Jump to content

enash

  • הודעות

    402
  • כאן מאז:

  • פעילות אחרונה

כל מה שפורסם על ידי enash

  1. עבר כבר 24 שעות ועדיין יש ריח חזק ומסריח של הדבק. פעם ראשונה שאני מחליף ריפוד ברכב האם זה תקין ככה זה? מתי זה עובר? למה לא השתמש בדבק בלי ריח!!
  2. WOW תודה רבה לכם חבל שמזמן לא שאלתי פה בפורום המקסים הזה טוב בעצם פעם ראשונה בחיים אני שומע על החלק הזה ורק היום נתקלתי בסרטון הזה וזה היה דרך הטלפון בקטן לא שמתי לב לגבי הנציג שלהם כן נתתי לו מספר שלדה אבל חיפשנו PCV בכלל ואז הוא ענה שברכב אצלי זה נקרא CHECK VALVE ושלח לי את הקישור הזה שלא הבנתי איפה זה בא אצלי https://www.skoda-parts.com/spare-part/03f103175a-check-valve-non-return-valve-26892.html אבל לפי מה ששלחתם אלי זה משהו אחר לגמרי תודה ענקית. מוזר אבל למה באתר סקודה נותן לי מתאים ובאביי רושם לי לא מתאים מעניין מה עשיתי לא טוב הלכתי לאיבוד מעניין אותי ללמוד להזמין חלקים אבל זה צריך להיות מאוד מדוייק
  3. WOW תודה רבה לכם חבל שמזמן לא שאלתי פה בפורום המקסים הזה טוב בעצם פעם ראשונה בחיים אני שומע על החלק הזה ורק היום נתקלתי בסרטון הזה וזה היה דרך הטלפון בקטן לא שמתי לב לגבי הנציג שלהם כן נתתי לו מספר שלדה אבל חיפשנו PCV בכלל ואז הוא ענה שברכב אצלי זה נקרא CHECK VALVE ושלח לי את הקישור הזה שלא הבנתי איפה זה בא אצלי https://www.skoda-parts.com/spare-part/03f103175a-check-valve-non-return-valve-26892.html אבל לפי מה ששלחתם אלי זה משהו אחר לגמרי תודה ענקית.
  4. הסתבכתי עם החלק הזה כמו שלא הסתבכתי בחיים עם חלק לרכב וגם המוסך הסתבך אפילו שהתכתבתי עם אתר סקודה חלפים כיוונו אותי לחלק לא נכון. מצרף שתי תמונות. אני מחפש את החלק השלם עם הצינורות אבל משום מה כל החיפושים מעלים לי רק את החלק הקטן השסתום pcv valve או check valve את התמונה מצאתי בסרטון שמישהו מחליף וזה מאוד דומה ואולי זהה לחיבורים אצלי. https://www.google.com/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=&cad=rja&uact=8&ved=2ahUKEwi_5Lu9tO30AhWXhf0HHc5ZBFgQwqsBegQIAhAB&url=https%3A%2F%2Fwww.youtube.com%2Fwatch%3Fv%3Do0DqXN_W7v8&usg=AOvVaw2Upd9w1qRVE1wqZCFdGsu9 אצלי הרכב אוקטביה 2011 1.2 TSI מנוע CBZ
  5. איזה מזל נכנסתי היום לפורום לשאול את השאלה הזאת אחרי שלא מצאתי בשום מקום את החלק שצריך הרכב הגעתי לאתר מדהים עם שירות לקוחות מדהים ומחירים מפתיעים Škoda spare parts online store (skoda-parts.com) אבל לצערי אין משלוח לפה. אגב אני מחפש שסתום מחזיר שמן אם למישהו יש חשבתי שזה PCV VALVE עד שהנציג שלהם הסביר לי שאצלי זה נקרא Check Valve (Non-Return Valve)
  6. לדעתי ממש לא משנה
  7. להבא אסור לתדלק יותר ממלא זה הורס את המצוף תוקע אותו ועדיף לא לקחת סיכון עם המתדלקים המטומטמים (לא כולם) ולא להגיד לו מלא אני יודע שאצלי מריק למלא זה 300 ש"ח אז אני תמיד ממלא ב 200ש"ח ככה שזה מתקרב לסוף אבל לא עובר (מאז שהבנתי שזה הורס ופעם אחת קרה לי אבל הסתדר לבד)
  8. אני לאוקטביה לפני שבועיים בדקתי אמרו לי מקורי עם אחריות שנתיים 9500 ש"ח או במקום אחר משומש אחריות חודשיים 3900
  9. לא הבנתי אז זה לא מתאים לי? מעניין, בתמונה רואים שפירקו אותו מאוקטביה
  10. זה אמיתי? שבמוסך מבקשים 4000 שקלים על חלק שאני יכול לקנות ב 700 שקל ולתת למכונאי 300 להתקין סך הכל 1000 ? שלחתי רק לשאול אותם כמה זמן אחריות. אם תהיה אחריות לכמה חודשים נראה לי אני אישאר עם DSG עוד הרבה שנים
  11. אבל עכשיו שהגיע הזמן אני מגלה שמחיר חידוש האחריות על הסוללה עלה ל 400 שקלים ובנוסף גם עלויות בדיקה נוספים! אז חיפשתי משהו אחר. התעניינתי בקיה נירו היבריד אבל שמתי לב שהיא מגיעה עם גיר DSG אז ויתרתי ועכשיו אני מבולבל. רציתי לחסוך בעלות הדלק אבל ראיתי שחסכון זה משלמים מאוחר יותר ברכבים ה"מתוחכמים" כאילו. נראה לי אלך על רכב רגיל עם גיר אוטומט רגיל אם בסוף זה יוצא אותו דבר. או שפיספסתי משהו?
  12. במוסך בדקו ואמרו שיש חלק טיפה שבור ושנכנס אוויר הטורים עולים הבעיה שהם לא מוצאים חלק חליפי. בנתיים סידרו עם סוג של פלסטילינה והמצב הרבה יותר טוב אבל חודש כבר ולא מוצאים לי חלק אז שאלתי מה זה החלק הזה שגם אני אחפש אמרו לי מחזיר שמן אבל לא זה עזר לי שאני מברר בחלקי חילוף אומרים שזה לא מספיק להגיד מחזיר שמן צריכים לראות את החלק או תמוונה לפחות טעות שלא צילמתי, זה נראה כמו צינור T בצבע שחור שמתחבר למנוע מתחת לטורבו אמרו לי שצריך לסדר מהר כי לא בריא למנוע יכול להיכנס אוויר או לדלוף שמן מישהו אולי יכול לנחש מה החלק ולעזור לי לחפש חליפי במחיר נורמלי? לא רוצה עוד פעם סתם אלך למוסך אחר יקחו 200 בדיקה ולא יהיה את החלק. אוקטביה 1.2 2011
  13. enash

