Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים רציתי להגיד שאני מתגייס ביום חמישי (28.7.05) :roll: ולהודיע בצער רב שאני בקושי אהיה בפורום ובמפגשים..:cry: בכל זאת אני אהיה איתכם בסופי שבוע כשיהיה לי זמן אבל זה לא יהיה כמו פעם, אני אתגעגע לכולכם אתם אנשים ממש טובים ועזרתם לי המון! בכל מקרה שיהיה גיוס קל לכל המתגייסים החדשים ובהצלחה ושכולנו נעבור את זה בשלום! :-)

פורסם

שיהיה לכולכם אחלה גיוס חברים ,אנחנו נתגעגע. :cry:

אה ותזהרו מהסודה לשתיה היא עלולה לגרום למצבים מביכים. :wink:

פורסם

,תומאס שיהיה לך גיוס קל ומהיר שתיקלט מהר ויעבור לך כמה שיותר מהר וסבבה השירות וה3 שנים בכלל.

עלה והצלח!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

נחמד גם שקשישים [כמו קודמי] מגיבים ומברכים .

סתתתם..

שיהיה בהצלחה. בשבוע הבא גם אני מתגייס עם כל ההתרגשות שיש בדבר זה קצת מעציב לא לראות חברים בקרוב לא לראות בית לא לראות אוטו ולא לראות פורום.

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

בהצלחה תומאס :)

אחד המנהלים מחק את השרשור מכיוון שהוא מתאים לאוף טופיק. בגלל שיש לנו כאן קהילה מגובשת שחלק גדול ממנה לא רושם או לא מרגיש שייך לפורום הגדול החזרתי את השרשור. למרות זאת, זה באמת לא אוף טופיק, אז אני מבקש מראש שלא תתנו לת'רד הזה להתדרדר. נא לא לפתוח בכל שבוע שרשור דומה.

פורסם

המון בהצלחה לכל המתגייסים !

אל תשכחו לבוא לבקר ולהגיע למפגשים !

אני עושה י"ג במקצועות האלקטרוניקה , ולכן אני דוחה את הגיוס למאי 2006 .

אני יתגייס בע"ה כטכנאי בחייל מודיעין .

פורסם

אל תדאג יהיה בסדר תשמור על עצמך

אתה יודע לאן אתה מגוייס?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

אלק כפיר...

תתכונן אתה ואני כנראה ביחד...1 מאי אני עתודאי גם כן...

אני רק מיועד לטייס כנראה...

חברה שיהיה לכולכם גיוס קל תשמרו על עצמכם...

hu: jvc kdlhx501 amplifier1: nakamichi pa1004 amplifier2: magnat pantera one sub:cerwin vega v-max front stage: xetec gravity 5.25

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7655 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...