה היא אם יש הבדל בין MT22 לMT23.

שאלות נוספות הן:

אולי בכל זאת הבעיה בHU כמו שחשבתי מההתחלה?

אולי נלך למתקין מקצועי שיכוון לי פאזות וכו' כדי להגיע לשמיעה שתנצל את הסט כמו שצריך?

אולי נעבור לבי אמפינג?ואז נצטרך לקנות קרוס אקטיבי.

אני כבר לא יודע מה לעשות אני יגיד את האמת,אני לא מגיע לשמיעה שאני אוהב וזה כבר מתחיל לעצבן.

חלקים איכותיים של מערכות סאונד למכירה.

פורסם

הטוויטר של פוקאל חד מאוד כי הוא בנוי לסוג מוזיקה שדורשת את זה

אני אישית אוהב את הטוויטר שלהם כי הוא מחדיר כל צליל לאן שצריך

שמעתי כמה שילובים של פוקאל עם טוויטר של מורל, שומעים יפה מאוד

אבל תבדוק שהקרוס יתן לטוויטר את מה שהוא צריך ולא יתן לו יותר מדי כי אז יהיה לך ניתוקים

:wink:
פורסם

אתה צריך לדבר דחוף!! אבל דחוף!!! עם romanx מהפורום

שעשה את מה שאתה רוצה לעשות ועוד המון דברים אחרים... ולפי מה שזה נשמע - הייתי חוטף לו את הרכב אם רק הייתי יכול...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אז ככה,היה לי את ההייבריד ולא הכי אהבתי את האופי,החלפתי לפוקאל....ולא הכי אהבתי את הטוויטר,המיד מאוד מפורט ונשמע ברור וחזק אבל הטויטר...בעיה קשה.

בכל אופן יושב לי בבית סט הייבריד,חשבתי אולי לנסות לעבוד עם הטוויטר של ההייבריד MT22 ואולי לקבל תוצאה טובה יותר.

עכשיו השאלה היא כזו,אין לי בעיה להשקיע על MT23 במידה ואהבתי את הMT22 רק מחר נדע אלא אם כן יש עם זה בעיות ותוכלו ליידע אותי,השאלה היא אם יש הבדל בין MT22 לMT23.

שאלות נוספות הן:

אולי בכל זאת הבעיה בHU כמו שחשבתי מההתחלה?

אולי נלך למתקין מקצועי שיכוון לי פאזות וכו' כדי להגיע לשמיעה שתנצל את הסט כמו שצריך?

אולי נעבור לבי אמפינג?ואז נצטרך לקנות קרוס אקטיבי.

אני כבר לא יודע מה לעשות אני יגיד את האמת,אני לא מגיע לשמיעה שאני אוהב וזה כבר מתחיל לעצבן.

1. איזה HU יש לך?

2. ההבדל בין הMT22 לMT 23 הוא בפרט אחד מאוד חשוב.

הטוויטרים של ההיבריד הם 4 אוהם (MT22) והטוויטרים של האילייט הם 6 אוהם(MT23), לא ניתן לחבר אותם עם אותו קרוס של ההייבריד ועל הקרוס של הפוקאל לא הייתי ממליץ עבור המורל, כי נקודות החיתוך הם שונות.

אגב, הבהרבה קטנה, הקרוס של ההייבריד(MX22) והאילייט 2 חלקים(MX22E) זהים, ההבדל בינהם הוא שהE בקרוס של הMX22E, מציינת אלייט, ומיועד לטוויטר של 6 אוהם.

נקודות החיתוך שלהם שונות וגם ההספק הנדרש להם.

שילוב של סטים אחרים או שונים עם הטוויטרים הללו ידרשו הגברה אקטיבית (חיתוך ע"י HU תומך או ע"י קרוס אקטיבי, או ע"י מגבר שיודע לעבוד בבנדפאס).

under construction..

פורסם

דבר עם רומןX - יש לו את הניסיון עם שילוב מורל/פוקאל

וגם לפי האוזן שלי - השילוב הנ"ל יצא לו מאד מאד מוצלח... גם המידים של מורל, CDM55, תרמו לכך רבות.

כל הציוד למכירה!

Clarion | Morel | JL Audio | Helix | Custom Crossovers | Custom Silver RCAs

<< FF

פורסם

אז לא אמור להיות בעיה עם החיבור כמו שמשתמע ממכם.

אני ינסה את היבור הנ"ל,ניראה מה קורה,אולי סוף סוף אני יהיה מרוצה

פורסם

טוב אז ניסיתי את הקומבינציה שהצעתם,נשמע מאוד מאוד טוב וצדקתם הטוויטר של המורל הולך נהדר עם המיד של הפוקל,אני רק צריך לשמוע עם זה כמה ימים כדי להיות סגור על עצמי,תודה על העזרה.

• תוכן חדש...