    זקני carsforum חיים?

    אני.
  14. בהצלחה
  15. מאיפה אתה בארץ? איזה רכב? אם ירושלים והסביבה והרכב VAG אעשה לך סריקה חינם
  16. תקלה בגלל חוט מספר 3 איך אני יודע איזה חוט זה מספר שלוש? מאיפה מתחילים לספור שאני מול המנוע משמאל לימין או מימין לשמאל? אוקטביה 1.2
  17. אוקטביה 1.2 2011 220K מצב מעולה שמן סונול
  18. לדעתי מאוד מיותר. בעצירה מוחלטת הטורים אצלי יורדים יותר מרכב אוטומט רגיל ואם אני לא טועה המנוע עובד על שני פלגים רק. וברכבים החדשים יותר עם סטארט סטופ המנוע מדומם. אלא אם אתה מעונין להוריד את הרג מהברקס ולהרים בלם יד אז כן להעביר ל N
  19. אני יש לי שאלה לא תשובה לפותח השרשור אן מי שיודע. מה קורה לגבי אחריות במצב שהסוללה תקינה אבל ההספק שלה מאוד חלש והרכב נוסע בעיקר על המנוע הרגיל? רק עכשיו אני שומע שהאחריות כל כך ארוכה לא ידעתי. עכשיו אני אשקול מחדש אם לקנות פריוס+ בן 3או 4 שנים.
  20. כבר שבוע ימים אני חושב על זה ומנסה להבין מה הקאץ. זה לא הגיוני. חברים אומרים לי מה אכפת לך להבין אבל כן חשוב לי להבין. הגעתי למסקנה שאם אני עושה את זה אז רק עם תשלום חודשי גבוה יותר מירידת הערך כי אחרת זו מלכודת שתהיה חייב כל הזמן יותר ויותר.. ובתקציב שלי עד 1500 לחודש אז רק רכב בן 3. רק רציתי לשתף. אני שמח שלא הקשבתי לאנשים אחרת הייתי מסתבך. מה שעשה את התמונה יותר ברורה שעוד שנה אני מסיים את התשלום על האוקטביה אבל מצד שני המחירון עוד שנה יגיע לאותו סכום ששמתי מקדמה. אז חזרתי לנקודת ההתחלה. אם הייתי משלם פחות אז הייתי עוד חייב, ואם הייתי משלם יותר אז אתקדם עם מקדמה יותר גבוהה.
  21. אולי לאכיפת/בקרה מתן זכות קדימה
  22. מחברת הביטוח של הנפגע וסכומים גבוהים 13 אלף שקל שזה נשמע כמו תאונה קשה שבחיים לא עשיתי. חוץ מלהתקשר לברר מה זה ולהודיע שלא עשיתי שום תאונה מה עוד צריך לעשות במה אני יכול להיתקל?
  23. זה מה שאמר לי המוכר והציע לי שמן 504.00 שזה יותר חדש אבל אני הייתי עם הרשימה המקורית שמגיעה עם ספר הרכב והראיתי לו שאצלי צריך 502.00/505 וככה קניתי ואני משוכנע שככה זה אבל חשבתי בכל זאת לשאול בפורום אם יש משהו בדברים שלו או שהוא התבלבל. ועוד דבר היה עוד שמן שרשום עליו גאזולין וגם רשום דיזל אבל שאמרתי לו אני לא דיזל הוא שלל אותו אמר שזה לדיזל אבל אני עדיין מסקרן אותי אם רשום גם גאזולין אם זה יכול להיות מתאים גם למנוע בנזין 1.2 טורבו.
  24. מצטרף לשאלה. פותח השרשור כנראה פעם ראשונה זה קורא לו אבל מעניין אם זה תיקון ראשון או תיקון חוזר
  25. אני יש לי שאלה. ראיתי שני סוגים שונים של צמיג וינראן אחד קיבל ציונים מעולים r330 והשני r380 קיבל ציונים לא משהו. איך אני יודע איזה אחד יש לי על האוקטביה? רשום על הצמיג? בכל אופן אני מאוד מרוצה מהצמיגים עד היום חודש.
×
×
  • תוכן חדש...