Jump to content

אבי פרידמן

  • הודעות

    479
  • כאן מאז:

כל מה שפורסם על ידי אבי פרידמן

  1. אחרי המתנה ממושכת ודחיות רבות, עבר לבסוף חוק הספורט המוטורי. הצלחנו לתפוס את האנשים שמאחורי החוק ההיסטורי, ולשאול כמה שאלות... פול גז - מגזין אופנועים בגובה המשקף
  2. עוד פרטים בנושא, באתר פול גז...
  3. תמונות וסקירה קצרה של הארוע , ניתן למצוא באתר פול גז, - "מגזין אופנועים בגובה המשקף" תהנו!
  4. ליטר זה לא העוד 50 כ"ס, זה העוד קג"מ בכל נקודה.
  5. תלוי במיקום החור. אם זה בשטח המגע עם הכביש ולא בקירות הצמיג, אפשר להדביק מבפנים.
  6. צודק השיקגוי, rejetting נעשה בד"כ, לפי מה שאני יודע, כדי לפתור בעיה של תערובת ענייה, ולא כדבר בפני עצמו.
  7. כל מוסך אופנועים, כן. כל מוסך אופנועים יודע לתקן פנצ'ר ב-CBF500.
  8. אם אתה אומר שיש עוד קצת אוויר, בהחלט שווה לנסות FAST ולחסוך את הגרר. דחוף את המסמר היטב למקומו, קרא את ההוראות על הבקבוק ובהצלחה. באופן עקרוני, אם המצב לא גרוע ואין ברירה, אפשר לנסוע גם מאות קילומטרים עם FAST, אבל לא ממש מומלץ - FAST זה רק לעזרה ראשונה. אתה לא חייב לת"א - יש מוסך גם באזה"ת של כפר-סבא, וגם בכניסה הדרומית של הוד השרון. כל מוסך אופנועים יידע מה לעשות.
  9. מה המצב כרגע, יש אוויר בגלגל? ניסית FAST, או שכל האוויר יצא החוצה?
  10. וזה מה שימנע מסקוטר להעמיד אחד בחניה? לא מאמין שזה יהיה התמחור; לקחי ה-NR750 נלמדו, אני בטוח.
  11. יש תמיד עליות וירידות בקצב המבחנים, ולא תמיד זה בשליטתנו. יש גם קשר ישיר לזמינות אופנועי המבחן של היבואנים. בכל מקרה, התקופה הקרובה לפחות, תהיה עשירה הרבה יותר במבחנים.
  12. סרטון תדמית של הונדה, מ-1973 בקישור כאן הסיביק עדיין CVCC, והאופנוע הנמכר ביותר הוא CB750... תהנו
  13. מזל טוב דוק'!
  14. לפעמים זה יכול להיות חצי בית, חצי אוטו ו-3800 ש"ח בחודש מזונות.
  15. אני בספק. התקדמות בתנועה צפופה דווקא מחייבת תגובת מנוע מדויקת, לינארית וצפויה, ולא אופי "עצבני" והספק סופי גבוה. לצלוח את איילון בשעות הבוקר/אחה"צ העמוסות, אין כמו V טווין גדול, שבו סגירת גז גם מפיקה האטה.
  16. אכן. וככה ב"שלוף": סוזוקי GT750 דו"פ שלושה צילינדרים מאמצע שנות ה-70', קוואסאקי מאך IV - גם בנפח 750 סמ"ק.
  17. תודה לכולם כן, כל מבחן בפול גז לאופנוע כביש כולל בממוצע כ-600 ק"מ של רכיבה. על אופנועי תיור (בימר GS, למשל) אנחנו עושים כ-800 ק"מ. משעמם? ת'שמע... עבודה מחורבנת, אבל מישהוא צריך לעשות אותה... ה-ZX12 לא נבחן בפול גז.
  18. ליטל יקר... האזרח בקושי סיים את "סטטיסטיקה והסתברות ב' " על 60, וגם זה לא בניסיון הראשון. אז אם הוא רוצה לראות בפול גז כל מיני נוסחאות עם אותיות יווניות, הוא יאלץ לספקם למערכת עצמאית. תודה.
  19. היום זה בן אדם אחד: ש'.
  20. Y Y Y דמעות ההתרגשות שעלו עכשיו לאזרח... את הפתיח של האיים האבודים האזרח שמע אולי 10 פעמים, מתוך ציפייה שבסוף יתחיל "רואים 6 6" או לפחות איזה שידור חוזר של "זהו זה". אגב.. איפה אלפרד?
  21. ל---א נכון!! ראית וונדר-וומן בגלל לינדה קרטר? לא בגלל העלילה המורכבת ולחימתה העיקשת (אחחח... איך שאני אהבתי אותה מתעקשת ... ובכל הכוח... כן.. כן.. תתעקשי לינדה.. תתעקשי...) ברשעים? :biglaugh: אחחח.. לינדה אהובתנו... הגעגועים...
  22. טוב, נו... זה היה מתבקש.... פעם, באמת הכל היה יותר טבעי
  23. ניסיון שלי עם שמני גיר סמיכים במיוחד (דוגמאת 120), לא היה מוצלח. אולי באנגליה זה טוב, לנו פשוט יש יותר מדי אבק וחול, והעסק הופך לעיסה לא סימפטית. לא חסרים תרסיסים יעודיים לשרשרת. גם קל ונוח לשים, לא משפריץ, ואין צורך לנגב. על ZX9, שרשרת החזיקה לי 42,000 ק"מ, ואני אפילו לא חושב שאי פעם טרחתי לנקות אותה. ריסוס שבועי, וזהו.
  24. אולי הכוונה שמן 220 וולט
  25. והיום היא מונחת על הטלויזיה?
×
×
  • תוכן חדש...