Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איפה נמצאות או על איזה חלקים המערכות הבאות מתפרסות ברכב:

מערכת הדלק, מערכת הסיכה,מערכת הצתה, מערכת טעינה, מערכת התנעה, מערכת העברת כח האם מערכות אלו נמצאות במנוע ואם כן באיזה חקים(גוף מנוע, אגן שמן, ראש מנוע).

ובאיזה חלקים שלח הרכב נמאים המערכות הבאות: מערכת קירור, מערכת חשמל, תת מערכת רווחה, מערכת טעינה, מערכת תאורה, מערכת העברת כח, מערכת הסעה, מערכת היגוי, ממסרה סופית, מערכת בלמים.

בתודה תומר

פורסם
איפה נמצאות או על איזה חלקים המערכות הבאות מתפרסות ברכב:

מערכת הדלק, מערכת הסיכה,מערכת הצתה, מערכת טעינה, מערכת התנעה, מערכת העברת כח האם מערכות אלו נמצאות במנוע ואם כן באיזה חקים(גוף מנוע, אגן שמן, ראש מנוע).

ובאיזה חלקים שלח הרכב נמאים המערכות הבאות: מערכת קירור, מערכת חשמל, תת מערכת רווחה, מערכת טעינה, מערכת תאורה, מערכת העברת כח, מערכת הסעה, מערכת היגוי, ממסרה סופית, מערכת בלמים.

בתודה תומר

WOW, כמה הודעות אתה עושה..

חשבתה להשקיע פשוט איזה 100 שקל, לקנולת ספר לרכב? יש כאלה ספרים טובים, עם איוריים צבעוניים , ממש ספרים טובים.

כן, יש לי זבל סיני באוטו ואני גאה בזה

פורסם

תגיד לי, יש לך תיאוריה בקרוב? מה הקטע?

בכל מקרה - לפני שאתה מתחיל להרביץ פה שירשורים על כל בורג ובורג באוטו - כמה עצות:

א. כמו שאמרו - תשקיע כמה שקלים בספר.

ב. יש המוווווון אתרים שיסבירו לך את זה, אם יש לך אנגלית בסיסית. לדוגמא:

http://www.howstuffworks.com

http://www.innerauto.com/main.html

ג. תפוס מישהו שמבין קצצצצצצת במכוניות פנים אל פנים ותשגע אותו.

אנשים פה שמחים לענות על שאלה ספציפית, אבל אל תצפה לעבור קורס מכונאות רכב בשיטת הסלמי - כל שעה שאלה. זה לא עובד ככה. לפי השאלות שלך הידע שלך לא רב במיוחד, אז תעשה קצת שיעורי בית לפני שאתה מנצל את טוב ליבם של שוכני הפורום.

אם לא הבנת משהו אחרי שבדקת טיפטיפטיפטיפה (מכיר גוגל?) אז ישמחו להבהיר לך את הענינים.

• תוכן חדש...