Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7624 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אז זה מתחיל ככה.......

אתמול הגעתי למסקנה שאין לי מה לעשות היום( חופש גדול, מה ילד בן 15 כבר יכול לעשות בבוקר???? ) ושה"באגי" שלי צריכה טיפול מקיף.

הלכתי לקנות מצרכים למחר בבוקר.

טוב החלפתי שמן, מים פלאגים ומסננים למיניהם

שמח וטוב לבב הלכתי להניע את המנוע.............אין תגובה.....בכלל אין אורות בלוח שעונים לא כלום.....טוב חשבתי שאיזה עולל בן יומו החליט להתעסק לי עם החוטים בסוויץ או משהו....ויש כל כך הרבה חוטים מנותקים משום שזה שלב של בניה.

אז אני לא יודע אם אכן כן ניתקו את החוטים מהסוויץ או לא כי יש 2 חוטים עבים שיוצאים ממנו ומהם פיצול שהוא חתוך אבל אני לא זוכר אם כך היה תמיד.....לדעתי כן אבל זה לא עוזר כרגע.

לאחר כל הנסיונות להזכר עלה לי בראש רעיון לנסות את מנורת ה" נתקעתי באמצע הדרך אם למישהו יש כבלים אני ישמח" או בשם אחר נורת משולש.

לא נדלק.

יש לציין שהמנוע לא הונע שבוע ימים.

ההשערה שלי היא שאם המנורה הזאת עובדת גם בלי סוויץ והיא לא נדלקת זה מעיד על מצבר שמאבד חשמל.

אם הוא אכן מאבד ואני יצליח להניע יותר מאוחר עם כבלים יש לזה קשר ישיר לזה שיש המון חוטים חתוכים/מנותקים כרגע במערכת החשמל??

או שהוא סתם בסוף חייו?

אני צודק באבחון התקלה?

פורסם
שלום

אז זה מתחיל ככה.......

אתמול הגעתי למסקנה שאין לי מה לעשות היום( חופש גדול, מה ילד בן 15 כבר יכול לעשות בבוקר???? )

ילד ,

לך תמצא קייטנה.

אנחנו לא פורום טיפולי.

קרא קצת בפורום לגבי בעיות חשמל/טעינה וכו'.

אח"כ קח את המצבר לחשמלאי שיבדוק אם הוא לא שבק חיים.

ובסוף ,אם אתה עדיין מוכרח עזרה - תן לנו פרטים קצת יותר מדוייקים מ :"אני לא זוכר איפה מה ומתי"...

פורסם

מה אני יעשה בקייטנה של הופ הכל תפוס.....

השאלה הייתה פחות אם זה מצבר גמור אלה יותר האם זה שיש כבלים משוחררים של חשמל גורם לזליגה של חשמל מהמערכת.....כלומר חלקם חתוכים לגמרי

• תוכן חדש...